ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от isuspm на 2008-09-13 22:14:27
Вашето мнение относно Mikrofon.i.mishka.13.09.2008.SR.Re-tv може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от podpiwek на 2008-09-14 12:44:41
Евала! В същия дух!:thumbsup:
публикувано от TerraX9 на 2008-09-13 23:24:18
хаха супер мерси:)
публикувано от killerofdoom на 2008-09-14 00:23:49
Добро предаване . Само тоя дъртия ме дразни ... как са могли да го сложат незнам . Едно такова предаване насочено към младата аудитория не трябва да има толкова стар водещ :-O:thumbsdown:
публикувано от mihailmm на 2008-09-14 00:37:24
Орлин-защото очевидно говориш за него си е много навътре в нещата.Не знам защо си мислиш че само защото не е на 30 не става.
публикувано от killerofdoom на 2008-09-14 00:55:42
Незнам просто не ми допада ... все си мисля , че без него предаването ще е много по-приятно за гледане ... Е , все пак това си е моя преценка :) някой може пък да му се кефят :lol:
публикувано от Poseidon на 2008-09-14 02:45:14
Абе Орлин е голям пич! Много е точен човека. btw и аз се разписах в това предаване под псевдонима ачкар/ашкар :D
публикувано от rone на 2008-09-14 09:17:38
Това е единственото компютърно предаване по ефирните телевизии, така че просто няма с кого да сравня водещия. Дори магаре би се справило.
публикувано от kolad на 2008-09-14 09:34:01
Орлин си е много на място. Да не кажа, че той единствен внася баланс и прави предаването гледаемо и от не-компютърджии.
публикувано от TerraX9 на 2008-09-14 12:55:22
@kolad
Много добре казано;)
публикувано от winamper на 2008-09-14 13:56:42
Пфф тоя орлин въобще не е запознат с новостите в техниката...бърка елементарни компютърни термини съмия му начин на говорене някак си не е достатъчно пленителен,докато другите двама,трима наитина по начина по който си оформят изложенията си личи че са наясно за какво приказват и друго нещо е че предаването просто как да се изразя не е зле,но му куца начина на представяне на новостите..темите са понякога много стари или доста абстрактни на моменти и в повечето време се отнасят за информация която би интересувала съвсем малко шепа хора...Има да се работи над това предаване...Мен лично ми харесват най-много оня с брадичката с тениската на OS X и оня по пълното момче...а Орлин :thumbsdown:
публикувано от Joredos на 2008-09-14 19:33:04
Дурлята не ги чатка,ама е пичага.Ламерче е,ама все пак трябва някой да задава въпросите :) .
публикувано от alexzv на 2008-09-16 23:27:14
exa, бравос, тамън като никога го изпуснах - сега ще си го гледам на моят Асус Р700 ДжиПиЕс :)) в тон с темата :thumbsup: хаха
публикувано от montreras на 2008-09-20 17:32:14
Супер си е предаването . Орлин си е супер всеки си е на мястото ....
публикувано от Rael на 2008-09-28 18:07:06
Някои явно предпочитат предавания, в които излиза млад манекен и им се усмихва нежно.
Аз съм на 44 години. Много готина възраст! Човек е в добра физическа форма, и в същото време финансово и административно независим :)
И не правим "Микрофон и мишка" само за младежи, защото и компютрите не са само за тях. Това е тема, в която имат право да участват всички. Експертите ни са на ниво, пък и не се взимаме много на сериозно.
Колкото до личния ми опит с компютрите, той е дълъг във времето и разнообразен. Правец 8Д, 8С, 486SX, DX, и така вече 20 години. Работил съм предпечатна подготовка на МАС, занимавам се с Линукс и разбира се, Win. Имал съм два компютърни клуба, дизайнерско студио, всичко това са компютри, за които съм се грижил от инсталиране през поддръжка, мрежи, настройки. И въпреки това признавам, не знам много за компютрите. Затова ме кефи и "Микрофон и мишка" - освен водещ съм един от неговите слушатели и зрители, и научавам много от него. Така че, фокусирай се върху полезното и интересното, а водещият, ако не ти харесва, го игнорирай :)
публикувано от Rael на 2008-09-28 18:08:12
Работил съм предпечатна подготовка на МАС, занимавам се с Линукс и разбира се, Win. Имал съм два компютърни клуба, дизайнерско студио, всичко това са компютри, за които съм се грижил от инсталиране през поддръжка, мрежи, настройки. И въпреки това признавам, не знам много за компютрите. Затова ме кефи и "Микрофон и мишка" - освен водещ съм един от неговите слушатели и зрители, и научавам много от него. Така че, фокусирай се върху полезното и интересното, а водещият, ако не ти харесва, го игнорирай :)