ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от AngelEyes на 2009-03-17 22:24:25
Вашето мнение относно Music.Idol.S03E14.TVRip.XviD-TBO може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от NimbusTF на 2009-03-18 22:01:15
В такъв случай отбелязвай епизодите, в които има дефекти, като ще е добре и да описваш доколко са големи. Така всеки ще може да си прецени дали да тегли епизод с проблеми или да се ориентира към други тракери.
публикувано от NimbusTF на 2009-03-18 10:56:15
И в този епизод доста дълго време се появяват дефекти както в картината, така и в звука - а това е недопустимо за музикално предаване. Моля, занапред да си проверявате файловете преди да ги качвате, дори ако това ще се отрази в 10-минутно закъснение в появата на торента.
Благодаря.
публикувано от CyberGene на 2009-03-18 01:11:39
И в предния рип, и в този има някакви доста сериозни проблеми и насичания по средата, което доста дразни. Не разбирам от рипване на ТВ, но все пак си мисля, че не е зле да си провериш настройките - буфери ли се препълват, разни антивирусни ли ти се ъпдейтват в този момент, нямам представа от какво може да е, ама не е гот така :( Иначе мерси все пак, че си правиш труда изобщо да се занимаваш с това, така че не се сърди за критиката.
публикувано от Multimediq на 2009-03-17 22:27:57
# Времетраене: ~45-50 мин -_-
публикувано от darkrose2000 на 2009-03-17 22:29:14
Както винаги на линия :thumbsup:
публикувано от idolbios на 2009-03-17 22:30:39
:thumbsup:
публикувано от manchesterrr на 2009-03-17 22:42:14
браво, продължавай в същия дух :thumbsup:
публикувано от stoevbros на 2009-03-17 22:59:01
Благодаря!
:thumbsup:
публикувано от natanail на 2009-03-17 23:18:52
Димитър Атанасов is back!!! :)
публикувано от aleksandurka на 2009-03-18 01:49:48
Птичка му лелина,как може бе,аз заради Ruth гледаХ тая простотия,толкова е талантлива,тъпи @^#&^@%$*(&#)($*!~:dots:
публикувано от dekoder на 2009-03-18 03:04:00
До кога не ще може да се сваля от чужбина.
Какво става вече 15 дена немога да свалям или дори повече.
Е как да го гледам това предаване много ми е интересно, да не говоря за други подобни които съсщо немога да следя.
Въртяха се някакви обяснения но не всеки разбра какъв е проблема.
Все пак в Германия не са ми филтрирали моите интернет доставчици сайта , тъй че проблема немога да го търся при мен.
Ако някой може елементарно да обясни на читав български, немски или английски бих се радвал.
Мерси предварително.:)
публикувано от mrspirit на 2009-03-18 03:49:34
@aleksandurka Рут е отстранена от зрителите просто, защото не е толкова красива и симпатична. Не казвам, че няма други несимпатични хора, има и дори другата заминала си снощи беше една от тях. Миналата година е направо чудо как Деница я оставиха толкова дълго в предаването, защото реално и тя не беше някаква красавица. Гласувалите са гледали външност, а не пеене и това е. От тук на сетне няма какво да се чудите, защо Рут я няма и такива неща. Колкото до връщането на Димитър, то това беше ясно още в момента, в който казаха, че ще си тръгнат 2-ма.
публикувано от AngelEyes на 2009-03-18 14:22:41
NimbusTF, мислиш ли, че е възможно отстраняване на дефекти в картината?
Добре, просто следващият път, когато забележа да има проблем, няма да чака изобщо епизода, за да сте доволни!
Бих била благодарна, ако ми кажеш точна минута, в която се появява проблемът с картината.
публикувано от kofaa на 2009-03-18 17:52:06
1:12:09 1:14:00 има проблеми с картината
публикувано от hackdevil на 2009-03-18 18:37:52
По-добре да не се качва, ако ще е такова да му се невиди. Не съм ядосан на човека, който го е правил, защото го прави по собствено желание, но пък по-добре да не се дразним като го гледаме. Няма ли някой друг, който може да ги рипва с по-висок bitrate и да няма колизии (дигитализиране) на картината?

Още един път казвам, че не съм ядосан на човека, а просто на себе си, че ми беше супер гадно с тези пегели през 10 секунди.
публикувано от hackdevil на 2009-03-18 18:44:33
А забравих още нещо. Ако проблема идва след като го орежеш с VirtualDub-а и го компресираш на AVI, то по-добре да си остане mpeg с реклами, но без проблемите които са в момента (които между другото ги има и във вчерашния рип).

