ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Joredos на 2008-03-31 22:23:58
Вашето мнение относно Music.Idol.S02.Ep26.SDTV.Xvid-JDS може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от hunter_8877 на 2008-03-31 22:37:59
браво на joredos:thumbsup:
публикувано от ivobankya на 2008-03-31 22:39:04
Евала !
публикувано от Erutan89 на 2008-03-31 22:42:03
Браво на Тома!
П.С.Ъплоудъра е отличник,но той си го знае ;)
публикувано от dzverr на 2008-03-31 22:43:23
Благодаря!:thumbsup:
публикувано от venka07 на 2008-03-31 22:45:04
100000 благодарности!!!
публикувано от annakonda на 2008-03-31 22:50:58
Браво Джоредос!! Отличен, както винаги!

ПС: Тоя път всичко със звука и картината е наред, нали? няма разминаванеO:-
публикувано от eray на 2008-03-31 22:53:21
ИВАН ПАК се показа просто най- гомеия :) много ме кефи тоз човек :)
публикувано от Joredos на 2008-03-31 22:57:11
Ако има проблеми по риповете ще бъдете известени още в описанието.Рипът е направен,като за "най-големите" -феновете на АренаБГ.
публикувано от sirWilliam на 2008-03-31 22:59:29
Joredos, ти си СВЕТКАВИЦА!
Относно айдълите, Тома направи нещо страхотно: превърна една чалгаджийска боза в нещо страхотно. Свърши изпита с чалгата и сега може да очакваме истинска музика в следващите задачи, които ще получат участниците.
публикувано от music86 на 2008-03-31 23:08:13
Евала, много весело концертче... Тома изкърти,напрао - баси пича... Моята любимка Мария - отново на ТОП НИВО! :)
публикувано от mahalata на 2008-03-31 23:09:26
Тома е номер 1!!! Това момче не е за вярване просто!
публикувано от mirkosoft на 2008-03-31 23:24:55
Звукът беше ужасен.
публикувано от ded27bg на 2008-03-31 23:32:56
Тома беше върха!!!!:thumbsup:
публикувано от Joredos на 2008-03-31 23:36:04
Да,но звукът от другото предаване ще е DTS.
публикувано от ninja1234 на 2008-03-31 23:37:42
Джоре, а Пей с мен кога да го очакваме? Иначе айдълите бяха супер, тоя Фънки отново вдигна кръвното на всички с неадекватните си изказвания и ядоса хубавата Преслава, ама както и да е, чакаме Пей с Мен
публикувано от Qrio на 2008-03-31 23:41:32
Пей с Мен не го рипва Жорето.

Мерси много за ъп-а :)
публикувано от shmaizer на 2008-03-31 23:41:43
Преслава беше неадекватното нещо там, не Фънки, ама айде... Тома 4ever ;D
публикувано от kantonerka на 2008-03-31 23:52:29
Невероятно яко шоу за тези, които харесват чалга и още по-невероятно яко шоу за тези, които не харесват :)
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
С удоволствие ще го гледам пак... Йееее...
Като нищо Азис би направил дует с Тома, който беше No 1.
публикувано от Zapa на 2008-03-31 23:53:26
най-бездарният концерт до сега :lol:
ужас направо
оркестърчето си свири нещо си там, певците в небрано лозе се чудят как да се държат на сцената и къде точно да влезнат, пък и доста фалшееха този път:thumbsdown:
публикувано от MdS на 2008-03-31 23:55:50
Хора, някой знае ли коя е песента накрая на надписите? :)
публикувано от ver4eto на 2008-04-01 00:26:31
Искренно, се надявам, някой да обърне внимание на това мнение. За съжеление, имам неприятното, чувство, че Иван, ще бъде държан почти, до краят на предаването, където, ще се спекулира с резултатите от злобните и завистливи, комплексирани продуценти на това шоу, и господин Иван Ангелов (най-големият), ще остане излъган. За предаването, той носи, само доход, а какво, ще му донесе то, унижение на неговият, край. Това момче, дали през цялото време е в роля, или не, няма никакво, значение, защото, хората, които ще уповестят резултатите с печелившия, тактично, ще пропуснат неговото име. В крайна сметка, след като манипулират вотът на зрителите, и след като са спечелили невероятно много пари, от реклами, смс-и, и зрителски интерес, поради, представянията на Иван, просто ще го прецакат. Аз ако бях на мястото на Иван, бих го заявил, в някое от предаванията на живо, и бих си тръгнал, защото просто не си заслужава унижението, до последният концерт, на който всички, ще видят, какво, ще се случи, но за съжеление и никой, нищо, няма да стори, както и по много други нередности в България.
Виждаме, каква е съдбата на първият Музикален Идол, на България, за това според мен, Иван, не заслужава, на всичкото отгоре, да прави пари за хора, които го натикват в най-мизерният хотел, и накрая, няма да му дадат, това, за което най-голяма част от българският народ ще бъде гласувал, първото място в Музикалният Идол.
Най-добре, да ги изобличи, докато е време, и да си тръгне, защото тогава, и продуцентите, може би, ще му предложат нещо, с което да го задържат, защото той е единственото интересно нещо, което се случва в това "предаване".
публикувано от armando на 2008-04-01 00:27:53
Ужас много зле пяха на този концерт...И оркестъра беше слаб...Само Шанел, Мария И Стоян се справиха добре...Другите бяха пълна скръб...Пей с мен обаче беше шеметен концерт...Наистина всичко пяха невероятно
публикувано от ver4eto на 2008-04-01 00:28:11
ще пропуснат неговото име. В крайна сметка, след като манипулират вотът на зрителите, и след като са спечелили невероятно много пари, от реклами, смс-и, и зрителски интерес, поради, представянията на Иван, просто ще го прецакат. Аз ако бях на мястото на Иван, бих го заявил, в някое от предаванията на живо, и бих си тръгнал, защото просто не си заслужава унижението, до последният концерт, на който всички, ще видят, какво, ще се случи, но за съжеление и никой, нищо, няма да стори, както и по много други нередности в България.
