ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Joredos на 2008-03-18 23:21:52
Вашето мнение относно Music.Idol.S02.Ep17.SDTV.Xvid-JDS може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от music86 на 2008-03-18 23:44:37
Журито го показва - Мария е за Music Idol... Сега остана и тези които не разбират от музика(защото с такива резултати, то е ясно),ама пускат смс-и да вземат да подкрепят този който трябва... щото лично на мен не ми се гледа "парад на грозотията" по телевиаията, а Мария е единственото добре изглеждащо момиче в Music Idol...
...и хорицата дето пускат смс-и да мислят!!! ;)
публикувано от Smaiki на 2008-03-18 23:55:37
Да, Иван е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ама от зад напред, човек който се подиграва с музиката няма място там.
публикувано от anita123 на 2008-03-19 00:01:45
Досега това шоу много ми харесва, здраво цепи, нищо общо с първия мюзик айдъл, много добре си пеят нашите момчета и момичета/особено вторите/, журито е много яко а и старите водещи,сега са по-добри от миналогодишните.Както се казва- щом всички са нахъсани няма как да не излезе свястна работа. Но да да благодарим най-вече на JOREDOS, а и описва човека от край до край за всеки един концерт, да ти стане ясно още като четеш, някой да погледне в замунда какви ги пишат,т.е. не ги пишат. Още веднъж Голямо МЕРСИ.
публикувано от kochovski1 на 2008-03-19 00:22:23
Иван Rulzz тоя е ебати пича прави кво'си иска и за това е най-големия в Music Idol 2
публикувано от joro19 на 2008-03-19 00:22:46
Е само не мога да разбера как може да кажеш за журито, че е готино??? Още повече след днес... Лазар изпя уникално песента си и заслужаваше най-много да продължи, те ми избират тези тримата. Това за мен е нагласена работа и нямаше значение днес кой как ще пее...
публикувано от shraika на 2008-03-19 00:38:15
мн се радвам че върнаха Мария за мен тя е наи добрата
публикувано от sirWilliam на 2008-03-19 00:46:05
Супер! Елена отново е сред най-добрите, където и е мястото. Има както страхотен глас, така и собсвен уникален стил( по-което си прилича с Тома).
P.S. Незнам дали Иван е "най-големия", но Joredos със сигурност е НАЙ-ВЕЛИКИЯ! :thumbsup:
публикувано от doberman_7997 на 2008-03-19 00:56:32
Иван хубаво му го каза на дебелото гуце Фанки ДЕБЕЛ , Ванката е номер едно бе еиии:thumbsup::thumbsup:
публикувано от doberman_7997 на 2008-03-19 01:01:35
Соня е много красиво моми4е:)
публикувано от ls1 на 2008-03-19 01:54:41
Вижте се само...как да ви нарека...тиинове... за вас Иван е НАЙ-ГОЛЕМИЯ не щото може да пее, ами щото прави каквото си иска.

Да ви имам героите.

Само едно ще ви кажа. Подобен човек не можете да изтърпите и 5 минути до себе си.

Дори и да спечели Иван в шоубизнеса бъдеще няма.

Толкоз.
публикувано от gam3n на 2008-03-19 04:30:38
Аз пък ще си отворя не-миризливата уста и ще кажа че Иван е НАЙ-МАЛКИЯ, даже е жалък. Има най-малката патка, но най-големия анус, защото обича пръстите на дясната си ръка повече от всичко друго. Срам за майка си и баща си, алкохолик, от който цял айтос се срамува (поне българската част която има телевизори)
публикувано от Kostq на 2008-03-19 07:26:17
Аве смешници...погледнете истината е...Журито се ебаваше с България...Фънки ги обиждаше...Сега е ред на Иван да напраи мръсно на журито...Тва е човека,но България не го разбира...Помислете малко...
публикувано от avdimov на 2008-03-19 08:11:45
Много се радвам за Елена,тя заслужаваше на 100% да се върне при другите продължаващи.В интерес на истината Елена,Шанел и Пламена са хората които заслужават да са в челната тройка.Относно Иван той за мен е единственият от момчетата заслужаващ и способен да стигне до финал.Той е най-колоритният участник от всички,винаги се отличава със зрелищни изпалнения,знае да пее на повече езици от всеки друг участник и освен това дори когато пее фалшиво пее добре.Тези които го оплюват го правят от завист и не им прави чест.Иван не е длъжен да играе по свирката на журито и на водещите на предаването и това че се държи естествено дори и с риск да бъде изгонен показва силен характер и решителност.Може и да е стратегия целяща да спечели зрителския вот по убедителен начин,но с оглед на претендентите от момчетата Ванката е безспорният фаворит сред тях или както той би се изразил НАЙ-ГОЛЕМИЯТ.
публикувано от artox на 2008-03-19 10:52:00
Ще ме извинявате, обаче смятам, че Лазар заслужаваше повече от Елена, дори и само за да има някакво равновесие между момчета и момичета. Колкото до Иван, не знам дали се лигави защото не може да пее или защото иска да се прави на шут, но ще видим на концертите.
Аз мисля, че компенсира липсата на гласови възможности с казани брой глупости казани на минута и нецензурирани движения, но това е мнение което се формира в понеделник, преди това и аз го харесвах, тъй че ще се види следващата седмица.
публикувано от ivailo_hm на 2008-03-19 12:51:30
абе това, че журито е дебилно ... дебилно е !
обаче тоя лигав кретен Иван или какъвто е там, защо още го държат ... :'(
всеки един от тези дето отпаднах пее с пъти по добре от него !
публикувано от smart2 на 2008-03-19 15:00:05
ivailo_hm , 2008-03-19 12:51:30
обаче тоя лигав кретен Иван или какъвто е там, защо още го държат ...
всеки един от тези дето отпаднах пее с пъти по добре от него !

ти сигурен ли си в това, което написа?!
Щото има висок рейтинг - изкарва пари на продуцентитИ
Щото пее заедно с още 2-3ма една класа на останалитИ
Ако се махне й Иван и Андрей няма да има к'ва интрига да сплетат, щото, че оня педерастичничт иска да отупа русата на никого не му е интересТно :thumbsdown:

А Иван и Андрей четат тука хахахха
дали сиидват и те че да не им умре предаването хахаха
бяха свежи момчета, много ми харесаха ама сега нещо се излагат