С най-добри чувства!
Лек ден/вечер.
публикувано от AngelEyes на 2009-03-18 21:50:15
Няма проблем. Повече няма да рипвам Мюзик Айдъл. Няма да кача и днешния епизод.
За 1ви път има такива проблеми с картината, който е гледал риповете ми досега от година и повече насам, би го потвърдил.
Всичко най-най!
публикувано от NimbusTF на 2009-03-18 21:51:42
"NimbusTF, мислиш ли, че е възможно отстраняване на дефекти в картината?"

Както написах, дразнещи са не толкова проблемите с картината, колкото с накъсания звук. Все пак това е музикално предаване и е адски неприятно да теглиш нещо, където едно или две от изпълненията не се чуват нормално.

"Добре, просто следващият път, когато забележа да има проблем, няма да чака изобщо епизода, за да сте доволни!"

Не е нужно да реагираш толкова остро. Просто ти обръщаме внимание на дефект, който дори не е за пръв път. Осъзнаваме, че вероятно се дължи на бързането да ни предложиш услугата. За което сме ти благодарни. Всичко, което казах, беше, че ще сме още по-благодарни, ако се забавиш дори с час за рилийза, но е качествен от А-Я.

"Бих била благодарна, ако ми кажеш точна минута, в която се появява проблемът с картината."

Виждам, че вече са ти отговорили на това.
публикувано от NimbusTF на 2009-03-18 21:54:14
"Няма проблем. Повече няма да рипвам Мюзик Айдъл. Няма да кача и днешния епизод.
За 1ви път има такива проблеми с картината, който е гледал риповете ми досега от година и повече насам, би го потвърдил.
Всичко най-най!"

Много детинска реакция на една градивна и възможно най-любезна критика. Надявам се да размислиш и предварително ти благодаря за това. Но живеем в свят на конкуренция и винаги ще се намерят ентусиасти да вършат твоята работа. Може пък и да е по-качествено и да се вслушват в отзивите на потребителите. Лека вечер и мерси, че ни каза да не чакаме.
публикувано от AngelEyes на 2009-03-18 21:55:04
Изобщо няма нищо общо с бързането. Когато ми подават такъв сигнал, аз да как остраня дефектите, освен да ги изрежа?
публикувано от AngelEyes на 2009-03-18 21:58:53
Чакай, чакай .. Никой не е казал, че критиката не ми понася. Това е което мога да направя, това правя. Щом се оказва, че има проблем, предавам щафетата. Дано наистина се намери кой да рипва предаването. Засега помолих 2ма рипъри, но един ми отказа, чакам отговор от втория.
Конкурирам се кой .. и какъв ми е стилумът? Да ме критикуват нон-стоп?
Няма да отговарям повече, бях повече от ясна! ;)
публикувано от hackdevil на 2009-03-18 22:02:25
Angel,
Аз съм ги гледал и то доста, но не е било така никога. Сега в момента първо, че нещо компресията явно не е добра и въпреки, че е на висок битрейт, пак се забелязват доста добре квадратите на картината. Също така както казах преди това, има дигитализиране, което не е проблем от теб, а от там от където взимаш stream-а. Така че няма за какво да се обиждаш ти, а просто може да приемеш писаниците тук като едно дъръ-бъръ и това е.
публикувано от NimbusTF на 2009-03-18 22:03:01
Ейнджъл, в някои епизоди няма дефекти, така че не може да говориш, че постоянно търпиш критика. Под "бързане" се имаше предвид да проверяваш какъв е рипът преди да го качваш. Ако има проблем, пишеш какъв е всеки си решава дали да точи. Това е всичко. Да не го правим световен конфликт!
публикувано от AngelEyes на 2009-03-18 22:05:23
NimbusTF, ти сега какво очакваш от мен? Освен, че си губя по 2 часа да записвам, на всичкото отгоре и по толкова време да отделям за гледане на рип?
Струва ми се, че започвате да прекалявате. Всички си имаме някакви претенции, но пък вашите понякога са ..
публикувано от hackdevil на 2009-03-18 22:09:44
Хайде да направим едно друго нещо вместо да търсим под вола теле?
Продължавай в същия дух както до сега и да се надяваме, че просто проблемите ще си изчезнат и всичко ще е перфектно както преди :)
Аз се радвам, че отделяш времето за това начинание и оценявам това което е правено до сега от теб, но просто написах, че има проблеми и всичко приключва по темата. До момента дори не съм писал коментари по торентите от както съм регистриран от 4-5 години, така че ако си с някакви мисли в главата си, че сме хора които се чудят по цял ден с кой да се подхванат - не е верно :)

