ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от spk на 2012-09-12 05:10:49
Вашето мнение относно Мислиш си, че можеш да танцуваш? С09 Е14 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от tuparlak на 2012-09-12 13:16:29
Най-якия сезон който сам гледал. Любимецът ми Сайрас е на финал :) жестоко. От 1-ят момент в който го видях разбрах, че е специален и ще стигне надалеч. Въпреки че не е най-добрия танцьор той направи невазможното да премине през някои доста трудно хореографии. Искренно му пожелавам успех днес, дано Американците го подкрепът както до сега - заслужава да сечели. Но дори и да не спечели той изигра възможно най-много танци и си го гледам всеки ден и се зареждам ++++++++++++++++ тръпки ме побиват на повечето негови изпълнения :)
публикувано от e_milen на 2012-09-12 23:10:47
Прерасно, двъхновяващо и пристрастямащо!
Много благодаря!
Изумително е, как с всеки епизод изпълненията стават все по-добри.
В допълнение, всяка дума, която излиза от устата на Nigel Lythgoe си струва да се чуе, като от лингвистична, така и от съдържаделна гледна точка.
публикувано от 6desislava6 на 2012-09-13 20:53:07
Найджъл е най-свежото звено в журито.. Много се радвам на изказванията му :D Британска му работа (chuckle)
публикувано от keti93 на 2012-09-16 14:34:34
Моят фаворит беше Коул, защото е невероятно добър и много ми липсваше .. :( Найджъл беше много прав, че шоуто не е за най-любима личност, а за най-любим танцьор и аз харесвам Сайръс като човек и той е невероятен в това , което прави, но не е достатъчно добър танцьор, вижда се много добре. Моите фаворити са Кион и Елиана .. :)
публикувано от chipilska на 2012-09-17 19:36:17
Мисля, че Елиана и Сайръс ще спечелят- никога не са били на елиминации... На мен ми харесваше Джанел, но и Елиана ми е любимка. Ще им стискам палци!
публикувано от pashinka на 2012-09-18 14:21:53
И аз съм за Елиана и Кион! Много ме радват! Уникални танцьори са. Няма танц или хореография, както казва Мери, която тя да не може да изпълни перфектно! :) Стискам палци днес моите фаворити да спечелят! :) :)
публикувано от keti93 на 2012-09-19 08:32:28
Искам да попитам по кое време днес ще бъде качен новия епизод :) нямам търпение :)
публикувано от vodka_f на 2012-09-19 22:25:12
И аз съм за Елиана и Кион, тъй като любимците ми си заминаха. Не разбирам какво толкова и харесват на Тифани като няма кой знае какви изключителни умения, нооо това е... Стискаме палци ...