ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Joredos на 2008-04-07 22:56:59
Вашето мнение относно Music.Idol.S02.Ep31.SDTV.Divx-JDS може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от hadzhieva на 2008-04-07 23:09:45
Хиляди благодарности от всички от чужбина
:thumbsup:
публикувано от jordanbox на 2008-04-07 23:13:19
Евала на Joredos, :thumbsup: ЕВАЛА!!!
публикувано от Joredos на 2008-04-07 23:15:16
Може да е малко рехав сийда към момента,ама съпорта на нета ми е мъртво заспал.Да ги поздравим и тях от цял свят хихи пфф :thumbsup: .
публикувано от drith на 2008-04-07 23:18:14
А субтитри? Е те такива неблагодарници сме. Мерси мен, евала за труда.
публикувано от finko90 на 2008-04-07 23:19:03
Браво Joredos,
:thumbsup:You're the man!
публикувано от Joredos на 2008-04-07 23:21:15
Субтитрите са в утрешната серия :blush: .
публикувано от Joredos на 2008-04-07 23:22:01
Исках да кажа,че субтитрите от днешната серия ще са вградени в утрешната серия.
публикувано от bybit0o0 на 2008-04-07 23:34:52
какви субтиттри бе..не е ли бг аудио хъх?
публикувано от dynhristov на 2008-04-07 23:43:49
много си бърз joredos 10x :)
публикувано от jambarius на 2008-04-08 00:06:49
Абе, нещо тоя път не пишете за Иванушка-глупака?!?
Що така? Пишете - не се стеснявайте! Лайнодумията Ви (с извинение) ми липсват! Много се забавлявам, като ги чета!
публикувано от injektoplqktor на 2008-04-08 00:19:37
Немаш грижи.
Най-големия.Дори не е нужно да пее,за да продължи,защо?Защото е най-големия ;)
Пу деба днеска съвсем изключих за айдъла,евала за поредното качване на ъп-а.
Иван е до финала,там вече ще изгуби,понеже няма да допуснат дебил като Иван да стане айдъл.Всичко е нагласено,не се безспокойте.
публикувано от jojokain на 2008-04-08 00:21:40
:drunk::drunk::drunk: мерси от флорида :)
публикувано от fellix на 2008-04-08 00:22:45
Изглежда клоунът на това състезание ще изхвърчи, както е станало преди месец от някакъв театър в който е работил, поради една и съща причина: поведенчески проблеми и нередовно участие в занятията.
публикувано от injektoplqktor на 2008-04-08 00:22:56
Мерси от Абсурдистан...
публикувано от NovPotreb на 2008-04-08 00:30:30
Абе Иван е най-големия беее!

Всичко е нагласено, какво се връзвате на двамата водещи и продуценти. Знаете ли колко парички правят от това шоу и от такива интриги, а?

Така е, те ще си карат джиповете и ще си купуват още и още апартаменти, а вие си стойте далече от родината и слугувайте...
публикувано от csm на 2008-04-08 00:35:25
хахаха за жалост всеки коментар, всяка изречение е толкова нагласено и така пошло си личи...1-2% free style да има :-/

иначе аз не го догледах...на Иван все пак дадоха ли му линията за гласуване?
публикувано от jambarius на 2008-04-08 00:35:50
Ох, много е интересно в купанката на другия, нали?
И да - всичко е нагласено!!! Само дето още не съм наясно Тамплиерите, Масоните или Евреите са в дъното на всичко!!! :lol:
публикувано от NimbusTF на 2008-04-08 00:51:25
Само при мен ли звукът е много зле? С това видео ми работят само половината колони.-_-
публикувано от injektoplqktor на 2008-04-08 01:00:24
И да - всичко е нагласено!!! Само дето още не съм наясно Тамплиерите, Масоните или Евреите са в дъното на всичко!!!

