ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от antov на 2007-12-12 14:14:21
Вашето мнение относно Neveroiatna istoria може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Galinasko на 2007-12-12 17:26:18
Интересен ли е филма?Нямам спомени да съм го гледал.
публикувано от pacimir на 2007-12-12 20:15:16
Ако това наричаш злобеене....
Нещото полезно го правя. И то е просто за потребител - сийдвам.
ТВ риповете никога не са влизали в категорията за некачване.
За хората, като мен, които използват аренаБГ от първата й седмица като торент тракър това правило е ясно. Дали съществува все още или не попитах. Нито съм казал дали е правилно, нито съм казал че съм против тези рилиизи. Довода за популяризиране е малко хилав при полужение че само новородените не са чували за аренаБГ след толкова медиен интерес.

Спирам с размислите и страсти :)
Бъдете здрави!
публикувано от pacimir на 2007-12-12 17:54:59
Интересно ми е какво стана с политиката на АренаБГ за не качване на българско съдържание -_-
публикувано от antov на 2007-12-12 18:27:15
вместо да гледаш как да злобееш по-добре свърши нещо полезно за АренаБГ, според мен което си е мое лично мнение, тези филми трябва да ги има всеки БЪЛГАРИН, много хора ползват АренаБГ като свой любим торент тракер, други пък дори не знаят за нея, но е тъпо все пак сме БЪЛГАРИ, защо да ги няма тези филми. С качването им освен че правим по популярна АренаБГ, осигуряваме бърз и лесен даунлоад на потребителите на АренаБГ

Извинявам се ако съм убидил някого с казаното по-горе, но не мисля че трябва да има най-новите американски филми качени на Арена, пък Българските да се забраняват за качване.

Поздрави dr-who aka Евгени Антов
публикувано от Falcon на 2007-12-12 19:01:28
Напълно те подкрепям, antov. Да не говорим, че филма е от 64-та...
публикувано от Falcon на 2007-12-12 19:02:15
А... сетих се... дайте да спрем и слави, господарите, новините, комиците, мачовете и всички други български рипове...
публикувано от antov на 2007-12-12 19:13:48
нека спрем изцяло да казваме дори че сме Българи, какво толкова, тъкмо по малко срам ще берем хехе -_-:lol::blush:
публикувано от libertador на 2007-12-12 20:27:56
Ама как нападнахте човека, че и патриоти българско та българско. Автора (българин) създал произведението свободно разпространявано в тракера сигурно е адски поласкан, че сте уважили творбата му, нищо че това едва ли ще му плати сметката за парното. Той от край време се грее само на народната любов.
Политиката на arenabg е много правилна и истински патриотична. Но и качването на този торент е нещо хубаво и с нищо не нарушава тази политика защото едва ли авторите му тепърва чакат някакви дивиденти от него а така просто се дава възможност на хората да се запознаят с още един прекрасен български филм без това да нарушава ничии права. Е предполагам че разпространителите на филма които са го издали на DVD няма да са много доволни, но тъй като имам известни подозрения, че и те не по-различно от всеки пират са се възползвали от труда на хората без нито да ги питат нито да им го заплащат по някакъв начин. От тази гледна точка собствениците на тракрите могат да са в пълен мир със съвестта си защото не се облагодетелстват по никакъв начин едните реклами ги потдържат поне да не са на минус.
А за патриотите хубаво обичате българското гласувайте за него тогава ама с портфейлите си щото може да ви прозвучи цинично ама и патриотизма вече е с пари.
публикувано от antov на 2007-12-12 21:29:40
pacimir всички знаем какво стана с арена след UPGRADE-a и колко торента ги няма, та за това ми е мисълта с популяризирането, просто да има всичко, а не че някой не е чувал или е чувал

Успех и се извинявам, направих го и по-горе, просто н е исках да засягам никого
Успех
публикувано от fpyyh на 2007-12-13 00:29:08
като сте такива родолюбци поне да можехте да пишете правилно....
публикувано от 10ccc на 2007-12-13 01:16:06
fpyyh -прав си.Поток от думи,без правилно конструирана мисъл.
публикувано от marger на 2007-12-13 15:23:21
Супер са филмчетата, които качваш! Аз специално съм много доволен. Нищо, че са от 1964 г. На мен даже наскоро ми се наложи да търся филма Ян Бибиян (1965). Неможах да го намеря :(. Така че една такава колекция е нещо много добро.
публикувано от krasibelqta на 2007-12-13 21:26:49
абе вие нормални сте???това е България и даже факта че се качват толкова стари филми трябва да ви радва,естествено че някои пубер седейки си пред компа цял и водейки нет любов няма и да знае че имаме страхотни филми...които не му изнася че все пак и нашата страна има филми да пали и да не се обяснява.лошото е че тези които не им изнася няма и да се замислят...абе прост народ се задава.:grrr::grrr::grrr::-O
публикувано от kele на 2007-12-14 01:19:01
vsi4ki bg filmi sa mnogo cenni i trqbva ds se gordeem s tqh,ako gi gledate vnimatelno 6te nau4ite za jivota pove4e otkolkoto v nqkoq americ. boza
публикувано от permelicet на 2008-03-20 15:59:25
За тези т.нар. филми след още десетина-петнайсет години никой няма да си спомня. Мястото им е на бунището на историята.
публикувано от soncho68 на 2008-09-27 21:42:44
То и за теб освен твойте роднини никой не е чувал, ама не сме те изхвърлили на бунището на историята.
Все пак смятам че българските филми трябва да бъдат качвани по тракерите. Ние поне преди години имахме доста качествени филми.Поздравления за ъпа. :thumbsup: