ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от TheTRENERA на 2019-11-23 19:10:28
Вашето мнение относно NARCOS: Rise Of The Cartels може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от sssoldier на 2019-11-23 23:02:43
1. Инсталирайте "NARCOS- Rise Of The Cartels" с помощта на Daemon Tools.

Не че нещо, ма на уин 10 му трябва даемон тулс, като на прасе нож :D
публикувано от TheTRENERA на 2019-11-24 01:42:04
Ако забелязваш и аз не го ползвам, но от години хората са свикнали с него и е трудно да ги откажеш. Иначе тъй като тази система е много умна, трябва да и се спре временно ъпдейтването и да се инсталира драйвъра към демона SCSI Pass . Естествено може да се ползва и 'UltraISO'. Това вече са предпочитания на всеки един потребител.
публикувано от EguHCTBEHuqT на 2019-11-24 23:08:39
Използвайте Virtual CloneDrive, после ми благодарете !!!
публикувано от wild на 2019-11-24 23:14:31
Винаги трябва да се ползва Deamon Tools. Доказана, работеща от десетилетия програма, без ъпдейти през 2 дни. Аз съм с много стара версия на Daemon за Windows 7 64 bit и никога не съм имал проблеми с маунтването на файлове.

Що се отнася до шпионския Windows 10 и неговите програмки-еднодневки, ползвайте си ги на воля, но не се оплаквайте, когато се окаже че не работят както искате.

А колкото до играта, изглежда много яка! В Steam ревютата са по-скоро лоши, но вероятно да от фенове на X-com. Трябва да се пробва определено! Сбогом DEA! :)
публикувано от TheTRENERA на 2019-12-07 17:56:58
'wild', страхотно точен коментар. Няма какво да кажа, освен палеца нагоре.
В момента започна и сериала по BTV action, така че силно го препоръчвам на всички ('особенно на хората от бизнеса ..').