Някои явно предпочитат предавания, в които излиза млад манекен и им се усмихва нежно.
Аз съм на 44 години. Много готина възраст! Човек е в добра физическа форма, и в същото време финансово и административно независим :)
И не правим "Микрофон и мишка" само за младежи, защото и компютрите не са само за тях. Това е тема, в която имат право да участват всички. Експертите ни са на ниво, пък и не се взимаме много на сериозно.
Колкото до личния ми опит с компютрите, той е дълъг във времето и разнообразен. Правец 8Д, 8С, 486SX, DX, и така вече 20 години. Работил съм предпечатна подготовка на МАС, занимавам се с Линукс и разбира се, Win. Имал съм два компютърни клуба, дизайнерско студио, всичко това са компютри, за които съм се грижил от инсталиране през поддръжка, мрежи, настройки. И въпреки това признавам, не знам много за компютрите. Затова ме кефи и "Микрофон и мишка" - освен водещ съм един от неговите слушатели и зрители, и научавам много от него. Така че, фокусирай се върху полезното и интересното, а водещият, ако не ти харесва, го игнорирай :)