Хайде лека вечер и успехи за напред.
публикувано от NimbusTF на 2009-03-18 22:09:53
Не очаквам да гледаш цялото предаване от начало до край. Очаквам преди да го предложиш да отделиш 5-10 минути за макар и повърхностно преглеждане на материала. И ако има грешки, които не зависят от теб, да го качваш с предупреждения.
публикувано от hackdevil на 2009-03-18 22:10:41
- не е така :)

Приятна вечер и успехи! :P
публикувано от AngelEyes на 2009-03-18 22:14:35
NimbusTF, винаги проверявам риповете си преди да кача. Не си мисли, че пускам нещо без да знам, че не става за гледане. Подобни проблеми не могат да се забележат, освен ако при прехвърлянето не попадна на точните моменти на късмет.

hackdevil, мерси за думите. Радвам се, че все пак някой е забелязал какво съм направила досега.

Дано другият рипър (ако има такъв) удовлетвори очакванията ви.
Със здраве. :)
публикувано от patsso на 2009-03-18 22:33:27
Хора вие сте супер неблагодарни!!! не стига че си губи времето да го рипва ама и капризи!По добре с малко дефекти отколкото да не гледаме нищо!Сега заради големите усти на някои няма да гледаме нищо....Аман от простотии...Нямам думи просто
публикувано от hackdevil на 2009-03-18 22:23:38
Хайде сега един хаш и сийд на днешния рип и направо равна няма да имаш :) :P

Пийни и един спрайт да утолиш жаждата :thumbsup:
публикувано от NimbusTF на 2009-03-18 22:24:36
"Дано другият рипър (ако има такъв) удовлетвори очакванията ви. Със здраве."

Надявам се и аз на една такава смяна. Все пак ще говори добре за тебе, ако продължиш да вършиш това, докато се намери заместник - както можеш и както ти дойде сигналът. Не е нужно да наказваш стотици заради "непоносимата" критика на двама-трима.
публикувано от mvc на 2009-03-18 22:24:43
Angel, да си кажа и мойте думички ;) Накъсването на картината и звука определено не е от твоя страна и просто няма какво да се направи по въпроса - или ще го има или не. Това (доколкото знам) се получава от падане нивото (качеството) на сигнала на приемника (обикновено сателитен) поради лошо време или силен вятър, може да има и други причини, но това си е от соурса, не от ъплоадера. Доколкото за дигитализирането на картината, всичко е компромис - или по-голям файл (с малко по-нисък битрейт на звука - 96к му стигат) и повече време за теглене, което лично за мен е по-добър вариант, или по-малък файл и малко по-ниско качество.
Все пак най-важното в случая е следното - за всички нас, които нямат шанс да гледат БТВ това е единствения начин да гледаме Мюзик Айдъл и сме безкрайно благодарни за труда и времето което се отделя от ъплоадъра заради нас!!!
Браво, каквото и да решиш занапред, мерси за труда! :thumbsup:
публикувано от mvc на 2009-03-18 22:25:15
за мен е по-добър вариант, или по-малък файл и малко по-ниско качество.
Все пак най-важното в случая е следното - за всички нас, които нямат шанс да гледат БТВ това е единствения начин да гледаме Мюзик Айдъл и сме безкрайно благодарни за труда и времето което се отделя от ъплоадъра заради нас!!!
Браво, каквото и да решиш занапред, мерси за труда! :thumbsup:
публикувано от NimbusTF на 2009-03-18 22:27:34
mvc, аз също се надявам, че Ангелката ще продължи да доставя услугата за такива като тебе, които нямат друг начин да гледат или да си набавят предаването. Ако все пак ми е прекалено сърдита, че опитвам да намерим как да подобрим услугата, извинявам се и за двама ни.
публикувано от mvc на 2009-03-18 22:36:22
Няма проблем - аз винаги съм за конструктивна критика, стига да помага на ъплоадъра. Както и да е, чак сега видях информацията за компресията - звука си е добре на 56к, обаче кодека може би ще е добре да е Xvid и ако може двупасово енкодване, предполагам ще подобри качеството доста - със сегашния 1700к битрейт на видеото просто би трябвало да е трепач...
публикувано от NimbusTF на 2009-03-18 22:48:24
patsso, излишно изнервяш обстановката. Имаме криза и все някак ще я преодолеем. С тази реакция и на себе си не помагаш, защото предлагаш на разстроената ъплоъдърка точно това, което цели с отказа си да качи новия епизод - изкуствен драматизъм за нещо толкова тривиално.
публикувано от LinKuei на 2009-03-18 22:51:49
Момчета... това не е чат! Хайде поуспокойте спама, за да не се наказваме. Отделно от това - ако имате да си казвате нещо си има ЛС.
публикувано от troleibusi на 2009-03-18 22:59:10
Абе, как не ви е срам! Момичето ги качваше така хубаво нещата - редовно, навреме - а вие само знаете да получавате наготово, ама на всичкото отгоре и да си отваряте устите с претенции. Като толкова знаеш, вземи наистина ти качи по-добро качество, а не се прави на тарикат, обяснявайки кой какво драматизирал!
публикувано от tazmoon на 2009-03-18 23:34:15
Ей , ако някой има претенции да си го направи сам. И аз ги виждам, но не са чак толкова голям проблем и щом ги има вече не могат да се махнат. Ако има желание Ейнджъл да качва с удоволствие ще ги гледаме. Заради един поне 5 000 няма да може да ги видим.Мисли следващия път като критикуваш. И като си го изтеглил и не ти харесва, ами не го гледай, не си го носил на гръп до вкъщи,че да се оплакваш. Напротив тя е положила усилие , а не ти. Като направиш нещо ти тогава говори за това което си направил. Наистина ще се радваме ако качиш днешния епизод и следващите също :)
публикувано от Muflon_bs на 2009-03-18 23:36:56
Моля качете и днешния епизод!
Хайде Angel плс,направи го за обикновенните хорица като мен,който не са претенциозни :)
публикувано от AngelEyes на 2009-03-18 23:40:35
Не качвам епизода, защото днес наистина има проблем, при това вината е моя, а не защото целта ми е да драматизирам, както се опитаха да намекнат.
Липсват 8-9 мин. след 14тата минута, защото член от семейството ми неволно смени програмата. Това е причината!
Ако въпреки всичко има желаещи, ще го ъплоудна.
публикувано от Muflon_bs на 2009-03-18 23:43:30
Аз съм за :thumbsup: .Тъй като и без това няма къде да го гледам.Дори и половината от епизода да беше пак щях да съм за :)
публикувано от hary99 на 2009-03-18 23:45:07
:(Моля, моля, качете епизода... Току що се прибирам от работа и с такова нетърпение очаквах да го гледам...:(
публикувано от NimbusTF на 2009-03-18 23:50:14
На сайта на предаването качват целите епизоди с ден закъснение. Аз бих ги качвал и тук (без никакви дефекти и целите), стига да имах права - това е отговорът ми към непретенциозните и нервните по-горе. Ейнджъл, дори аз, най-претенциозният от всички, нямам против да качваш полуфабрикати, стига да ги обявяваш като такива - както си и направила коректно сега.
публикувано от fen41 на 2009-03-18 23:50:50
kolegi ko stana s epizod 15 na music idol ?:(
публикувано от AngelEyes на 2009-03-18 23:58:16
NimbusTF, аз винаги съм била коректна и когато нещо е липсвало .. пък било то и 5 мин. от началото, винаги съм обявявала в описанието. Можеш спокойно да разгледаш торентите на риповете ми.
Въпросът беше, че ако не изгледам всичко от начало до край без и секунда да пропускам, няма да разбера, когато не целият рип се е скапал.

