Отдавна, много отдавна съм почитател на Вашия сайт и съм колекционер на филми с качество DVD. Но не знам защо допускате тези филми с Български субтитри не нагласени според съответното т.н. audio, или излизат по-рано, или излизат по-късно. Мисля, че това е от "уж" превода на филма, но аз мисля, че всеки уважаващ себе си киноман иска да гледа филм с качествени субтитри и то заводски. Аз като неразбиращ от тези неща не чакам да излезе Blu-Rey за България и региона, че да ги рипна, ами давам си заявката ( ако сте приятели във ФБ със съответната компания и със съответните артисти де) и те ми изпращат DVD филма оригинални с Български субтитри.
Та да кажа, това не е хвалба от мое име, това е за тези, които слагат нечии субтитри не нагласени, или правейки DVD филма си правят реклама за тези субтитри, а тези субтитри, като не са заводските, или са ей-така направени отгоре-отгоре излиза, че са анти-реклама. Та, тези, които правите DVD филм и прибавяте Български субтитри, моля, или научете добре разговорния Английски, или не превеждайте от Google Преводач, или изобщо не се заемайте с нещо, което на разбирате. Евала за труда Ви, но все пак е по-важно да се хареса на тези, за които го правите, а не на Вас, и да не Ви пука за другите дали го харесват или не и Ви е по-важно да теглят от Вас, че да се дигне рейтингът Ви. Все пак помислете: Човек, каквото и да прави, не го прави за себе си, прави го за другите. Ако сте егоисти, продължавайте така, така ще Ви позная, че сте такива, и не само аз. Някои ще кажат със сигурност: Като е така, защо теглиш, а не качиш с оригиналните та да те видим? Нямам извинение за това. Мисля, че е по навик, че съм фен на тия филми. Нещо, като извинение мога да кажа, че от Вашия сайт и други бг сайтове съм изтеглил за колекцията си около 200 филма и лично преработени откъм бг субтитри, а останалите над 11 000 са с оригинални бг субтитри от различните главни или други роли във филмите, или от съответната компания правила филмите преди много много много години. Е, всичко е чрез заплащане, разбира се, но си заслужава, все пак един диск DVD от 40-те години ми излиза 18 лв с доставката, а от новите 23 лв. На пазара тук струват повече. Така че помислете тези, които правите DVD с бг субтитри, на Вас ли трябва ди Ви харесват, или на другите! Благодаря Ви!