ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от isuspm на 2008-07-08 18:28:41
Вашето мнение относно Mikrofon.i.mishka.05.07.2008.SR.Re-tv може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от mahalata на 2008-07-08 20:50:55
Такова предаване няма шанс в България. Тук няма такива журналисти, които да могат да го правят добре. Всичко е пречупено през погледа на бай Ганьо, както и цялата компютърна преса. Като започнеш с мизерния в-к Компютри, та свършиш с PC World България, който, ако не е някоя недобре преведена статия от чуждата преса, просто няма какво друго да напишат.
публикувано от mihailmm на 2008-07-08 19:41:26
Браво че си се сетил да качиш това предаване.Нека съберем аудиторията му отново.
публикувано от tchefo на 2008-07-08 23:28:30
PC World България там са само цифромани 12 съвета 345 съвета :) 20981 съвета :lol: голямо съветване пада
публикувано от diso на 2008-07-09 01:41:17
евала мен ме кефи това предаване браво :thumbsup::D:thumbsup:
публикувано от sBteam на 2008-07-09 12:21:18
хехе мислех че си това предаване вече никъде не го дават ;)

Много добра идея да го рипваш .. а ако не беше толкова успешно нямаше да въри по радио от тв от повече от 10 години ..
публикувано от purplesando на 2008-07-09 12:30:18
Супер яко че се появи отново тва предаване! Сега даже и по телевизията, да видим как са се справили. По радиото много ми харесваше, човек имаше възможност да научи много неща, ей така - по между другото.

За един обиконовен потребител като мен, който няма време да чете каквато и да е специализирана литература или списания е перфектно.

"Микрофон и мишка - предаване за компютри - НЕ, за обикновени хора!" ;)
публикувано от korn666 на 2008-07-09 21:53:14
Предаването е много добро и полезно! Дано да им дадат повече от 1 час, защото си личи, че е крайно недостатъчно! Поздрави и за човека качил го, продължавай все така друже :thumbsup:
публикувано от hgjft на 2008-07-11 04:53:05
Хикс пе?!? Някой да подари речник на Павел Павлов
публикувано от Rael на 2008-07-11 16:03:41
Благодаря за мненията! Предаването е и винаги е било просто място за разговор, а не трибуна. Ние - които сме пред микрофона, не всеки път знаем повече от слушателите и зрителите, и постоянно търсим специалисти, хора, от които има какво да се научи. И като всеки буден човек се опитваме хем да разберем какво се случва, хем да прекараме добре времето :)
Предаването е на живо, затова, който не е харесал нещо, или не е съгласен с някой от хората в студиото, може в момента да се обади и да се включи в разговора. Важното е разговорът да го има, важното е, че се намери телевизия, която отдели от най-хубавото си време за проблемите и новостите при високите технологии. Можете да ми вярвате, че не само говорим в това предаване, но и слушаме какво ни казват, пишат, съветват.
публикувано от Rael на 2008-07-11 17:00:40
Важното е разговорът да го има, важното е, че се намери телевизия, която отдели от най-хубавото си време за проблемите и новостите при високите технологии. Можете да ми вярвате, че не само говорим в това предаване, но и слушаме какво ни казват, пишат, съветват.