Извинения към модовете! Сигурно вече им иде да .. O:-
публикувано от NimbusTF на 2009-03-19 00:03:28
Ейнджъл, знам - помня, когато беше обявила липсата на 2 минути от един епизод. Радвам се, че сега обявяваш липсата на 9 минути от следващия, за да не го тегля. Спести ми излишен трафик. Така че всичко е наред.

Също се извинявам на модовете - за мене дискусията приключи.
публикувано от Muflon_bs на 2009-03-19 00:06:19
Хайде Angel,който не иска да не го тегли,аз ще го драпна,пък и така като чета постовете доста хора ще го свалят освен мен.
публикувано от transworld на 2009-03-19 00:11:53
Дам хайде качвайте !
публикувано от hary99 на 2009-03-19 00:16:42
Хайде, хайде и аз чакам, направо не мога да заспя без да го гледам... ще прежаля 9-те минути...:bounce::bounce::bounce:
публикувано от Muflon_bs на 2009-03-19 00:17:33
Ами теглете почти е качено :)
публикувано от rdveu на 2009-03-19 19:22:32
Мерси много за всичките епизоди! Имам 1 малка забележка - защо еп.13 и еп.14 са над 1GB, при положение че останалите са със стандартна големина? Сроред мен няма смисъл да се теглят повече мегабайти при положение че времетраенето е едно и също, защото това би било проблем за хората с нисък download/upload, и естествено се отразява на коефициента. Мерси за разбирането, и продължавай да качваш, с дефекти или не, важното е че гледаме нещо.
публикувано от rdveu на 2009-03-19 22:05:00
Моя грешка, заблудил съм се че времетраенето е едно и също!