ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от dani.savova на 2008-09-06 01:32:30
Вашето мнение относно Моето нахално момиче може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от gungan на 2008-09-06 03:29:52
ДОЛНИ АМЕРИКАНСКИ БОКЛУЦИ!!! :spank::spank::spank:
ПО-ДОБРЕ ГЛЕДАЙТЕ ОРИГИНАЛНИЯ КОРЕЙСКИ ФИЛМ...
С АБСОЛЮТНО СЪЩОТО ЗАГЛАВИЕ!!!
публикувано от Massura на 2008-09-06 04:06:40
И без да го гледам знам че не може се опре на пръста на Корейската версия.Просто там историята е разказана реално,без американската тъпотия ...

публикувано от Massura на 2008-09-06 04:33:42
то само оценките в имдб са показателни при сравнението на двата филма...

АмериканскаБОЗА ше кажеш че ги праят на конвейер,съвсем различно изглежда едно нещо като се влагат чувства в него...
публикувано от staiko_sv на 2008-09-07 11:06:52
има ли субтитри:spank:
публикувано от Massura на 2008-09-07 22:26:09
monicroca ако ти не разбираш нищо от корейското кино си е твой проблем , ама да тръгнеш да ми обясняваш какви са границите на моя мозък няма да стане ;) и брат повярвай ми , моето ежедневие са филмите.Вече не знам кой филм не съм гледал - и лигавите американски екшънчета съм гледал , ама това е романтична комедия ако не си прочел описанието.А относно Корейското кино гледал съм всички филми до които съм се докопал и мн малко не са ми харесали,още по малко не съм разбрал.
публикувано от gungan на 2008-09-11 12:37:31
Предния път съм писал с caps lock.. забравих, че не трябва. Иначе поста ми беше против тоя смотан филм.

А в отговор на monikroca ще кажа, че доста тдавна съм се преориентирал относно киното. От доста време насам не съм гледал нищо от щатите. Наблягам на източното кино - Корея, Китай, Япония и другите около тях вадят доста сносни неща... Без значение в кой жанр са.