ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от TeamSport на 2009-11-23 21:35:39
Вашето мнение относно Million.Dollar.Cash.Game.s03e11.TVRip.XviD може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от kiko22 на 2009-11-25 13:01:24
много зле :-O

аз сам голям фен ама за самата организация и тоя смотан коментатор напражо ме разбиьа

жече официално ми падна ж очите Фил Хелмут не знам за вас хора ама това е най ама най антипатичния покер играч за всички времена пълен ревлио всякаш всеки пот си е негов другите те просто трябва да се предадат
много жалък
много интересен сезон много ме изкефи надявам се за още серии

:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от gandalf117 на 2009-11-27 04:58:47
kiko, ти не знеш какво говориш бре човек. Phil Hellmuth бил антипатичен? :lol: Личи си че разбираш от покер толкова колкото сляпа маймуна разбира от антропология. Сигурно като играеш покер с лявата ръка си бъркаш в носа, докато с дясната се чешеш по-главата. По-добре спри с глупостите и се опирай да оцениш играчите от световна класа, било то в покера или където и да е.

:thumbsup: за торента
публикувано от smilymitko на 2009-11-27 16:31:12
Аз много се радвам, че отново се появи покер !!!
Преди 10 дни изгледах Световните серии и много ми се гледаше покер отново...
Отколкото до Фил Хелмют - много си в грешка, приятел! Той е един от играчите, които най-добре разчитат противниците си. Гледай "Poker After Dark" да видиш колко пъти позна какви ръце имат другите...

Мерси много за торента!!!
публикувано от darxtar на 2009-12-01 23:33:43
Не знам за Фил Хелмут.Ама Фил Айви е мега вързал :lol:иначе много благодарности на ъпа и чакаме и другите епизоди :thumbsup: