ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Extream на 2010-09-24 22:01:48
Вашето мнение относно Моля, дайте може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от freako на 2010-09-25 11:55:22
Резюмето на български що ли е на английски :D
публикувано от poicho на 2010-09-25 23:52:46
Моля, каква беше тази "комедия" бе АЛООООООО?!?!?!?! Това ако е комедиа аз съм трамвай! За хората който искат да го гледат да знаят че жанра е по-скоро семейна драма! Аиде със здраве.
публикувано от anton_angelov на 2010-10-03 21:32:12
[b][i][u]Резюмето на БГ:[/u][/i][/b]
[i]Кейт (в ролята Катрин Кийниър) има доста, за което да мисли: дали да предаде вътрешното си усещане за това, което прави; дали дъщеря й ще открие истински ценното в живота, а не просто стойността на материалното; дали съвместният й живот със съпруга й Алекс (Оливър Плат) не преминава границата на материалното, губейки духовното. И най-вече основният проблем, терзаещ всеки един от нас - как да живееш и да бъдеш добър човек, когато бедността, рискът да останеш без дом и тъгата са винаги пред прага ти.А и съседите: ексцентричната старица Андра (Ан Гилбърт) и двете й внучки, които се грижат за нея (Ребека Хол и Аманда Пийт). Всеки контактува с всеки - една сложна плетеница от неприязън, приятелство, измама, вина, любов, показани ни с великолепен хумор и проникващи дълбоко в душата емоции."Моля, дайте" е виждането на режисьора (и сценарист) Никол Холофценер - едно осезателно и опостушително смешно виждане върху противоречията в съвременния ни живот, добрите намерения и "съмнителните" морални ценности.[/i]
публикувано от bibilqna6 на 2010-10-05 15:22:37
Изобщо не ми хареса :(
публикувано от poiqwe на 2011-01-23 17:37:48
тва е най-приятното филмче, което съм гледал от месеци. обаче явно прекалявам с виртуалното пространство, щото не мога да повярвам, че наистина могат да съществуват такива хора, като тея дето са дали комантари со сега