Значи, тръгнах да играя играта с желание, защото ми се стори свестна от шотовете, пък и харесвам куестчета. Е да ама тя направо уби всичко в мене :axe: Рядко се занимавам да говоря против дадена игра но тази определено ме остави в недоумение. По-постен куест не бях виждал. Ще се опитам да започна от „хубавото”:
1) играта има прилична графика като за куест
2) хъммммм ... ... ами май това е
лошото:
1) Доста плитък сюжет, който между другото ми се струва „повзаимстван” от легендарния куест Sanitarium
2) А бе в същност какво да изброявам, най-точното определение което ми идва е „постна”– липса на избор на действие, липса на предмети, липса на опций (и като геймплей и като настройки), липса на задълбочени диалози (или каквото и да било задълбоченост), липса на атмосфера, липса, липса, липса ...
Така като гледам просто някой е решил да изкара некой лев, без да влага много. Ние с едни приятели преди време мислихме да правиме куест, защото от гледна точка на анимиране и особено на програмиране куестовете се правят по-лесно сравнение с останалите игри (разбира се и „най-лесната” за правене игра е доста трудна, то за това и нищо не направихме).
Все пак мерси за труда на ъплоудера. Има и такива недоразумения. Както се казва не от всяко дърво става свирка ;)