Шефчетата на бТВ са в дъното на всичко ;) Мислиш ли,че те ще допуснат човек като Иван да спечели толкова "сериозен" конкурес като Мюзик Айдъл?...
Още на кастингите бех сигурен,че Иван ще стигне до финала.Вече ще си повторя 1я коментар и ще кажа,че финала няма да го спечели,защото продуцентите и по-висшите пичове в бТВ няма да допуснат това да се случи.
Иначе Нора има прекрасен глас.Който и друг да спечели,ще е престъпление спрямо гласа на Нора.
публикувано от DyingWithin на 2008-04-08 01:08:37
Няма по-голям талант от Иван.Вярно е,че може би на моменти прекалява но има много добре обработен глас и ако пее сериозно,просто няма да има конкуренция.Няма да го изгонят сега защото той им тъпче гушите със кинти и няма да си позволят да изгонят човека,който прави рейтинга на предаването.
публикувано от DyingWithin на 2008-04-08 01:13:29
Единствено той сам може да напусне и да им го ..... на всичките чантички там.През цялото време всички го плюят и се опитват да го закопаят,защото му завиждат на спокойствието.Останалите айдъли излизат на сцената вдървени с мисълта как да се представят добре за спечелят,а Иван излиза за шоуто и го прави.Дони тотално го закопа с избора на песен за този концерт и е нормално Иван да не е искал да пее.Искал е да я смени но Дони му е отказал и Иван е напуснал шоуто.
публикувано от DyingWithin на 2008-04-08 01:14:52
И въпреки всичко той си остава - НАЙ-ГОЛЕМИЯЯЯЯЯЯ !!!
публикувано от gogata_tarikat на 2008-04-08 01:17:02
Сийд :fun::):fun:
публикувано от LeassTaTT на 2008-04-08 01:43:27
А е аз не мога да разбера тоя пич с манекенските размери ко лае там щом не може да пее Иван ко прай на финала ми да ходи да пасе еб*ати ла&%ара
публикувано от music86 на 2008-04-08 02:06:03
и при мен е прее*ан звука, ама пак бива(по-добре е от нищо)
публикувано от JasonX на 2008-04-08 02:56:42
@NovPotreb - Ти като не "слугуваш" с какво точно се занимаваш? Може би копаш ма село, може би си някой наследствен милионер, или някое пишлеме което разчита само на мама и татко? В противен случай ше слугуваш на някой.
И за всички, които казват че Иван бил най-талантлив - Някой от вас случайно да има музикално образование?Той ако може да пее не го показва, а ако не го показва значи не може да пее! На големите концерти не изпя нищо смислено и даже текста си не научи. Не говорете глупости че бил "най-големия" щото за разлика от него има хора които полагат някъв труд и по-важното - пеят.
Предаването е нагласено? И? Хората гласуват за Иван поради причини, които нямат нищо общо с музиката. Ако ше се избират Music idol естествено че няма да изберат него, а човек който всъщност може да пее. Не виждам каво се оплаквате. И аз ако бях продуцент щях да го държа до края заради рейтинга.
публикувано от JasonX на 2008-04-08 03:00:47
някакви усилия и по-важното - пеят.
Предаването е нагласено? И? Хората гласуват за него не защото пее. И ако хората, които организират предаването, искат музикален идол то няма как да допуснат той да стане идол защото просто не е най-талантлив. Но и аз да бях продуцент щях да го държа до края за рейтинг. На това му се казва телевизия. Не разбирам някои хора защо се впечатляват.
публикувано от salieri на 2008-04-08 03:03:24
Иван Ангелов е един от малкото хора в Music Idol които имат музикално образование!!! Няма да си позволят да го изритат от шоуто, защотото точно той прави шоуто и ще им падне ЯКООО рейтинга, а ако го направят - ще си понесат последствията! Тази година шоуто е много слабо и го прави предимно ИВАН! Проблемът е там че те не го вкараха в релсите отначало, а ако например Слави Трифонов беше в журито - нещатата щяха да седят по съвсем различен начин! ДА - Иван се лигави но Иван е прекалено голям талан дори и за България! Той прави магистратура в Консерваторията - по оперно пеене, пуснете си първият концерт когато пееха WE ARE THE WORLD и после ми кажете, че ИВАН АНГЕЛОВ не може да пее!

Дори няма да си правя труда да гледам нагласеното шоу ако го няма Иван. Миналата седмица изгониха Пламена - мацката което пееше най-добре от момичетата - поставиха я на кантар с Нора, защото имат сходни качества, но смея да твърдя,че на псоледния концерт (чалгата) Норчето повече крещя, от колкото пя - както и да е, това е мое мнение, но без Иван Ангелов няма да има Music Idol 2!
публикувано от salieri на 2008-04-08 03:06:25
Той прави магистратура в Консерваторията - по оперно пеене, пуснете си първият концерт когато пееха WE ARE THE WORLD и после ми кажете, че ИВАН АНГЕЛОВ не може да пее!

