ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Dr3adLoX на 2013-10-07 16:31:42
Вашето мнение относно NASA’s Future Warfare Document - The End Of Mankind (2013) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от mrspirit на 2013-10-07 17:52:27
Голяма загуба на време. Такива глупости не бях слушал скоро. Явно, защото и не гледам подобни "филми". Можели да пренесат човешкия мозък в машина. Да, да само ще могат. Те не знаят още как работи мозъка - съзнанието и подсъзнанието, ама го пренасяли. По-добре не си губете времето с този "филм".
публикувано от g13haze на 2013-10-07 18:18:22
Много добър филм Благодаря много.... за долния коментар мога да го помоля и аз като жената да се образова преди да се обяснява... ватре в себе си знаете 4е е така дори не трябва да тарсите доказателства...а те са навсчкаде ве4е!!!
публикувано от munroe на 2013-10-07 18:47:24
Не мога да разбера, НАСА има нещо общо с филма, или просто са сложили името на агенцията и снимка на логото във филма за по-голяма достоверност...
публикувано от azqwe на 2013-10-07 23:34:52
Който иска да гледа който иска да не гледа. И всеки сам да прецени дали всичко във филма е пропаганда, измислица или има истина. Аз лично съм на този принцип че и в най-голямата истина (каквато реално никъде няма) има лъжа така и в най-голямата лъжа има поне малко истина. Та както някои хора казват че това са пълни глупости и бла бла бла така и аз по техния начин на мислене (като отричам и казвам че дадено нещо не съществува или е лъжа) мога да докажа че и те не са прави. Ако делите нещата на абсолютно правилно и абсолютно грешно то в такъв случай (мое лично мнение) разбиранията ви са на много ниско и елементарно ниво без значение колко книги сте прочели и колко неща знаете. Накратко казано ако приемате всичко което четете без значение от къде (книги, интернет итн) за 100% истина без дори да се замисляте дали да не е така значи нямате собствено мнение и живеете в някаква илюзия.
публикувано от primecode на 2013-10-08 01:16:35
А нещо за качеството на филма освен личното мнение за разните организации и правописа на коментиращите (което е вярно)?
публикувано от glavniq777 на 2013-10-08 03:37:14
То не беше възможно и да се създадат и нови химични елементи ама се оказа възможно в последствие....
публикувано от glavniq777 на 2013-10-08 03:39:27
времето ще покаже дали е възможно! Аз лично смятам че има много още да се учудваме от самите нас!
публикувано от v512 на 2013-10-08 21:50:46
олеелеее...викам си чакай да видя за кво спорят толкова тези хора - грешка :) Този филм е пълна гавра даже и с всякаква "теория на конспирация" , една кривогледа Хамериканка дрънка 30 мин за нещо дето свалила уж от сайта на NASA. Off topic :Ма да си призная научих и нещо полезно, цитирам кукувицата: Антените дет слагат за да ми работи ДжиСиЕма по сградите излъчвали микровълни и това го пише на нз. си коя страница от секретния доклад" ,в ква заблуда съм бил аз си мислех че излъчват картофи през деня и патладжани нощем. ...... а забравих и сънчо излъчват в 20.00.
публикувано от yanmarbg на 2014-09-02 20:04:21
Вместо да пишете тонове глупости вземете да направите едни субтитри за хората като мен който знаят 4 езика и още един ще им дойде в повече на тоя етап :)