ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Joredos на 2008-03-24 22:21:12
Вашето мнение относно Music.Idol.S02.Ep21.SDTV.Xvid-JDS може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от NightNiki на 2008-03-24 22:35:13
Joredos = The fastest TV Ripper in BG. :thumbsup:
публикувано от Morrigan на 2008-03-24 22:41:11
Сега го фана яко стреса Ванката и затова. Аз взех да се притеснявам за него, честно. Мисля, че ще се умопобърка сам. Иначе много го харесвам, но това, че не ходи да репетира, ми се струва адски тъпо от негова страна. То само талант и артистичност са до един момент, все пак трябва и некви минимални правила да спазва.

Жоредос, безкрайно благодарим!!!
публикувано от Morrigan на 2008-03-24 22:51:37
Няма да можеш, с покани е само. Абе пичът е як, обаче честно казано се надявам да спре с тия вметки на български, че това ще се трае до един момент. Има и други начини да изразява артистичност. В "Change The World" е перфектен, в този стил да се изявава. Иначе браво, че не обижда, след просташкото поведение на Фънки и изобщо може да се лигави, но никога не е обидил никой!
публикувано от usdusd на 2008-03-24 22:52:36
по-скоро се осра гримираната холестеролова топка. добре че не получи инфаркт от нерви, че става сложно с транспортната логистика на това колосално колоичество китова мас... нещата отиваха към екокатастрофа
публикувано от gevreka на 2008-03-24 22:53:31
ае ако не е иван кой ще прави шоуто
оня дебелия ли дето му е фърлил око на иван заради това че му каза истината в очите :D
иван е най-големия и поздрави казанлък
аз съм роден там и вече без никви съмнения съм за него
и ще продължа да го подкрепям до финала на пук на журито и на сички които не го харесват
ИВАН АНГЕЛОВ- НОВИЯТ МУЗИКАЛЕН ИДОЛ НА БЪЛГАРИЯ:yoji:
публикувано от gevreka на 2008-03-24 22:54:43
ЕЕЕЕЕЕЕЕ ЗАБРАВИХ БРАВО НА СКОРОСТНИЯ ЪПЛОУДЕР
10х от мен:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от Joredos на 2008-03-24 22:54:47
Абе Фънки що цъфна с кърпа с трева нарисувана на нея?Ебати тъпотията честно. :shit: :thumbsdown: :rant:
публикувано от glaropuli на 2008-03-24 23:03:05
Хаха... смех...

"Млъкни там, да не ти маана нещо оттука"
"измислил си ми задника"

