ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от abvgdzgdgd на 2011-01-21 12:43:19
Вашето мнение относно National.Geographic.Big.Bigger.Biggest.Airports.HDTV.XviD-ViLD може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от baldyril на 2011-01-21 13:45:00
Абе то тази поредица и сега върви по дискавъри и ми харесва много , но по дискавъри има субтитри а тук не. Та ако искате да качвате нещо което и в момента го дават някъде , то поне го качвайте с бг суб или бг аудио , защото както ми се струва в момента не сте конкурентно способни да се мерите сдискавъри чанел (не и в българия поне)
публикувано от abvgdzgdgd на 2011-01-21 16:02:46
Ти малко бъркаш торент тракер с телевизия. Нищо де, хората се учат.
Аз дори не знам дали го дават по Discovery BG по две причини. Никога не съм го гледал този канал, защото следя програмите по интернет; няма как да го гледам, защото си подарих телевизора.
;)
Това за „конкурирането с Discovery BG“ - заслужаваш да нямаш тракер, защото бъркаш ъплоадърите с работници, на които им се плаща, че да може „ваше величество“ да се радва.
Чаткаш ли, пич? Ни всъщност сме ЮЗЪРИ - не работим за Arena, а го правим от добра воля. Ако мине някой модератор, да изтрие и двата поста, защото вече откачам с юзърите на този тракер.
публикувано от saxoline на 2011-01-27 04:51:29
Аз ако имах кадърен тунер може би щях да записвам national geographic 24/7