ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от daisy83 на 2010-12-16 20:53:54
Вашето мнение относно Неудържим може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от daisy83 на 2010-12-16 21:09:56
Аэ лично не бих го гледала дори с перфектно качество,сюжета е прост...
публикувано от bitchslapper на 2010-12-16 21:05:35
Незнам как ще е филма, ама определено плота е типично банален от 90те години.
публикувано от romarioxx на 2010-12-16 21:27:31
Прост???? Невероятна игра на Дензъл Уошингтън
публикувано от CerealKiller на 2010-12-16 22:12:22
Филма трябва да се види! Иначе едно пояснение този филм е по истински случай така, че това не е някаква тъпа измислица.
публикувано от bokava на 2010-12-16 22:14:51
daisy83 ли си ква си незнам ама да казваш че сюжета е прост и да обиждаш хора като Тони Скот и Дензал Уошингтън по този начин ме кара да си мисля че си доста умствено ограничена.Гледай си дързост и красота и не обиждай торента и хората които вдигат летвата във киното последните няколко години.
публикувано от daisy83 на 2010-12-16 22:28:04
daisy83 ли си ква си

Малко по спокойно с тона ако обичаш и ако не обичаш!Аэ энам "ква" съм,ама малко се съмнявам в това ти къв си.
публикувано от daisy83 на 2010-12-16 22:30:15
ама да казваш че сюжета е прост и да обиждаш хора като Тони Скот и Дензал Уошингтън по този начин ме кара да си мисля че си доста умствено ограничена.Гледай си дързост и красота и не обиждай...

Рядко гледам сериали,но да гледам чак пък дързост и красота :lol: Не всяка продукция е добра.Май ти си умствено иэостаналия щом гледаш даден филм само эащото участва еди кой си...
публикувано от IvanGoshev на 2010-12-16 22:42:20
Все си мислех, че актьорите са основната част на всеки филм, обаче пък може и да греша ;) Явно е съвсем случайно, че във всички блокбъстъри участват силни актьори :) Мисълта ми е, че колкото и да е добър един сюжет, без правилния актьор правиш в морето дупка ;)
публикувано от lasthope на 2010-12-16 22:44:21
В защита на Деизи -еми Пелам 123 не беше нищо особенно,и аз не очаквам да се изкефя както на дежаву, американски гангстер и мъж под прицел но... стискам палци да хубав че и аз съм им фен и на двамата (Тони Скот и Дензъл)
Деизи виж филма първо пък после даваи мнения какъв е-земе ти хареса кво праим :)
публикувано от bitchslapper на 2010-12-16 22:45:38
Тъп плот или не, просто трудно ще се намерят хора да не гледат филм с Дензел....
публикувано от Stambiozo на 2010-12-16 22:57:39
И кога да очакваме субтитри ?
публикувано от daisy83 на 2010-12-16 22:58:08
Аэ просто съм иэкаэала мнение,не виждам нищо лошо в това и очаквам уважение,эащото аэ също бих уважила мнение противоположно на моето :)
публикувано от MinLinCho на 2010-12-16 22:59:42
здрав филм
публикувано от someonedelff на 2010-12-16 23:01:34
bitchslapper, точно заради това лепват къвто и да е плот и го пускат на пазара. Като ние, овците, веднага го гълтаме.

В днешно време е достатъчно само обложката да я направиш хубаво - което се свежда до това да има хубава снимка на актьора.
публикувано от panzermarkmark на 2010-12-16 23:15:05
Явно Дейзи не е гледала филми на тандема Скот, Уошингтън,инак щеше да знае,че ако те решат да снимат филм за пингвините в Южна Америка,ще направят страхотен филм,без значение колко е изтъркан сюжета! Както и да е,тя губи,като го пропуска.Aйде живи и здрави,а аз ще си го пусна за 3-ти път...............
публикувано от aivanhol на 2010-12-16 23:24:58
Неможах да се сдържа, след такава поредица от коментари. Даже си инсталирах Кирилица, за да мога да напиша коментар. Първо напърво, мое лично мнение, е че коментарите преди всичко трябва да отразяват качеството(като цяло - оформление, ниво на картина и звук, и т.н.) на определеният рилийз и след това да се дават коментари за самият филм. Като ви гледам, май доста сте се разглезили. Не стига, че сваляме филми без пари, някой ни ги превежда, отново без пари, а и на всичкото отгоре се оплаквате за щяло и нещяло, и после ни занимавате с лични коментари. Това разглезване идва от големият избор, който имаме. Мога да се обзаложа, че потребител в Арената гледа по 1+ филм на ден, където непотребителите гледат по 2-3 филма на седмица. Ами представете си, че може да гледате само по 2-3 филма на седмица и бъдете по-избирателни, когато теглите. Така удоволствието, също ще бъде по-голямо от гледането. А сега ще питате, какво да правите през останалото време, което досега сте прекарвали пред комп./ТВ. Ами направето нещо креативно и стига сте се оплаквали. Най-накрая искам да кажа, че ни най-малко ме интересуват кой как се е почуствал от на някой си коментара. Пишете неща свързани със съответния торент. Има един милион начина да водите личните си разгори лично. Благодаря на аплоадера.
публикувано от Autotech на 2010-12-17 00:09:39
Много си прав пич, така е много сме се разглезили, я не качвайте нищо тогава пък ще започнат въпроси защо не качвате, така е на българина не можеш да му угодиш, а относно мнението на Дейзи донякъде е права донякъде не, аз също съм гледал много слаби филми със силни актьори, но нека първо изгледаме филма а мненията после :thumbsup:
публикувано от someonedelff на 2010-12-17 00:22:56
aivanhol, хората отиват и гледат филмите си на кино, когато сметнат, че заслужава. Не е като, например, Аватар да не го бяхме гледали на кино по няколко пъти месеци след премиерата му, въпреки, че можеше и да се свали.

То аз, от нямане какво да гледам, си свалям стари филми, като пропускам много от новите.
публикувано от pendaicho77 на 2010-12-17 00:49:02
дано даехубаво качеството:thumbsup:8):)
публикувано от Triviuma на 2010-12-17 00:52:57
Aivanhol - ти нещо ми се струва, че не си имал работа та си рекъл да скастриш някой.. Качество на картина, звук ако си достатъчно грамотен може да го разбереш как е горе долу от срийншота и от името на торента. Ако - не, 1.35 гб се свалят за около 7-10 мин. Тъп филм и на 3-Д да е пак си е тъп, сеш се нали. Така че по добре хората кажат дали става за нещо...
публикувано от mak26 на 2010-12-17 03:27:54
филма не е лош,добре е пресъздадена работата и отговорностите на локомотивния машинист но има на няколко места във филма ситуации които са доста грешно представени и физически абсурдни,казвам го от моя гледна точка тъи като аз работя същата работа.да ви кажа като го гледах на киното доста ми се беше свил стомаха от напрежение а филма наистина е по реален случаи само че не на измислената фирма AWVR а на фирмата CSX.евалата на ъпа за филма :thumbsup: дано излезе HD вариант!
публикувано от azzi_elwul на 2010-12-17 09:58:54
хубав филм-още повече като се има предвид че са използвани истински влакове;а не комп.ефекти!!!
публикувано от EM^8-mile на 2010-12-19 06:46:53
ето ги и субтитрите http://subsland.com/subtitles/Unstoppable_-19723.html