Искренно, се надявам, някой да обърне внимание на това мнение. За съжеление, имам неприятното, чувство, че Иван, ще бъде държан почти, до краят на предаването, където, ще се спекулира с резултатите от злобните и завистливи, комплексирани продуценти на това шоу, и господин Иван Ангелов (най-големият), ще остане излъган. За предаването, той носи, само доход, а какво, ще му донесе то, унижение на неговият, край. Това момче, дали през цялото време е в роля, или не, няма никакво, значение, защото, хората, които ще уповестят резултатите с печелившия, тактично, ще пропуснат неговото име. В крайна сметка, след като манипулират вотът на зрителите, и след като са спечелили невероятно много пари, от реклами, смс-и, и зрителски интерес, поради, представянията на Иван, просто ще го прецакат. Аз ако бях на мястото на Иван, бих го заявил, в някое от предаванията на живо, и бих си тръгнал, защото просто не си заслужава унижението, до последният концерт, на който всички, ще видят, какво, ще се случи, но за съжеление и никой, нищо, няма да стори, както и по много други нередности в България.
Виждаме, каква е съдбата на първият Музикален Идол, на България, за това според мен, Иван, не заслужава, на всичкото отгоре, да прави пари за хора, които го натикват в най-мизерният хотел, и накрая, няма да му дадат, това, за което най-голяма част от българският народ ще бъде гласувал, първото място в Музикалният Идол.
Най-добре, да ги изобличи, докато е време, и да си тръгне, защото тогава, и продуцентите, може би, ще му предложат нещо, с което да го задържат, защото той е единственото интересно нещо, което се случва в това "предаване".