:lol:
публикувано от mojojo на 2008-03-24 23:03:41
10x
публикувано от jambarius на 2008-03-24 23:06:41
Ще ми се да можех да поздравя лично Фънкаря за сдържаността! Ако бях на негово място, бих начупил на Иванушка-келеша главата проста!
PS:Ако изказването ми противоречи на правилата-чакам си последствията!
публикувано от XoroDancer на 2008-03-24 23:12:00
Браво на Ванката.Дебелата балерина може да си гледа хеви чалгарския г.. и да продължава да си танцува с Азис.Иван е номер 1
публикувано от Denzel на 2008-03-24 23:16:52
Има неща, които са факт и не могат да се оспорят!
Иван е звездата, и ако го изгонят, гледаемостта ще спадне осезаемо. Те тва го знаят много добре!
Ама защо го пуснаха да пее след Нора, като се знае, че тя е най-добрата?
След него, разбира се ;)
Ако се стегне, ще ги смачка...
публикувано от jambarius на 2008-03-24 23:19:28
И на мен ми се ще да се стегне и да го чуем най-сетне как пее! А, ако научи и текста... цена няма да има!:lol:
публикувано от sirWilliam на 2008-03-24 23:28:42
Joredos големи благодарности! :thumbsup: Страхотен концерт, Слави сигурно "скубе коси", че се захвана с "Пей с мен", което се вижда, че е много по-зле от МИ2.
публикувано от JasonX на 2008-03-24 23:32:47
Иван е задник(както му го каза Фънки). В началото беше ОК като се правеше на клоун, но трябваше да си тръгне отдавна. Не му е мястото там и определено няма големи заложби като певец.
публикувано от jambarius на 2008-03-24 23:34:01
о! имало и хора, които разбират същността на шоуто! severin111, радвам се, че са останали мислещи хора!:thumbsup:
публикувано от 012345 на 2008-03-24 23:43:09
Не смятам, че Мюзик Айдъл е по-добре от пей с мен. Напротив, отначало и аз бях от този лагер, ама да ви кажа олекна ми жестоко интереса сравнено с пей с мен (само заради Иван минимум 50%). Тоя Иван такъв негативен номер ще им изиграе , че ще има да си скубят косите после защо не го изритаха от самото начало. Сигурен съм, че ако беше там Слави щеше да го изхвърли с шамари и засилка, стана ми ужасно антипатичен с поведението си, а в началото будех надежди в него. Другото предаване си е доста по- интересно - по-добър бенд, сцена, певци и т.н. (с изключение само на водещите)
публикувано от kirela4e на 2008-03-24 23:45:56
специално за фънки СВИНЬО ДЕБЕЛА ООО СВИНЬО ДЕБЕЛА , СВИИИИНЬО ДЕБЕЕЕЕЕЛА ооооо СВИНЬО ДБЕЕЕЕЛА
публикувано от 012345 на 2008-03-24 23:46:58
....... по-добър бенд, сцена, певци и т.н. (с изключение само на водещите)
публикувано от Joredos на 2008-03-24 23:46:59
@Курвата-никой не те кара насила да го теглиш!
публикувано от Morrigan на 2008-03-24 23:54:53
Хм, абе аз ги тегля по 4 часа, не знам що е така от чужбина, но за всеки случай по-скоро нямам търпение да се свали, за да гледам, отколкото да ми омръзне да чакам:lol: Благодаря много, че го правиш за нас!
публикувано от LinKuei на 2008-03-25 00:07:16
[color=orange]Joredos[/color] , [color=orange]DeathWhore [/color] , нали няма да си играем пак на детска градина ?
публикувано от LinKuei на 2008-03-25 00:35:47
Алооо ... точно за това говорех..хайде спрете се вече. Всеки път ли като има Music Idol ще се стига до този момент ?!
Пак се повтарям от предния път - като имате нещо лично да си кажете го направете с ЛС
публикувано от stormbringer на 2008-03-25 00:48:33
като гледам коментарите, ми се струва че минимум 90% от зрителите са тийнейджъри, ако не и по-малки ...
публикувано от mileni4uk на 2008-03-25 00:49:41
Мерси за ъпа! Гледам предаването само и единствено заради Иван, защото според мен няма по-уникален телевизионен образ в момента в България. Който мисли, че това е идиотщина да иде да се прегледа. Това си е чисто и неподправено държание на един абсолютен пич. Слави Трифонов се държи много подобно понякога като навлезнат в импровизации. Но никой не му казжа нищо щото сте свикнали да е Слави Трифонов звездата. Но сори че се отклонявам от темата. Супер беше концерта. Пак ще си го изгледам да се заредя ;)
публикувано от The-Slugi на 2008-03-25 01:06:03
Съжалявам, но има на моменти жестоко разминава картина/звук, което невероятно много дразни. Особено краят!
публикувано от Faustt на 2008-03-25 01:19:17
[color=red]mileni4uk[/color] Напълно съм съгласен с теб , аз също гледам music idol само заради Иван щото е най - интересния и забавен в тва предаване и ако го изгонат вече ше е скучно и аудиторията ше намелее, не знам с колко процента но ще намалее. И искам да добавя само че тва неговото си е чиста проба смелост, ако не беше толкова смел нямаше да се опълчва така на Funky и то пред цяла България а не зад колисите, а щеше да е некъв здухан като останалите и да се подмазва на журито само и само за да стигне по-далече.
публикувано от Nikter на 2008-03-25 01:33:37
Да, наистина има разминаване на места звук-картина и други проблеми, но явно Джоредос е имал и той проблеми при рипа.

Благодарен съм, че ги качва, защото БТВ се насраха като пуснаха онлайн само от техния сайт и забранихана всички други да ги излъчват и сървърите им не се справят, нито желаят да вземат мерки явно. Добре че ги има тук в Арена.

Така че проблемите на рипа ги прощавам, това са си 2 Гига рип и 2 часа продължителност, не е шега. :)
публикувано от smart2 на 2008-03-25 02:08:24
... Но сега има дори и Боби Турбото ТВ :lol:
И аз съм от тези, които свалят само заради Иван, иначе к'во да им гледам на ониия стойкаджии?! Всички други са глътнали бастуна и само равнис-мирно на журито ... ако искам да гледам дупедавци, ше си пусна нещо с нашите любими политици, те дори ще са по-забавни от МИ2 без Иван Ангелов :-/
публикувано от rnnnnn на 2008-03-25 09:18:01
Иван е номер 1!!!Факт!!!
публикувано от kirela4e на 2008-03-25 09:40:35
Всички от мъжката част чупат некви стойки и само се бодмазват , добре че са Тома и Иван да ги отсрамят като се държат свободно на сцената и показват че не им пука . От момичетата не знам .... те висчки пеят страшно добре просто не мога да преценя коя е най-добрата.
публикувано от pushkin на 2008-03-25 12:25:17
nai golemiq e nomer 1 :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от mevy на 2008-03-25 13:40:10
Иван е номер 1!!!Факт!!!

