ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от anton_angelov на 2010-10-15 13:04:00
Вашето мнение относно Метеорен Апокалипсис може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от merakaN1 на 2010-10-15 18:21:30
филма е пълна боза,не го сваляйте въобще!:lol:
публикувано от bitchslapper на 2010-10-15 14:09:27
Това е сигурно най-изтъркания сюжет в киното в момента.
Дори тоя от Аватар да направи филм с такъв сюжет, ще е пълна боза. Кураж, кураж ще е нужен, че човек да го гледа, пък на кино да иде тва вече....:-/
публикувано от branchev на 2010-10-15 14:47:28
Това определено НЯМА да го гледам.
публикувано от rydeordie на 2010-10-15 18:41:39
Само от трейлъра може да разберете за какъв ниско бюджетен филм става на върпос. Тоя метеор кат пада все едно гърми пиратка... бахти ефектите....ненормално. Който успее да го изгледа до край да вземе да се похвали тук с нервите си, защото аз не успях.8)
публикувано от perseus на 2010-10-15 20:48:18
Нещо не видях "пиратките" на предният... ще се сваля. Първо гледайте, после плюйте!
публикувано от cabelist на 2010-10-16 01:17:18
филма ебездарно тъъъъъъъъъп!не си струва да се свали даже и 1bit!
По тъп ще е само ако излезе 2-ра част!
публикувано от DreamWavecho на 2010-10-17 02:47:37
Изключително нискобюджетен и със смешен сюжет.
Един джип както си карат.. вижда се как набиват спирачки и ония вика "двигателя изгасна" после решава да каже "мирише ми на бензин" без нищо да е станало .. излизат и след 10 метра пада метеор върху джипа им .. по-тъпо не са могли да го измислят наистина. Пълно е с такива изключително недоизпипани сцени, да не говорим за ужасните ефекти...
публикувано от Mpako на 2010-10-18 02:24:15
Бедничкия бюджет не е белята на филма.
Апокалиптичните метеори падат ясно осавящи дири след себе си, идващи от съвсем различни посоки. От горе, от ляво, от дясно... мама миа! А Въпросната зараза, убиваща човечеството ту е биологична, ту е радиация. Действа моментално причинявайки смърт, както и ваксините(за щастие на спасените). И прочие антилогичности.
ТОП ТЪПОТИЯ.
Даже преводача не е изтърпял мъчението и го е превел както филма си заслужава. Евала за което.
публикувано от nistel84 на 2010-10-24 21:12:37
Единственото по-лошо нещо от този филм е неговия превод.

Все пак преводача ми направи услуга, че по-рано се отказах и не го изгледах до края :thumbsup:
публикувано от omertabg на 2010-11-13 22:18:42
от много скоро съм у мрежата, като "видох" какви фиилми предпочитат да гледат повечето "крадодзъркеландовци" ми стаааа жал за това "ново лигаво компутарно племенце"-дека макя му и тато му са имали хартии "шибаана измислена монетарна система" та са му купили компутрото, и тоя недостатъчно интелигентния селяндур, тръгнал да ми дава мнения за тоя или оня филм,по добре тия "мързелокомпутродебелогъзолежачковци" да се научат да садат домати, и гаранция че са по полезни за обществото.Апа за тоя филм,дето гледах общо 15 минути на "прескок" ако ми попадне шибаното режисйорче като подчинен,нема да му дам и домати да сади шото сигурно че родат метероидчета, и после требва да му ги вкарвам одз......д,апа това си е сериозен труд и незнам дали тия каде са го пуснали като режисйор че ми платат некоя кинта
публикувано от c0dename на 2010-12-07 21:00:37
По-идиотски превод няма :D:D:D !!!
Вместо "Добре ли си?" - "Фред ли си?"...
Половината изречения започват с "Абе...".
Други - "Дааа бббе!", "Веднагааа!", "Мамата си е**** с тези строителни материали"...хахаха.
Нямам думи. :thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown: