ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от TeamSoftware на 2008-09-12 20:39:04
Вашето мнение относно National.Geographic.Earth.Investigated.Planets.From.Hell.720.HDTV.x264-DiCH може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от moegrave на 2008-09-13 11:21:04
Филмът е интересен, става въпрос за изследване на планетите от слънчевата с-ма. Само да питам, ползвам само "CCCP Codec" но ми насича с БС плеър-а? Някакви други кодеци ли са нужни също? И мерси предварително 10x за ъпа :)
публикувано от DaSmith на 2008-09-13 12:04:10
Най-вероятно си имаш всички кодеци, но ако това ти е първия HD филм, който пускаш, сега просто си открил, че машинката ти е малко слаба за високата резолюция на видеото в този файл :) Иначе ако все пак искаш - заповядай да пробваш този кодек:

http://www.free-codecs.com/download/x264_Video_Codec.htm Най-вероятно го имаш обаче, след като получаваш образ.
публикувано от Pontifex на 2008-09-13 14:34:31
Филмът е интересен, става въпрос за изследване на планетите от слънчевата с-ма. Само да питам, ползвам само "CCCP Codec" но ми насича с БС плеър-а? Някакви други кодеци ли са нужни също? И мерси предварително 10x за ъпа

Инсталирай си K-Lite Pack. С него, в комбинация с BS Player, няма да има проблеми дори и на слаба машина(но не архаинчна все пак ;) ).
публикувано от moegrave на 2008-09-13 19:23:05
благодаря момчета, пробвах с К лайт-а, ма май наистина ми слабичка машината... т.е. видеото ми е вградено :lol:
нищо скоро ще ъпгрейдна и няма да имам проблеми, иначе филма наистина е мн интересен 10x на всички :)