zboreli , 2008-07-29 22:40:11
Филма е трагичен.Може и моито мнение да е малко резко,но куршуми които си сменят траекторията съссилата на МИСЪЛТА...
П.С. Тоа дето праи клипчето е КИРКИЗ а може и да е УЗБЕК мръсен АФГАНЕЦ
теб на кой ти каза че било със силата на мисълта? не чете ли субтитрите, казаха хора способни да имат ритъм на сърцето с честота - 400 удара в минута
филмът нека си е скалъпен итн
всеки филм има авторска цел. режисьорът е искал да направи един филм (един вид филм - драма, комедия, екшън, военен екшън, военен екшън с драматични елементи, филм с морални послания итн)
този филм поне мога да кажа че съм сигурен че режисьорът е постигнал това което е искал и нищо повече. на което човек може да каже само едно браво (тъй като за динамичен екшън в който не трябва да се очаква да има някакви големи морални послания или хората да ходят на него с настройката за някой ама НАИСТИНА стойностен филм ... общо взето режисьорът много добре си е изпълнил целта особено по отношение на динамиката)
тъй че ако ще искате нещо в стил Красив ум (или айде ще дам пример от сферата на екшъните - Специален доклад, Умирай трудно 1/2/3/4, Черният рицар) разбира се че няма да сваляте тоя филм... от самият трейлър се вижда че филмът е просто ефекти и това си е :)
та скалъпен или не не е вината на режисьора че е направил такъв какъвто си е искал и то много добре, виновни сте вие че търсите под вола теле :D
мен ми се стори свеж и динамичен, точно това което ми се гледаше в онзи момент и съм си доволен