С мъка на сърцето ще кажа ,че края не беше това което си представях!Но това е един артист който не може да умре .Сигурен съм ,че всеки който му е харесал филма се е натъжил на моменти , Mélanie Thierry 27 год. е една германска артиска която е дала душата си за този филм .Филма ме накара ,че всяка сълза в него е истинска.
Искам да ме питате какво не бих дал за да говоря и да се запозная с Вин Дизел..Аз този човек ще го просълза ако чуе какво имам да кажа за изпълнението му ,а от това което описвам знаете ,че ще са само добри впечатления.
Тази вечер ми е 4 ден без сън .Метрополис , Червило ,афтер парти после в нас след това най-големия филм който беше в центъра на Софиа на концерта на Сити на който отидох да видя 1 момиче и ако някой иска да чуе едни интересни случки може да ми пише.Прибрах се изтреящял запалих си последното наргиле и реших да пусна филма който чаках да го качат с перфектно качество.Вин Дизел отдавна не беше играл в такъв тип филм и за това знаех ,че трябва да чакам :!: нз дали наргилето ми замая главата или защото ,четири дни не съм спрял да зимам екстри (НЕ СЪМ ПРИСТРАСТЕН КЪМ НАРКОТИЦИ)
Това дали опотребявам вие си знаете ;)
Вгледах се в сички детаили и то повече от колкото сърце ми даваше.Сега даже нз защо пиша тези коментари (ПИША ГИ ЗА СЕБЕСИ)Това е най-искрения коменентар в живота ми макар ,че се превърна в изповед ,може по късно и да пусна 1 ако намера неква такава категория РАЗНИ :)
И забележете само искам още да пиша от нещата който главата ми ражда в момента .Ест бих могъл да копмна малко от романчето ама така лесно ще се отърва .
Някой би казъл добър филм беше екшан с ефекти и Вин Дизел с тупалки.Аз на тоя човек ще му кажа ,че не е гледъл внимателно и по - добре да мине по моя път докато не види нещата от моя ъгал (ако иска де)
Никога не съм имал любим жанр ,винаги съм харесвал Екшани фантастики и заради любимите ми артисти почнах да гледам по старите им филми Драми Романтика филми с оскари за сценарий ,артисти (ОПА САМО ЗА УЖАСИ НЕ МОГА ДА КАЖА НИЩО ДОБРО макар ,че има касапници дето са ми харесвали но това са филми на болни мозаци на който и аз мога да седна и да напиша докато се облекчавам в тоалетната на пример )
Но не за това става дума :)
Сички участници в този филм до последното име в надписите накрая ни оставиха едно наследство ;) Така го приемам.Мога да си пиша още и още но ще сложа точкааа ...... :cool:Айде лека ви утре най-вероятно нема да имам такива впечетления от филма за това си ги пускам тук :P