ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от hgoshev на 2007-09-13 21:11:56
Вашето мнение относно Moonspell - 2007 - Under Satanae може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от metal_maiden на 2007-09-13 21:24:07
Ей, анонимният е неуморен...:thumbsup:Конкретно на Moonspell вокала не мога да го понасям, но иначе браво за труда, 6-и пореден торент, за по-малко от час...продължавайте в същия дух!!!:band:
публикувано от Da_BizkiT на 2007-09-13 21:34:09
абе не е зле вокала, и песните им добре звучат =) Opium/Nocturna/Luna ... готини са =)
публикувано от limpid на 2007-09-13 21:43:20
Любим вокалист.. няма такъв глас :thumbsup:
10Х
публикувано от totengott на 2007-09-13 23:24:52
metal maiden,като ти гледам ника ми мязаш на някой ******* хеви.Като не те кефи няма да слушаш и да бучиш :grrr:
публикувано от metal_maiden на 2007-09-14 00:07:15
Абе и аз като ти гледам ник-а ми приличаш на Бога на Смъртта, и с риск да предизвикам Божествения ти гняв ще ти кажа туй-онуй...Та значи, ако си мислиш, че "буча" казвайки си мнението, че не мога да понасям гласа на Фернандо Рибейро, то моето момче, ти не знаеш какво значи да ти бучат...Първо, нямам причина да буча срещу групата, тя не е виновна, че не я харесвам; и второ, ако почна на теб да ти буча (за което всъщност също нямам причина), най-вероятно ще ми изтрият пост-а, което пак обезсмисля цялата работа...Така че не ми се нахвърляй заради мнението ми, и не ми се прави на психолог, опитвайки се да си вадиш изводи от един коментар или ник...Аз знам какво слушам, а и то си личи от доста мои коментари из форума, и нямам нужда да парадирам и да се правя на голям тежкар...

Така че хайде със здраве, и не се ядосвай на "*******ите" хеви-та, все пак и хеви-то е метъл, и то първият, така че му отдай нужното уважение...а и в доброто хеви лошо няма...;)
публикувано от totengott на 2007-09-14 00:36:36
Щом съм "твоето момче",явно се имаш за доста възрастен.Като не те кефят Муунспел не пиши анти,щото не ме кефи разни да плюят любима група,която слушам вече 11 години.Можеше да се въздаржиш от коментар...:thumbsdown:
публикувано от medarov на 2007-09-14 00:36:51
за нищо не стават.
наздраве
публикувано от totengott на 2007-09-14 00:37:21
...батенце :P
публикувано от metal_maiden на 2007-09-14 01:11:32
Добре тогава, извинявам се, че не харесвам една от любимите ти групи, не исках да те засегна, нито да те ядосам...И не писах анти, изразих собственото си мнение!!!Ако забеляза, целта на коментара ми беше да похваля ъп-а, и само между другото отбелязах, че не харесвам гласа на вокала на тази конкретна група...не ги мразя, или нещо такова, просто не ми допадат...нямаше нищо враждебно в изказването ми, не знам защо ти си помисли обратното...
публикувано от totengott на 2007-09-14 01:23:24
Добре тогава,пийс...Аз видях,че си похвалил човека,ама ми стана тъпо от коментара,щото излиза че качва торенти напразно,а гледам че качва и различни стилове/Значи за всеки влак си има пътници.Ако те кефи-теглиш The Duskfall.Btw,още го няма без войсоувъри.А тука го има и стария http://metalarea.org/forum/.Ако успееш да се регистрираш(на руски) и се научиш как се тегли,ще ме благославяш до края на живота си щото тука има метъл колкото не си виждал,или чувал и три пъти по толкова...
публикувано от metal_maiden на 2007-09-14 02:06:33
OMFG...:yikes: Рег-нах се вече...и направо нямам думи!!!Този сайт ще ми отнеме цял ден само да го разгледам...Наистина много благодаря за инфото, задължен съм ти...;)Руснаците са някакви супер зарибени, радват ме...:thumbsup:
публикувано от saturn на 2007-09-14 10:32:18
Конкретно на :yay: Айран Мейдан :band: вокала не мога да го понасям голем Брус е :soldiers: за нищо не стават!А тия пъпчивите :cap: Ню Метале Бисквити "Розички" не са мноо зле готини са =)!направо нямам думи!!!браво за труда на Анонимен торент 6-и ..продължавайте в същия дух и наздраве на всички метал тежкари! :drunk:
публикувано от metal_maiden на 2007-09-14 14:08:53
Който разбра нещо от поста на Сатурн, освен че не обича айран, да си вдигне ръката...

П.С. Сега, не го кори човека, че е толкова Брус, той не е виновен...:lol::lol::lol:
публикувано от totengott на 2007-09-14 21:43:01
metal maiden,виждам че си доволен,и понеже взех заплатата реших да съм още по=великодушен 8) http://black.nnm.ru/ , http://de-lunatic-raven.nnm.ru/ , http://thrash-and-deathl.nnm.ru/ и видео - http://metal-video.nnm.ru/ Понякога в металейриата има линкове,които не действат поради натоварен трафик,или защото файловете били остарели.Това не е вярно и може да се заобиколи.Влез в секция Archive/Архив и най-отгоре на страницата има няколко секции една под друга Для всех,Информация,за Айфолдър,Мегауплоуд и прочее.Там пише как да заобиколиш правилата и да сваляш.За да сваляш файлове с линк през мегаъплоуд трябва да си инсталираш мегаъплоуд туулбар.Надявам се,че разбираш Руски...:D
публикувано от metal_maiden на 2007-09-14 22:55:33
просто без коментар...не разбирам руски добре, но това не е проблем...;)Много благодаря за инфото...май ще трябва да сменям харда, хахаха...:fun:Руснаците са МНОГО зарибени...
публикувано от totengott на 2007-09-14 23:34:50
Е да,така стана с харда.Аз съм със 170 геги метъл.И няма хеви(само fear of the dark на Maiden):D
публикувано от totengott на 2007-09-14 23:37:23
А,за руснаците си прав,щото от коментарите им личи,че слушат ВСИЧКО ново,което излезе.Направо лудница.Чудя им се,понеже знам аз колко слушам и не мога да си представя кво правят тия хора...:-O
публикувано от saturn на 2007-09-15 09:54:35
:D:D:D братушка поздрав с Gottes Tod и тенкю за линковете!
публикувано от totengott на 2007-09-16 00:07:27
Това Atrocity ли беше?На Willenskraft ми бие...
публикувано от saturn на 2007-09-16 10:43:38
точно gottes tod на atrocity имах в предвид нищо че е кавър на Das Ich ... как ми тръгна от тия ru та все некви Nekrokrist SS - Necromessiah - Dark Messiah даунлоадвам \m/
публикувано от totengott на 2007-09-16 18:20:42
Atrocity са сила!!!
публикувано от narkomani на 2007-10-10 02:40:16
lele maiko