Дори няма да си правя труда да гледам нагласеното шоу ако го няма Иван. Миналата седмица изгониха Пламена - мацката което пееше най-добре от момичетата - поставиха я на кантар с Нора, защото имат сходни качества, но смея да твърдя,че на псоледния концерт (чалгата) Норчето повече крещя, от колкото пя - както и да е, това е мое мнение, но без Иван Ангелов няма да има Music Idol 2!
публикувано от JasonX на 2008-04-08 03:16:06
Salieri, на света има толкова много талантливи певци без музикално образование, че да тръгна да ги изброявам няма да ми стигне мястото. Това че Иван има някво образование нищо не значи. В БГ образованието не е нещо трудно постижимо. И с това че "Иван е прекалено голям талан дори и за България" направо ме разби. Той си е точно за БГ. Такъв "певец" като него няма да успее никаде извън рамките на балканите.
публикувано от salieri на 2008-04-08 03:25:04
Братле, много си в грешка! Освен, че може да пее и има музикално образование, той е и ШОУМЕН! Което много малко хора го владеят...няма повече да коментирам!
публикувано от rnnnnn на 2008-04-08 08:14:38
Видяха,че немогат да спрат Иван по честният начин,и решиха да го прецакат от БТВ,да не би случайно да се изложат пред света!Ужким преди минути си тръгнал,а кога заредиха аутокютата и сценаристите измислиха тази плеада която изговориха Иван и Андрей???Страх ли ви хвана от Иван,господа от БТВ???Колко сте жалки вие! Налапахте се достатъчно от SMSи,а сега бегония,за да няма мушкато,А???
публикувано от DyingWithin на 2008-04-08 08:25:24
Ще го върнат в шоуто,няма как иначе.Само ми е много интересно каква сапунка ще измислят за да избършат задниците си.
публикувано от DyingWithin на 2008-04-08 08:26:01
Сори за жаргона
публикувано от LinKuei на 2008-04-08 10:11:37
Смени си кодеците..друга помощ не ти трябва :D
публикувано от LinKuei на 2008-04-08 10:17:36
[url=http://www.free-codecs.com/download/K_Lite_Mega_Codec_Pack.htm]K-Lite Codec Pack 3.8.5[/url]
Е, ми това ще ти свърши работа ;)
Просто се стремета да сте с последната версия на кодеците, които ползвате.
публикувано от mitkox на 2008-04-08 13:28:24
Благодаря много! И звукът е идеален!:thumbsup:
публикувано от csm на 2008-04-08 14:31:37
леле вие да сте чували за сценарий???
вижте ги само Иван и Андрей как "случайно" пускат някакъв лаф, от което единия се сеща за нещо и така се върти цялото предаване.

А по повод Иван...толко не се научихте да членувате бе хора:

най-големият
публикувано от csm на 2008-04-08 14:33:02
и по повод коментар, че звука бил моно....ами да телевизиите все още на моно предават.
публикувано от deusex на 2008-04-08 16:16:56
И аз нямам звук по единия канал. Искам да помоля този който е рипвал предаването ако има възможност пак да го рипне, но да има и стерео...
публикувано от injektoplqktor на 2008-04-08 17:55:25
Аудиото е много прецакано.Вчера реших да не пиша по този проблем,да не кажете,че се заяждам,но по едно време се изнервих много,понеже трябва да усиля много силно колоните,за да тръгне звука,тръгна ли да намалявам и изведнъж почва да прекъсва (нямам проблем с колоните),тва ми го прави за 1ви път,отделно на моменти на картината се появяваха знаци като тези,когато телевизиите си правят профилактика...
публикувано от RainyDay на 2008-04-08 18:20:39
Качеството на картината е трагично.
публикувано от blagyz на 2008-04-08 22:27:10
Уникално лошо качество този път- звукът е моно... виждат се 4ерни 4ерти от двете страни.. просто трабва да намерите някой по-добър рипрър, сигурен съм, че сред
потребителите има поне 500 по-добри

