ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Joredos на 2008-04-14 22:31:01
Вашето мнение относно Music.Idol.S02.Ep36.SDTV.Divx-JDS може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от JasonX на 2008-04-15 06:52:57
Ако е латинска америка не е много трудно да си го представя.
публикувано от devilmen на 2008-04-14 22:49:06
Дайте малко сийд че бавно се сваля. Благодаря предварително и благодаря за възможността да гледаме предаването, защото не всички имат времето.
публикувано от opalchenec33 на 2008-04-14 22:52:09
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от jojokain на 2008-04-14 22:54:00
Бързи сте ! мерси :baby:
публикувано от Joredos на 2008-04-14 22:54:40
Девил нещо си,бате кажи как да дам сийд.Кажи как и веднага го давам.Това не е талант или възможност,която с напъване мога да дам.Напъвам се от 10 мин.Пиша от тоалетната в момента.
публикувано от feelsogood на 2008-04-14 22:57:25
да бе аз тегля с 80 и upload-вам с 120 :-/
публикувано от maf107ezk0 на 2008-04-14 22:58:35
Мерси, златен си!!! :thumbsup: :thumbsup:
публикувано от icobest на 2008-04-14 23:16:44
Без Ванкта Ангелов не е същото
публикувано от vordhosbn на 2008-04-14 23:26:56
Свалено: [b]31[/b] Пъти
Пиъри: Сийдъри: [b]33[/b], Лийчъри: 360 = 393 Пиъри

:lol:
публикувано от Joredos на 2008-04-14 23:32:44
feelsogood ,качвам с 5,0мб/с МИ=>ти е мизерен нета.Отделно и от другите сийдъри трябва да дърпаш и още така,че може да се сърдиш на себе си.Ако искаш да го забързаш използвай бутона [url=http://www.google.bg/search?q=бате%2Cверваш+ли+си%3F&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a]БЪРЗО СВАЛЯНЕ НА MUSIC IDOL[/url]
публикувано от glavataa на 2008-04-14 23:48:19
Феновете на ванката, ако все още искате да гледате Music Idol моля да не го гледате по бтв, а да го теглите от тук :) да им падне тъпия рейтинг на двете гейчета Иван и Аднрей
публикувано от salieri на 2008-04-15 00:28:54
Да, така правя...въъпреки че сеган е ми е грам итнересно...
публикувано от JasonX на 2008-04-15 00:50:54
Феновете на ванката, ако все още искате да гледате Music Idol моля да не го гледате по бтв, а да го теглите от тук да им падне тъпия рейтинг на двете гейчета Иван и Аднрей

Хаха...от такива коментари ми става пределно ясно какви хора харесват Иван. Би ли ми обяснил защо трябва да им се срине рейтинга при положение че не те го изгониха а хората с гласовете си.
публикувано от salieri на 2008-04-15 01:15:20
Батка, по регламент на предаването (на формата) ако някой не се яви на концерт - автоматично трябва да го изгонят. Сряда на "изгонването" на ИВАН беше ясно че ще си отиде, и ако ще 100% да бяха гласували, пак щяха да го изгонят...така че това с "гласовете на хората" не ми го пробутвай!
публикувано от JasonX на 2008-04-15 02:44:59
Първоначално и аз имах съмнения, че нарочно са искали да го изгонят, но в цялото предаване не са каза нищо добро за него, а и той не допринесе с нищо за това да остане. Има много, които го харесват, но има и много, които искаха да го изгонят така че вота си е реален. Друг е въпроса че освен концертите другото като цяло си е скука.
публикувано от JasonX на 2008-04-15 04:54:49
Ако шанел еркин стане звезда и показва България по света с някоя песен ше си сменя паспорта с немски ,ше се отре4а от България!!! маината им на турците,да си ходат в турция пи4ка им маи4ина

