Начало
Торенти
Филми
Сериали
Форум
Помощ
Начало
Торенти
Филми
Сериали
Форум
Помощ
Влез
или се
Регистрирай
EN
mobile spot 4
Форуми
»
Игри
»
Naval.War.Arctic.Circle-TiNYiSO
публикувано от
Thunder_Heart
на 2012-04-16 23:06:45
Вашето мнение относно
Naval.War.Arctic.Circle-TiNYiSO
може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от
fizalia
на 2012-04-17 17:15:56
здравеите с болка пиша тези редове застото сам фен на такав род игри жалко за хубавата картинка и друг пат сам го казвал има фирми които могат да правиат игри и такива които се мачат да правят явно е че това зависи от машините и екипа но това струва много скапо знам какав труд е и го оценявам придставител на наи доброто е ubisoft -пример- саилант хантер 5 и други направете сами сравнението с уважение кам арена .вг ивсички неини фенове а този нов постер малко е терсене ама стом така го вижда че е удобен екира на арена аз например влизам в рар.вг виждам каквото ме интересува и тогава отивам в арената да свалиа и то не продукта а совтитри така както не се отвариат картинките арена сте загуви много от клиентелата си в рар нарастват сарфистите освен ако и рар не е тяхен аз мислиа че е(y) [img]
http://[/img][url=http://]савоф[/url]
публикувано от
everlast187
на 2012-04-17 23:05:12
Здравейте, не знам да ли е проблем в играта или в мен, но като почна да играя, и след определено време бойните единици застиват и не приемат никакви команди.
публикувано от
s3m0
на 2012-04-18 00:52:19
С този правопис болката ти трябва да е била нетърпима. :^)
публикувано от
zadni4e
на 2012-04-18 00:58:36
@fizalia
С болка се оптвах да разбера, какво искаш да напишеш, но без резултат.(y)
публикувано от
koiazliwe
на 2012-04-18 04:09:56
Това мисля е преведено с гугъл транслейт.За първия коментар става дума.
публикувано от
s3m0
на 2012-04-18 08:15:40
Гугъл транслейт прави безсмислици, но не прави такива правописни грешки. Ако беше само граматиката можеше и да е валиден този аргумент. |-)
публикувано от
everlast187
на 2012-04-18 19:27:54
Здравейте, проблема си остава като почна да играя, и след определено време бойните единици застиват и не приемат никакви команди. Някой, ако знае къде е проблема нека сподели.
публикувано от
serkan_kirnapci
на 2012-06-29 21:41:48
thanks
Мобилни и уеб приложения от СТУДИОУЕБ.БГ
Онлайн магазин и ЕРП от Expozy.com