Не мога да разбера едно нещо: Как човек се напива в самолет? По принцип е строго забранено заради налягането, което оказва алкохола в самолета + налягането от височината. Позволени са максимум 100 грама концентрат, 1/2 бутилка шампанско или чаша вино (говорим за първа класа) за да се отпусне пасажера. Най-добре за човек, ако иска да се "поотпусне", е да изпуши половин цигара марихуана, ако има къде, или линия кокаин, ако не те е шубе. Разбира се винаги може да си "посръбваш" тайно, но не е много препоръчително за здравето ти. А относно стюардесите - плащат им се добри пари за да се държат приветливо с пасажерите (това им влиза в задълженията) и трябва да знаят поне 3 говорими езика (препоръчително е). Не казвам, че ако кажеш на някоя: "Извинете госпожице, имам страх от летене. Бихте ли ми направила един минет, за да се почувствам по-добре, или поне една чекия, а?" няма да се съгласи. Просто шансовете ти ще са около 5% (за нормален сравнително добре изглеждащ пасажер), 20% (ако си в първа класа), 30% (ако си във VIP класа) и 80% (ако си футболист национал). Но това не е важно. Важното е че филма е развлекателен и не е лош. Не е важно къде си го гледал, нито пък аз. Така че докато ти си пил в самолет - аз го гледах с едно 19 годишно гадже в тях докато тя ми галеше... Обзалагам се, че на мен филма ми е "допаднал" (без часта с "падането";)) повече, но както казах това не е важно. Така че хора - гледайте филма, не се занимавайте с глупости... и не се напивайте по време на полет (особено ако сте пилоти).