ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от anton_angelov на 2011-01-28 14:56:43
Вашето мнение относно Никога не ме оставяй може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от anton_angelov на 2011-01-28 14:59:56
[color=orange][i]Въпреки малката големина на "рипа"
рилийза е с много добро качество.[/i][/color]
публикувано от CINEMATICS на 2011-01-28 15:43:30
Щто не избягаха :smile: иначе филма е като The Island .. клонинг темата
публикувано от suriq на 2011-01-29 10:19:35
Щото такива тъпанари като теб които обичат да разказват филмите в коментарите им пречат:thumbsdown::lol:
публикувано от irazer на 2011-01-30 06:44:50
А ти какво очакваш в коментарите? Нашите тракери не са като чуждите, където се обсъжда само дали има проблем, или не с файла. Не знам от колко време ползваш торенти, но досега трябваше да си го разбрал.
публикувано от dgojen на 2011-02-14 02:40:22
Много силен филм! Заслужава си!!!
публикувано от turnokopa на 2011-06-11 19:18:46
Филма определено си заслужава да се гледа. Интересен сюжет и творческа игра. Определено не го сравнявам с "Островът" от 2005. В този, гледната точка за донорството е по коренно различен начин погледната.
Драма с много нежна музика. Определено не е за деца.
публикувано от nevista22 на 2012-09-11 14:59:23
Irazer and Cinematics, естествено, че коментарите не са място за спойлер или поне, ако го има, да е отбелязано, за да решим ние дали ще го четем или не. Хората не гледат коментарите след като изгледат филма, а преди това и не е приятно още преди да си почнал, да имаш идея /пък дори и непълна/ какво се случва във филма.
За радост, този филм е много повече от това дали са избягали или не, така че му се насладих напълно.

Качеството звук/картина е добро наистина. Актьорите са мноооого добри, а режисьорът е създал силно трогващ филм. В него ги има и любовта, и приятелството, и тъжната истина, че често животът ни се развива по начин, който най-малко сме очаквали или искали, има я и идеята за избледняващите етика и човечност в обществото ни, водено от егоизма си. Напомни ми за думите на Джордж Гарлин: "Знаем как да преживяваме, но не знаем как да живеем. Добавихме години към човешкия живот, но не добавихме живот към годините. Правим по-големи неща, но не и по-добри неща. Пречистихме въздуха, но замърсихме душата."
публикувано от alexchy на 2015-03-23 22:36:42
Изключителен филм :)