Виждаме, каква е съдбата на първият Музикален Идол, на България, за това според мен, Иван, не заслужава, на всичкото отгоре, да прави пари за хора, които го натикват в най-мизерният хотел, и накрая, няма да му дадат, това, за което най-голяма част от българският народ ще бъде гласувал, първото място в Музикалният Идол.
Най-добре, да ги изобличи, докато е време, и да си тръгне, защото тогава, и продуцентите, може би, ще му предложат нещо, с което да го задържат, защото той е единственото интересно нещо, което се случва в това "предаване".
публикувано от ver4eto на 2008-04-01 00:29:17
вият Музикален Идол, на България, за това според мен, Иван, не заслужава, на всичкото отгоре, да прави пари за хора, които го натикват в най-мизерният хотел, и накрая, няма да му дадат, това, за което най-голяма част от българският народ ще бъде гласувал, първото място в Музикалният Идол.
публикувано от mitkobs на 2008-04-01 00:31:02
[b]Благодаря много за рипа,защото тук в Бургас ни спираше тока на няколко пъти и не можах да го гледам този концерт!Иначе съм мега почитател на тази музика!:thumbsup::thumbsup:[/b]
публикувано от injektoplqktor на 2008-04-01 00:52:06
Поза Айдъл на пълни обороти.Да благодарим на булдога Пламена и фешъна Денис,за което... Как па го обърнаха на там не знам.Това предаване вместо да показва най-вече пеене,те ми показват голямата любов между онези 2ма индивиди.А бе кво ме е*е за техните взаимоотношения бе,искам да гледам пеене,не странични простотии,толкова шум братче е*и му майката.По-бързо да гонят единия от тия 2мата,че ми писна да им гледам цирка там.
публикувано от fellix на 2008-04-01 01:26:21
Оркестъра в това издание е за групов разтрел!
публикувано от lastimat на 2008-04-01 01:38:27
Здравейте.Вече два пъти се опитвам да сваля това шоу и два пъти не тръгва заради липсащ кодек.Имам и Divx,WMP, Realplayer...изобщо не тръгва.Нчкой може ли да ми помогне.Какво трябва да сваля допълнително...имам и AC3 filters...:-/
публикувано от jambarius на 2008-04-01 02:02:27
Много съм доволен от Иван!
Браво пич! Тоя път успя здраво да се ОСЕРЕШ!
Фънки, добре че не му падна на нивото, мен! От толкова ниско трудно се изпълзява... ;)
публикувано от smart2 на 2008-04-01 02:08:11
даммм, Ванката що не пя :(
иначе тия мноо тикат надолу (иван и андрей)
хем им носи пари ... и то луди ;)
Иначе Иван ако не почне да пее сериозно, ще изгуби много фенове, но си е все още НАЙ–ГОЛЕМИЯТ :)
публикувано от 4avez на 2008-04-01 02:53:54
И какво по-точно да пее сериозно Иван???-Я елате пиленца при батко??-Като се гаврят с него ще се гаври и той с тях.
И не разбрах на какво ниво пък е Димитър Кова
чев,че да не пада на ивановото???Не мисля,че е много трудно да предлагаш на групи определени суми пари(от спонсори),за да правят концерти,но явно се изисква голямо старание да си избиваш комплексите пред подрастващи тийнейджъри!
публикувано от moviemaniac на 2008-04-01 03:18:11
Абсолютно си прав, 4avez!!! Другият път ще чакаме подигравката да е пълна и да им дадат аборигенски песни да пеят :-/
публикувано от riskbreaker на 2008-04-01 09:33:50
Снощи Тома направи нещо, за което любимият ви Иван Ангелов не може дори да мечтае. Беше себе си. Позьорщината и простотията на Иван така са го завладели, че не може да се разбере дали това е истинското му Аз или някакъв клоунски костюм. Не мога да разбера какво му харесвате...
публикувано от slavyk на 2008-04-02 00:26:56
някакси не знам как да стане това са личното съобщение до joredos та ще карам тук - може ли вместо номер на епизода /в името на торента/ да се изписва датата на излъчване-мисля, че ще е по-лесно за ориентиране.
още един път - благодарности за труда да качваш всеки епизод!
публикувано от sofry на 2008-04-01 18:37:42
Изключително слаб концерт. Направо ужасен. И тоа Иван вече не е интересен.
публикувано от omline на 2008-04-01 18:40:18
Баси тъпия концерт - НЕ ТЕГЛЕТЕ - ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ!!! Оркестър - под всякакво ниво!!!! Звук - същия като оркестъра!!!! Изпълнения - и те като звука и оркестъра!!!!!
публикувано от pomenova на 2008-04-01 20:34:08
Аз искам да попитам дали някой се е заел да рипва шоуто Това го знае всяко хлапе, участват участниците и журито от мюзик айдъл.. Много искам да го гледам, но нямам възможност, втора смяна съм.. А повторенията през нощта не са всеки ден.. Вчера го пропуснах.. и днес.. :( Моля отговорете..
публикувано от jambarius на 2008-04-02 00:19:30
4avez, моля ти се, дай някой лев на Rolling Stones, че да спретнат едно концертче в BG!
публикувано от SoMe_BoDy на 2008-04-02 17:56:18
niakoi bi li mi kazal, zashto samo zvuk imam a niamam kartina. kakvo triabva da instaliram? mersi
публикувано от theend на 2008-04-20 13:41:20