:thumbsup: обожавам го ! най-хубавият сериал на всички времена ! .. не е просто някаква шпионска боза, където са прекалили с фантастичните каскади и невъзможни измъквания на главния герой, когато аха! да го убият.. , и той незнайно как се е измъкнал. Не. Това е сериал, където акцентът повече пада върху отношенията между хората, а не толкова върху правителствените тайни и секретните операции - те са просто фон. Замисълът е адски добър, а изпълнението - страхотно. Блестящият актиорски състав е най-подходящия, който съм виждала някога (а повярваите ми, аз съм виждала много); Майкъл Вартан, Виктор Гарбър, Рон Рифкин, Грег Грънбърг, Брадли Купър .. всичките сякаш са създадени за ролята си (конкретно за този филм). А за Дженифър Гарнър .... Просто нямам какво да кажа, защото каквото и да е то, няма да бъде достатъчно. Това е нейният филм, това е нейната роля .. Талантът й се усеща във всяка една сцена, просто изпълва филма с присъствието си; едва ли има по-подходяща актриса за тази роля. Лично за мен това е най-добрата актриса в Холивуд днес.
Силно препоръчвам на всеки да гледа този сериал, ще остане повече от очарован! :yes:
Хиляди благодарности на Arenabg, че за предоставената възможност!!!!! Щях да се побъркам ако не бяхте вие ! :no::crazy::love: