ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от decodeco на 2012-12-05 09:52:06
Вашето мнение относно Междузвездни войни: Епизод III - Отмъщението на Ситите може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от aangelov67 на 2012-12-05 13:01:34
Благодаря,много добро качество и заминава веднага в личната колекция.Надявам се да качите цялата поредица!
публикувано от ivan_petrov_7 на 2012-12-05 15:09:28
Благодаря,много ! :)
публикувано от chuckk на 2012-12-05 19:30:54
Благодарности DD
публикувано от sppiro на 2012-12-05 20:11:21
140min! BD5.. WTF?!?!
Bitrate 3400 - сравнено с двд,качеството може и да е по-добро ;)
публикувано от decodeco на 2012-12-05 20:31:53
Спиро никой не те кара да теглиш...или май забрави като се молеше като циганче ...тегли си с вградените субтитри и пълни с омазани пиксели шитове
публикувано от sppiro на 2012-12-05 21:07:14
Никога не съм имал намерения да го тегля..просто ми е интересно каква е работата с тия бд5-ци за филми над 130мин
Иначе ако говорим за пиксели си вижте Борна и после пак говори за шитове ;)
Като гледам голяма разлика м/у "конкурентите" няма,еднакви настройки и всичко си зависи най-вече от източника и най-вече дали мозъка надделява над егото и му казва,4е няма смисъл да се експериментира с Бд5 за филми почти 3 4аса..особено когато става дума за КЛАСИКИ!!Иначе скоро празните Блу рейки скоро 6те станат и по 2 кинта и тогава не знам какво ще ви осмисля живота..опс,забравих,4е те вашите енкоди са по-добри от оригиналните БЛУ РЕЙ..нали все пак бяхте(не знам вече какжи се водите..там)енкодери на кралицата..муаах..!!
публикувано от decodeco на 2012-12-05 21:18:59
Спиро не си давай парите за дискове , дай ги за учител по български език . А за тази класика на Борн ми се молеше да ти я ресийдна , или забравяш вече...Както и да е . Жив и здрав....и не забравяй за учителя .
публикувано от dgwrite на 2012-12-05 21:23:16
Ти свали ли го, преди да коментираш? Свали го и тогава коментирай, за настройки не ми говори защото си нямаш елементарна представа от кодиране. Били еднакви Мухаа! Забравихте като ми се молехте по цял ден за програмите и настройките на iCandy, сега вече много големи енкодъри станахте с 3 издания на кръст. Дали са кралски или не iCandy имаме 2430 издания към този момент.
публикувано от sppiro на 2012-12-05 21:33:16
Да специално го свалих и дори не пробвах да го запиша,защото още като го отворих на компа си маже на пиксели,не ми се отваря устата и не ми се принизява на вашето ниво,но май "учителя" нещо много почна да копира от ученика...ти си знаеш за какво иде реч,но ако държиш да ми губиш времето и напишеш още някоя смешка ще навлеза и в подробности..
Гледам,4е пак спите с Деко на компа и рефрешвате страницата с торентите,а-ха някой да се излъже да ви каже колко сте велики...или пък някой най-накрая да ви постави на място..как го мислите ????
публикувано от decodeco на 2012-12-05 21:38:16
Спиро ...за споделяне ....много ти е къса паметта . тези които ги хвалиш сега / нищо лично нямам спрямо двамата / почнаха от нулата, основите не са ги получили от нета , ако искаш ID на тийм вюърите мога да им ги кажа. Повече не се занимавай с тези издания след като не ти харесват. А щом направихте Аватар удължената и Watchmen / ако бях казал Да - щеще да се направи/, защо и филм 130 мин да не става на БД5
публикувано от sppiro на 2012-12-05 21:38:42
говоря за борн-а,тука няма какво да се каже 3400 битрейт..скрийна с дарт и императора си е на пиксели,закакво да дърпам даже..пък аз го имам и на бд9 не ме мислете...
публикувано от dgwrite на 2012-12-05 21:47:45
Смях, защо не видиш настройките на HDChina, HiDT, Ebp, DON и всички останали групи че са индентични в основните параметри, ама от къде да ти е ясно това като ти даже и не знаеш кой параметър за какво е. Ти си мислиш че са измислени тия параметри от приятелчетата ти LOL. Не мога да разбера ти какъв си да казваш аз как ще кодирам, мислиш че не мога да го направя 10 гб и да е убийствено качество ли, мога, но не искам
публикувано от sppiro на 2012-12-05 22:12:37
Ми аз това те питах,защо филмите над 130мин са на бд5 а не са на бд9 720п--->битрейта ще е двоен,прост въпрос и отчасти градивна критика,които вашите комплекси виж до каква дискусия доведоха..и защо намесвате други 2ма хора,аз си пиша лично от мое име,те нямат нищо общо с моите коментари
публикувано от dgwrite на 2012-12-05 23:02:16
Това ли е градивна критика с WTF, омазани издания, мерения, комплекси и така нататък. Че сами сме си пишели под торентите, това беше най-голямата излагация. И аз съм буксувал, къде само не разбрах, жалкото е че не можеш да влезеш в сайта където качват iCandy да видиш дали буксувам. Много добре знаеш че го написа от злоба. Идеята е да е евтино и колкото позволява с максимално качество за нашия стандарт. Май забрави че всички издания които са качени в бд5 ги има от кенди и BD9 1080р но Деко не ги качва тук защото никой не ги сваля. Нито съм го карал насила да качва моите тук нито нищо, избора е негов. Аз качвам само на едно място в нета! По твоята логика хората да не свалят и дивекс защото има двд LOL
Относно качеството на моите издания, знам че не знаеш английски но все някой ще ти го преведе, коментари от потребители под моите торенти:
pillz (Power User): man this is probably the best encode i've sen so far..and i've seen some