Пич какъв точно ти е проблема??? Момичето говори български,родена е в България и има български паспорт.Ебати майтапа - ние където сме една от най-смесените раси постоянно говорим за чистота на нацията:lol: Ти случайно да знаеш колко български ти е произхода(и колко татарски/славянски или некъв друг).Бегай в Германия...ама там има повече турци и от тук.
публикувано от JasonX на 2008-04-15 05:02:27
То голяма гордост да си Българин - 1/2 свят си мисли че сме някоя руска провинция или пък изобщо нямат идея къде е България. Ако някой може да прослави страната ни в положителна насока(а не като г-жа Хасан с нейното Кен Ли) не ми пука какъв е етнически.
p.s. busta, ти като си голям българин що не си във финалистите на МИ. Дам..там се иска талант

Peace!дано порастнеш.
публикувано от JasonX на 2008-04-15 05:29:22
Добре че не ми отговори нещо друго.В противен случай бих си помислил че у теб има и някакъв интелект, а не просто раситски напатки...
И ако си по-голям Българин да ми отговориш къде изчезнаха буквите "ч" и "ш" от азбуката?:lol: Или ти вече си си взел и немска клавиатура в знак на протест.
публикувано от JasonX на 2008-04-15 06:02:13
Ако прадядо ти се е борил срещу турците по време на робство само мога да му завиждам за смелостта, но в момента България си е независима държава и не виждам каква връзка има с това момиче, което още повече е не по-малко гражданин на тази страна от теб или мен.
Няма какво повече да го обсъждаме...пообиколи малко света и после пак ще си говорим. А дали съм обитак или не си е въпрос на личен избор:lol:, както и това да се старая да поддържам цивилизован разговор.
публикувано от JasonX на 2008-04-15 06:14:13
аз още на 10 годинки сам обиколил света пове4е отколкото можеш да си ме4таеш

Щом това не ти е променило вижданията едва ли аз мога. Ако не е тайна ще споделиш ли кои са тези места отвъд моите мечти?
публикувано от retwerts на 2008-04-15 15:30:07
didokbq ти правиш ли разлика между расист,шувинист,националист и т.н.Щото май не си много наясно с тези понятия.А иначе за Айдъла-пълна скръб.С изключение на 1-2 изпълнения всичко друго бе посредствено.Даже вече и шоу нестава както трябва след като го няма Ваньо.Много скоро съвсем ще секне интереса към това предаване.Погледнете само колко пъти са сваляни предишните концерти и колко пъти е свален този.
публикувано от riskbreaker на 2008-04-15 19:04:15
Много ли ще е грубо да пожелая на всички фенове на Иван Ангелов бавна и болезнена смърт? Вероятно ще е, затова няма да го правя. Писнахте ми! Нямало било шоу! Като няма шоу, какво гледаш и какво коментираш бе?

busta701, обзалагам се, че Шанел Еркин владее езика по-добре от теб. За българския - родния й език - става дума, ако не си разбрал. Владеенето на езика е много важен фактор, що се отнася до определянето на националността. Другият много важен фактор е месторождението. Та, ако съм прав, а аз вероятно съм, тя е повече българка от теб.
публикувано от sande2 на 2008-04-15 20:44:29
Ние искаме да гледаме музикални таланти, а не некви идиоти които ги има навсякаде
публикувано от PoisonAivy на 2008-04-17 11:41:23
Оф, какви са тези глупости??? Първо родителите на Шанел не са турци, а араби, неграмотник такъв. После защо въобще ни занимаваш с бедния си речник, който освен Обитак(:lol:) не съдържа друга дума.
За торента- още веднъж перфектно качество и бърза реакция. Евала, Жоре :thumbsup:
За предаването- Иван, та Иван. Щом не пее, не му е мястото тук. Нали сега ще му правят предаване по ТВ2, доколкото знам от петък започва. Всички "фенове" да си го гледат, но там пеене надали ще покаже, а това, в което е добър- лигавщините.
публикувано от lubitel97 на 2008-04-24 18:21:19
Качвайте големите концерти на две сидита