4естно си казвам, без да искам да ангажирам никой с мнението си..това бе6е на тъпото и малоумно нещо, което някога съм гледал. много ми е интересно, кое 4ак толкова ви стресна в този филм, и кое 4ак толкова ви хареса. смея да твърдя, 4е 99% от стресовите ситуации във филма бяха пове4е от предсказуеми( и то един стрес).. да не говорим колко грешки има..
/СПОЙЛЕРИ: 3та пойарникари в на4алото много от рано станаха 2ма.. В на4алото ухапаните 4ак след няколко 4аса ставаха агресивни или изпадаха в състоянието Х, а накрая за минутки се слу4ва6е това с ухапаните... по никакъв на4ин не бе6е развита връзката между жъзрастната жена, ку4ето и португалката
/СПОЙЛЕРИ
Отдавна не бях гледал филм, който на 15тата си минута до такава степен да ме отег4и, 4е през 5 минути да гледам колко остава до края му. и ако не бе6е 70 минути на 20тата 6тях да го спра. 7,9 в имдб, за безидеен филм като този след 2000 гласувания е смехотворно.
Много рядко поствам коментари, но този филм толкова ме отег4и и разо4арова, 4е не издържах, о6те пове4е 4етейки коментарите на толкова много хора изпаднали в делириум и 6ок :)