summerseve (Power User): dgwrite's 720p BD5's are mint - as expected from an iCandy release. I checked one on my 63" full-HD plasma...couldn't really tell a big difference with a 1080p BD9. If anyone says they can, then he/she is too close to the TV, which you're not supposed to do anyway for optimal experience.

Great work dgwrite!

филм (The Amazing Spider-Man (2012) 720p BD5 DTS AVCHD.iCandy)
и така е под повечето мои издания

публикувано от sppiro на 2012-12-06 00:05:29
Така..евтино и бюджетно(особено като говорим за стотинки разлика между двд5 и двд9 дискове) и колекционерски издания,каквито претендирате,че правите се самоизключват,говорим за формат който се сваля и се записва на дискове,а не да се гледа на компа,нали така..тоест търси се най-доброто качество,а не се гледа дали се тегли повече бд5 от бд9.Относно английския сигурно и на 1/10 от моя английски не си(кой сега се заяжда - аз задавам въпрос относно качеството,а вие с Дечко обръщате на лични нападки..),но до като бях във въпросния тракер от всички iCandy под твойте торенти бяха най-пестеливи на благодарности и хвалби - и сигурно тези 3 коментара са ти 90% от коментарите под твойте торенти,не че е важно(освен за теб),но подхвана в тази посока с авторекламата пак(то не бяха енкодъри на кралицата,то не беше смях)...иначе за боксуването имам предвид,че откакто правите релийзи с еднакви параметри със знаеш кой,вместо да пробваш нещо ново да измислиш ти все по-често сравнаваш часовника с неговите релийзи..иначе по твойта логика като няма разлика между 1080п и 720п защо само ти от iCandy правиш този формат и сравнение с техните бд9ки почти не се тегли ???
Иначе тия,че не си го карал насила да качва тук сме ги чували и друг път,както и че спираш да качваш по БГ тракери и така....
Ама като спреш...как ще си чешеш егото и ще си осмисляш животеца..като и там 3 коментара ти пишат на кръст и ти ги теглят 10 човека...
Знам,че пак няма да спите сега цяла нош с Деко , но ви пожелавам Лека Нощ, и наистина спирам да си губя времето ...
публикувано от dgwrite на 2012-12-06 08:19:28
Жалка картинка си. Изобщо не можеш да ме засегнеш, по отношение на кодирането, понеже си нямаш и елементарна представа за това. Някой който през живота си не е направил един филм, взел мен да ме поучава за параметри, СМЯХ. Ти изобщо знаеш ли какво означават тия цифрички и буквички там в енкодинг сетинга. Гледа човечеца някакви числа и си мисли че ако е по-голямо числото и битрейта, значи е по-добро. Пълен смях си, престани да се излагаш и да пишеш за неща за които си нямаш и на представа, особено пък за там където качвам, тъй като просъществува там само месец. Щом чужденците те банираха, направи си сметката каква дрбна и долна душица си. Айде живуркай си и не се занимавай с неща които не са ти в компетенцията!
публикувано от decodeco на 2012-12-06 10:00:39
Спиро,,,спах като дете , и за което Ти Благодаря. Когато чета " простотии" си казвам - Леле , колко мъка има по света и Пази Боже сляпо да прогледне , обръщам се на другата страна и си спинкам сладко , сладко. Сега малко факти - жалко че нямам хронология - за кралицата - не защото си писал с меката , то и други са си писали с него , но не са ги банирали , а защото беше нагъл със заявките , апропо забравяш после като ми пишеше - кажете ти и биото да ме върнат пак , няма да пускам толкова заявки наведнъж. Май забравяш и като ходехте по големите магазини и пускахте на 42 инчови тв и сравнявахте качеството.И нещо за последно- ако не си разбрал- на мен никой не може да ми каже какво да правя, Биото го познавам доста преди да има тракери в Бг и когато събереш колекции като нашите може да говориш за цени на дисковете.

Ето ти малко срванения между този релийз и знаеш на кого.

