ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2011-07-04 18:45:26
Вашето мнение относно Microsoft.Windows.Thin.PC.x86-LuLZiSO може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от ismail на 2011-07-04 22:43:30
какво е товаа
публикувано от Riptor на 2011-07-04 23:33:33
пише си
публикувано от setekh на 2011-07-05 00:21:48
Страшен кеф... дано да активира свястно, аз успях да активирам като излезна но променяше версията и ставаше франкенщайнщина някаква... много съм щастлив :)
публикувано от pitbularena на 2011-07-05 00:53:32
Пишело си! Все пак живеем в България и не всички знаем английски:lol:
публикувано от legendata91 на 2011-07-05 01:11:55
:offtopic: :rant: Еми пише си. Като не разбираш английски език има преводачи за тая работа... Копираш всичко в гоогъл транслейт (google translate) и ще ти го преведе. То да не разбираш английски добре, ама да не знаеш как да си преведеш нещо... това е просто липса на общо образование и е много смешно от страни! :thumbsdown::thumbsdown:
публикувано от CUPONa на 2011-07-05 01:30:25
[b]legendata91 , не си прав!:no:

Щом в тракера се задължава да се пише на кирилица, поради факта, че сме българи, редно е и опиаснието на торента също да е за българи!
Колкото до английският превод: трябва да си много заблуден, ако разчиташ на Google-преводача. :)
Освен това от английски език до технически английски език има огромна разлика!
[/b]
публикувано от eSu.Matix на 2011-07-05 03:25:52
:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:

Знам Английски много добре, но и според мен трябва описанията да са на Български език!
арена[b]БГ[/b], а не арена.co.uk, нали?
публикувано от okinawa на 2011-07-05 09:36:20
колко хубаво би било админите да сложат един филтър за коментари съдържащи "субтитри" и " описание на български" - абсолютно безпредметни и ги има под всеки торент в изобилие. от друга страна нормалните коментари са полезни. жалко че се налага да ги търсиш
публикувано от legendata91 на 2011-07-05 11:32:05
[b]CUPONa[/b]. Първо, аз не разчитам на гоогъл :lol:. Второ, торенти като този са за хора който разбират от компютри и не ми се вярва някой който е добър с компютри да не разбира английски :thumbsdown:. "Добър с компютри" не включва хора който ползват компютър за фейсбуук и и-майл.

Хайде сега и двамата с [b]eSu.Matix[/b] напуснете. :grrr:
публикувано от killingtime на 2011-07-05 11:57:18
Windows Thin PC (Win TPC) разработена за трансформиране на стари персонални компютри в тънки клиенти.
Microsoft описва продукта си като орязана версия на Windows 7, която ще улесни превръщането на старите персонални компютри в тънки клиенти, като по този начин ще се снижи необходимостта от закупуването на нова техника.
Win TPC е със занижени изисквания към дисковото пространство, процесорната мощ и видео ресурсите.
публикувано от TUISTERa на 2011-07-05 15:53:26
Тънък ли ти е клиента? Хи Хи Хи - :)
публикувано от jeroen на 2011-07-05 18:49:54
Това е описанието което трябваше да напише ъпа ("killingtime" Windows Thin PC (Win TPC).......), но той упорито качва всеки торент с описание на английски и за това по цяла страница на арена няма коментари и свалените торенти се вижда каква жалка цифра са в сравнение с други тракери.От това не губят потребителите защото има и други места от където може да се сваля.
публикувано от knj на 2011-07-05 20:53:24
legendata91

Тази логика дето я извади значи всички англичани и американци са на ти с компютрите,български сайт е добре да е с българско описание
публикувано от zlatinkova на 2011-07-05 22:06:57
Това е Windows ThinPC създаден от Microsoft за слаби компютри, базиран е на Windows 7, това е пълнофункционална операционна система на която ще можете да инсталирате всякъкви приложения и игри който работят и на Windows7.
Този Windows може да се инсталира и на нормални компютри
публикувано от CUPONa на 2011-07-06 00:11:11
[b]legendata91[/b],
от много "знаене" на английски език и компютри, не знаеш да пишеш на родния си език!!! :lol: :no:
Сега напусни ти и отивай да си пишеш домашното от 5-и клас по български език, защото още от тогава би трябвало да знаеш кога се пише "който" и "които", и къде се слагат запетайки! :thumbsdown:
На мен, когато ми преподаваха програмиране и т.н., ми говореха на български език и четох от литература на бълг.език. Това, че термините са на английски е съсвсем друго нещо.
Жалко за хората като теб!:thumbsdown:
публикувано от legendata91 на 2011-07-06 12:03:15
[b]CUPONa [/b]

Прочети последният си коментар и тогава ми говори за кой може да пише и кой не може да пише. Глупак! :thumbsdown:
публикувано от arahnofobia на 2011-07-06 22:25:36
:|не разбрах защо се пишат куп безполезни коментари и нито един относно торента
публикувано от Fiend на 2011-07-07 19:09:55
И кво каза сега, бе легендата 91!?! Вземи се научи що е то Икратко, И и Ударено И и имат ли те почва у нас, смешник! Тц тц тц ... то на български не може да пише още, взело да се отваря на други езици вече :-/
публикувано от Itsosoft на 2011-07-14 21:25:39
Прав е купона. А знаенето на английски само помага, но не те прави добър познавач на компютрите, пример за това е Уиндоус виста. Аз така и не се захванах да науча английският нищо, че отдавна компютрите са моя слабост, което е в мой минус разбира се, но мак ос отдавна е на български за разлика от уиндоус. Тук става на въпрос по-младото и по-незнаещо поколение да не дразни хората със своето високомерие, а да помогнат, ако могат с нещо. Я да ти напиша описанието на френски или японски и ще те питам тогава кво прайш с твоя английски. АйдИ чао и не сЪ дразнетИИИ.
публикувано от venom111 на 2011-10-17 01:11:27
ЕЙ, коментиращите...търся няква боза за един топ с 1 Г рам...и освен тъпотии и тук и там...няма един смислен коментар. ЖАЛКО
публикувано от ivo227911 на 2012-07-18 12:50:28
...да търсиш постоянно кусури в другите е повече от липса на възпитание. Ами до колкото виждам това е орязана версия на уиндоус. Хората обикновено ползват подобни варианти на ОС ако им трябва някое конкретно положение под MS. Такива за контрол на определен хардуер за който трудно се намират драйвери под линукс и подобни... О.К?