Дано да го приемате като креативна критика
Поздрави
публикувано от kaloan на 2008-04-08 22:37:35
Joredos, на първия голям концерт имаше разминаване на звук и картина, сега аудиото е....!:thumbsdown: Втория не съм го свалял! :w00t: Стегни се, бе, мен! :lol:
публикувано от sBteam на 2008-04-08 23:18:49
[b]blagyz[/b] - нали, отвори тая тема в [url=http://forum.arenabg.com/index.php?showtopic=34545]форума[/url] да видиш как направо се избиват хората рипъри да стават..
публикувано от blagyz на 2008-04-08 23:50:00
Дам ... виждам, че не достигат, и аз бих ви помогнал с удоволствие стига тунера ми да не беше външен или поне двай да имах на видеото, да го свържа към компа ... :)
публикувано от mironela на 2008-04-09 01:08:03
Стига с плач за качеството!!!!!!!!!
Благодарете, че някой ви качва и можете да гледате по цял свят! Браво на Joredos и благодаря! Звука си е супер, а и картината. Браво!!!
А и се научете да пищете на БЪЛГАРСКИ.
публикувано от danigod на 2008-04-09 01:31:44
Знаете ли - важното е че много му се кефят и затова иначе тази тъпотия с Ид(ол/иот)ите, както и всичко замислено в чужбина и изкарало повече от един сезон - запада. Не могат да измислят нищо ново и добро което да задържи това толкова пренаситено на какво ли не българско телевизионно зомби. И затова новото нещо - което крепи този 2-ри сезон е именно наш Ванчо.
Иначе бях на Мис МУ снощи - готино беше - и той си внесе неговата доза колорит в мероприятието. А на въпроса - овации или освирквания - всеки си има свой собствен отговор...
публикувано от Grafinia-T на 2008-04-09 09:55:52
човекът си отделя от времето да качи записа вие само мрънкате. едва ли е нещо, което ще запазите в Златнтие си архиви.Колкото, толкова.

Иначе аз, ако съм на мястото на Иван въобще няма да се върна в "скапаното" предаване, а без него спирам да го гледам. Не ми е интересно и е супер предсказуемо.
публикувано от riskbreaker на 2008-04-09 11:01:15
Не си учи текстовете, не ходи на репетиции, подиграва се с публиката... Че и на концерта не се яви. Това ли ви е "най-големияяяяяяяят" бе, хора?!?! `айде правете разлика между шоу и олигофрения, става ли? Иван Ангелов в момента не е с нищо, ама с нищо повече от Валентина Хасан. Нека си има музикалното образование, нека. Ако беше показал и някакъв талант, щеше да е страхотно... Това неговото не е талант. Кефите му се така, както се кефихте на Милен и "Въръвълиииии!!!" от предварителните кастинги.
публикувано от injektoplqktor на 2008-04-09 13:13:33
Бях потресен,когато на няколко пъти се изгавриха с Милен и му дадоха да продължи напред в предварителните кастинги с една едничка цел-да му се смее цяла България.Е на това ниво сме-само дай на хората да се присмиват на недостатъците на другите...тоя горкия дори не можеше да говори,но трябваше да го бутат напред,за да му се смеят... само българско жури може да го направи това,никое друго.А тази Валентина Хасан просвали България с невероятното си изпълнение на without you и сега всички ни мислят за най-големите тъпаци-честито.Тъп народ сме,убеждавам се в тоя с всеки изминал ден все повече и повече.
За гласови данни за пореден път ще си дам мнението,че Нора е най-добрата,поне тя засега най-добре пее,ама на последните 2 концерта започва да издиша и тя.
Иван ако тръгне да пее сериозно,току-виж и финала спечели.
публикувано от injektoplqktor на 2008-04-09 13:15:19
това с всеки изминал ден все повече и повече.
По гласови данни за пореден път ще си дам мнението,че Нора е най-добрата,но на последните 2 концерта започва и тя да издиша.
Иван ако тръгне да пее сериозно,току-виж и финала спечели.
публикувано от injektoplqktor на 2008-04-09 13:16:15
И имам 1 въпрос-какво става с тия коментари,защо така се прецакват?Тука стана бетер съксбокс(вибокс7) ебати...