ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от GDumanov на 2008-06-13 02:51:46
Вашето мнение относно Nims.Island.Scr.XviD-BaLD може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от swe6 на 2008-06-13 03:10:21
пишлемето дето играе в тоя филм ме дразми мнооогоооо...
не мога да разбера защо е толкова полулярно и се появява в толкова много филми. съвсем скоро го гледах в definitely maybe :-/
публикувано от swe6 на 2008-06-13 03:12:48
инак торента е много добър. гледам, че е качен преди 15 минути :) аз ще съм първият... айде приятно гледане.
публикувано от kakanara на 2008-06-13 06:59:12
Режисьор-Дженифър Флакет

В ролите-Питър Калън, Шон Кийнан, Кристофър Бейкър, Морган Гриффин, Абигейл Бреслин, Джоди Фостер, Джерард Бътлър

Сюжет-„Островът на Ним” без никакъв спор е атмосферичен филм, носещ духа на приключението, каращ зрителя да се усмихва и да се почувства отново дете, поне за 120 минути. Една история за забавните и вълнуващи премеждия, в центъра, на които е малката Ним търсеща баща си изгубен насред необятната водна шир. В събитията се включва и писателката от Сан Франциско Алекс Роувър, която в опита си да помогне намира изхода от творческата криза откривайки очарованието на острова на Ним и нейния баща, известният учен-биолог – Джак Русо.