[URL=http://imgbox.com/acizN1ls][IMG]http://t.imgbox.com/acizN1ls.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imgbox.com/acxaNt3V][IMG]http://t.imgbox.com/acxaNt3V.jpg[/IMG][/URL] само съм ги осветил леко....ето ги и оригиналите

[URL=http://imgbox.com/acizN1ls][IMG]http://t.imgbox.com/acizN1ls.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imgbox.com/acxaNt3V][IMG]http://t.imgbox.com/acxaNt3V.jpg[/IMG][/URL] Дори и да е 9-ка виж за какви мацаници става дума.Искаш конкруктивна идея- не прекалявайте с фотошопа при обработка на шотовете .
А ако си истински колекционер- ще си даваш парите само за Блурей дискове / нали не правиш разлика в цените на дисковете- те и на сините цената им падна доста/. И вместо това издание щеше да си вземеш заводското издание на Борн....само да вметна - заводските букви към този шот са

00:42:33,759 --> 00:42:36,678
Hapyши вcякa клeтвa и кoдeкc
нa пoвeдeниe, cвъpзaни c тoвa.
публикувано от dgwrite на 2012-12-06 11:55:58
Това сравнение вече трябва да ти затвори устата колко по-добри са девятките ви спрямо тези петици, нали уж са с голям битрейт? Много тъпо от твоя страна да ни караш да правим някакви сравнения и да си ги мерим. По отношение че шота на петицата че е по-мътен, причината е че е изваден директно от филма и не е ползван фотошоп да го прави по-ярък и видиш ли по-добър.
публикувано от sppiro на 2012-12-06 13:42:13
ахааа,това ли правихте цяла нощ - сравнявахте скрийнове през различни плейъри и гласихте картинки...
1.Въпросния човек дори няма Фотошоп на компа..Но все пак това си е признание за него и релийза,щом ви бие чак като правени с фотощоп шотове - и тва го казват "топ енкодерите на кралицата "...ЛОЛ
2.Не знам дали въобще сте го дърпали..но ако сте - запиши една 5ца и една 9ка и се разходи до най-близкия голям град ,където има Техномаркет и ги пусни на 46" поне , пусни си и блу рей ако намериш и после ми пиши пак,че битрейта си е само цифри(нали иКанди имаха стандарти за битрейта: гледам ти си главно в долната им граница или под нея..)
3.На 32" който сигурно ти гледаш,няма да има голяма разлика и с двд от 3 метра гледано примерно..
4.Наистина последен пост по темата ми е това,защото Забравих,4е вие сте болни за ВНИМАНИЕ...и колкото повече пиша,толкова повечете се храните...хората са го казали простичко " Убий Глупака с Мълчание..
Всеки може да си прави всякакви енкоди и изводи и да си ги гледа на каквото иска..така,че наистина спора става и безмислен..айде със Здраве и така..който разбрал нещо,разбрал..Дерзайте пичове!
публикувано от dgwrite на 2012-12-06 13:59:09
Тъпа логика на първолак. Значи да няма дивекс издания понеже на теб не ти харесва качеството. Когато осъзнаеш че за всеки влак и качество си има пътници тогава пак можем да попишем. Искам да извадиш някъде къде аз съм писал че това са най-добрите енкоуди сравнено със други издания. Аз тук имам писани 3 коментара на кръст, но сега изписах маса глупости заради твоите провокации. Точно " Убий Глупака с Мълчание..
публикувано от decodeco на 2012-12-06 14:05:46
"Убий глупака с мълчание"...би трябвало да замлъкна, но не .... не си заслужава да падам до нивото ти , но ето и отговора ми - за селяндур не ми говори - всеки уважаващ себе си човек не пише 4 и 6 ...дали имат въпросните господа фотошоп- да , имат , защото знам и съм влизал в комповете им дистанционно да им правя настройките на кодера в началото на творческата им дейност- дори едни букви не знаеха как се добавя .. Определено не съм теглил въпросния релийз, нямам и намерение , нали си има шот за това и леко като го осветиш се вижда. За техниката - не аз ,а ти ходеше по големите магазини и сравняваше изданията , ако имаше 42 инчова плазма, надали щеше да обикаляте .За цените - дори и да не сме от големия град като теб , дисковете ни идват на дилърски цени / ако знаеш какво значи-добре , ако ли не - питай чичко Гугъл /.И последно - не виждам на iCandy нито един репак , за разлика от мнозинството енкоуди на твоите френдове.Имам и Черния рицар - заводско блурей , купено от магазин , и Борн - след малко ще си я запиша рейката / така че 9-ката не ми трябва /.
публикувано от onzii на 2013-02-11 22:14:11
Боже за какво се карате! На някой минавало ли му е на ум ,колко хора могат да си позволят блурей или колко стари компа се борят с големите битрейти и новите кодеци.Моят комп е 5 год. и беше превъзходен за времето си но сега да гледам тази 5-тица , съм принуден да изключа всичко останало.Благодаря на Декодеко че не е на 9-ка щото нямаше да стане . Безкрайно съм му благодарен,давай все така.Извинявай ,че не мога да ги сийдвам дълго ,просто нямам място за 5гб ви филми и мисля ,че помагам повече като сийдвам 2-3 филма за същия размер.Според мене има много 2гб-ви с много прилично качество , даже чудесно и не е нужно излишно разточителство.Пък и колко боза излиза!! Разбира се това е ФИЛМЪТ и той ТРЯБВА да се види в най-добрия възможен вариант.Още веднъж благодаря за възможността да се върна в детските си години.