ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Pepara89 на 2010-06-30 13:19:20
Вашето мнение относно [MTB]VAST.2010.DVDRip.XviD-XB може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Phenomic на 2010-06-30 18:17:33
Едно голямо "браво"!Не е чак толкова ефектно като американските продукции,но местата,които са избрали са много яки.

П.П. Колко тъжно е да си българин.Хората освен такива байк паркове имат и вагони специално за байкове...
публикувано от hardtreatment на 2010-06-30 20:02:29
ХАХАХАХАХА леле не смятах,че са останали хора с такова мислене....Карам този спорт от вече 5 години и не е кат да не съм падал.Мога да виж кажа господине ,че да стоите на МАСА и да пиете или да ПУШИТЕ по кутия цигари на ден ви вреди хиляди пъти пове4е отколкот този спорт ми е навредил на мен за тези години,а удоволствието неможе да се сравни с нищо,което сте усещали.

Иначе това е най-добрия DH филм за тази година за мен.Тук се вижда наистина,че тези момчета карат за кеф,а не са пари и спонсори както американците.

Колкото до липсата на баикпаркове вече имаме Боровец :),а и във влаковете пускат с колела и нее толкова зле. ;)
публикувано от daniela_cherneva на 2010-06-30 19:48:33
като ти е тъжно, че си българин сменяй гражданството и върви в Мозамбик или където и да е...
тези момци са луди за мен. не знам какво удоволствие може да изпитваш в това да знаеш, че във всеки момент може да паднеш и да никога да не станеш. приличат ми на мотористите, които като се стопли времето и започват да ги стържат от асфалта.
този торент трябва да е забранен за деца, за да не се учат как да се самоубиват.
публикувано от Phenomic на 2010-07-01 10:01:48
daniela_cherneva Никакви главни букви ?! :-O .Един типичен коментар,който не заслужава даже отговор,от човек,който може би никога не се е качвал на колело и постоянно се трови по кафетата с цигари,вместо да покара на чист въздух.А за гражданството само ще спомена,че ни е управлява пожарникар(което си е доста тъжно) и повече политиката няма да я коментирам.
публикувано от toyzbg на 2010-07-01 10:50:34
Съчувствам ти даниелке, умишлено ти пиша името не с главна буква
публикувано от FinalnaFantasia на 2010-07-03 17:38:06
Много як торент! Страхотни местности са избрали маняците! Особено онзи лудия в дъжда...аз ако бях 40 пъти да съм припаднал и изпотрошил де-що има по мене. Любител съм, взех си наскоро ново колело и ще се радвам ако има повече такива торенти.