ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от ArenaBG.com на 2007-08-15 21:33:01
Вашето мнение относно Мраз може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от DemonHunter на 2007-08-15 21:40:12
Някой да го е гледал??
публикувано от kikyfnica на 2007-08-16 00:26:37
интересен е,ето и трелъра http://youtube.com/watch?v=E_2dNSn3wbU
публикувано от kotzetoandr на 2007-08-16 10:57:35
ФИЛМА НЯМА ЛИ СУБТИТРИ:(
публикувано от DeadlySilence на 2007-08-16 12:21:04
O:- Уха, черва и мозък, е тук явно няма, ама и от замръзване да умират не е лошо. Айде всичко на поредното психарско филмче! :thumbsup:
публикувано от kotzetoandr на 2007-08-16 12:50:27
е този филм няма ли субтитри:(
публикувано от ralitoy на 2007-08-18 17:50:45
М на мен пък честно казано ми беше скучен :( никак даже не беше хорър :'(:'(:'(
публикувано от film4o на 2007-09-04 01:31:24
Атмосферата, актьорската игра и самите актьори бяха доста добри... Щеше да ми влезе в любимите хоръри ако след средата на филма не се бяха появили духове на умрели хора + дух на полицай психар и няколко монаси... Напомня ми на Гората, защото и там беше същият случай - страхотно начало и леко разочароваща развръзка... И все пак филмът в голяма степен ми харесва защото е по-различен и доста свеж от останалите хоръри. :)

Някой копира рацензията и спомена че била клиширана... така е, но филмът не отговаря на тази рецензия...
По добре прочетете тази-

Студентка (Емили Блънт, “Дяволът носи Прада”), която иска да се прибере у дома за Коледа, тръгва на път със странния си колега (Аштън Холмс, “Тъмно минало”), когото почти не познава.

В момента, в който тя разбира, че спътникът й знае прекалено много за нея, той решава да завият по усамотен, по-пряк път. Не след дълго младежите са застигнати от снежна буря и от загадъчна кола, която ги изблъсква от пътя.

Бързо става ясно, че смразяващият студ е най-малкият им проблем.
Изпълнителните продуценти Джордж Клуни и Стивън Содербърг ни предлагат този вледеняващ трилър за един злокобен път и ужасяващата му история, която започва още през 50-те години.