Безспорен факт!!! Иван е лигльо номер 1 !!!
:lol::lol::lol:
публикувано от gam3n на 2008-03-25 14:00:19
Не съм казал, но пак повтарям, звездите трябва да почват с наркотиците СЛЕД като станат звезди, Ванката явно е решил че първо ще се почне с амфетките и коката, и това ще му помогне да стане известен. Е, той стана де, много хора му се кефят, но това ще е до момента в който не вземе да изпада в шок на сцената и да го полазват невидими мравки. По поведението си му личи просто че се друса, и то яко. А това за журито, дори и минети да им правеше, не виждам как би му помогнало, както тука някои се изказват че другите се подмазват на журито. Журито всеки път се изумява на избора на Зрителите, те не пускат хора напред. Другите просто се държат нормално, и културно,
публикувано от mevy на 2008-03-25 14:13:28
Ето един бърз фикс за звука. отворете файла с Media Player Classic. Кликнете Play менюто и изберете опцията Options от Audio. Там където пише Audio Time Shift въведете 150. При мен е тамън! Успех!

thegalap, благодаря за това. Аз се опитвах да гледам с VLC на макинтош и след твоя постинг потърсих подобна опция. Там става по следния начин: отваряте Preferences, Audio и тиквате Advanced в долния край на прозореца. В полето отдясно се появявя Audio desynchronization compensation, където задавате нужното отместване. На мен 150 не ми се струва точно, но не можах да го налучкам по-добре.
публикувано от gam3n на 2008-03-25 14:02:58
умява на избора на Зрителите. Те са тези които решават кои да продължи. А това че културното и възпитано държание на другите се вижда като подмазване епоказателно на какво се кефи народа: простотия до шия. Много смел ванката, трябва по-често да го награждават със син фар и аркади за смелостта.
публикувано от bobykrumov на 2008-03-25 14:45:31
към thegalab : Медиа Плейър Класика ми е с БГ меню и доколкото успях да се ориентирам от обясненията ти за звука, трябва да е от менюто "аудиопревключвател" и оттам-забавяне аудио(в м/с)-то според мен не трябва да е забавяне, щото той звука изостава от картината, пробвах и със 150 и с минус 150, ама не открих разлика.На BS Player-a пък въобще не откри такава опция.То не че е проблем, така като го прехвърлих набързо май само на последната песен има разминаване, преди това всичко е ОК.Ама кажи все пак дали е това меню, което си мисля.
публикувано от vesoepich на 2008-03-25 22:09:38
неправилно се изразих-не имровизация а театрална шоу постановка:-/
публикувано от vesoepich на 2008-03-25 21:53:46
иван си е завършен шоумен:)нищо чудно шоуто с фънки да импровизация;)важно е балъците да се кефят и да блъскат sms-и:P
публикувано от INT на 2008-03-26 00:21:15
Иван Ангелов най-големия, цял Айтос (30 000) е с него ! Аз не съм от Айтос и пак съм с него щото е най-големия. Всички други са по-малки от него, дебелия педераст Фънки въпреки физическите му дадености, пак не е по-голям от Иван.

ИВАН АНГЕЛОВ, новия идол на България.
публикувано от riskbreaker на 2008-03-28 18:42:50
Фънки, завършил Консерваторията, певец, басист, музикален продуцент, промоутър и т.н. не разбира от музика? Не се излагайте, де. И аз не го харесвам, обаче това не ми дава повод да пиша подобни глупости. Иван е зле... Ама ЗЛЕ. И като певец, и като шоумен. Съжалявам. Простотията не винаги е забавна. Ако един изпълнител явно НЕ УВАЖАВА публиката си, не я заслужава. Иван Ангелов уважава ли хората, които гласуват за него? Не. Подиграва им се, плюе им във физиономиите. Жалко, че има такива, които го харесват.
публикувано от abcdefg123456 на 2008-05-04 00:42:14
Сеед моля!