ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от ArenaBG.com на 2008-06-28 22:08:19
Вашето мнение относно Medal of Honor - European Assault може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от supermenche на 2008-06-30 07:29:03
Ще съм ви задължен ако някой ми помогне :( значи купих си нова 42инчова плазма на самсунг имам и плайстаишън2 до тук добре.значи игрите си вървяха супер до 1 момент в който 1 игра поиска смяна на херците и сега всички игри ми излизат не на цял екран а на една част от него , какво ли не правих къде ли не влизах и в конзолата и в телевизора но няма и няма не мога да направя пак да играя на цял екран :( отчаян съм 3 часа се опитвам и не и не и не ..... а самият телевизор също в книжката му ненамирам на какви честоти работи .. предполагам че като играта е поискала на 60мг херца и е разбазикала резолюцията и сега е на по малка от 1024;768 и не знам как да я върна някакви идеи ?ще съм благодарен някой ако ми окаже съдействие
публикувано от JohnTerry на 2008-06-28 23:33:58
искам да попитам дали тази игра е толкова кратка колкото Vanguard, защото Vanguard беше доста интересна, но и доста кратка :-/
публикувано от england1966 на 2008-06-30 16:53:26
ами да кратка е приателю НО това е една от най-добрите игри на тема Втора световна война просто е великолепна ако още някой не е играл сега му е момента дасе затворите за няколко дена във стаята си със своя плейстеишън и ще остане много доволен
публикувано от achodaf на 2008-06-30 17:35:52
сега ще кажа че медал оф онър и калл ъф дути са най добрите игри :thumbsup:
публикувано от buleto на 2008-07-19 15:12:00
Неможе да се сравнявате с ZAMUNDA.NET пичове и със сугурност компютрите им са по добри от ваште щото при тях такива екстри като няколко часови опити за сваляне на торент няма всичко става на момента :thumbsup::thumbsup: така че ЯЗЪК ВИ ЗА ПРЕТЕНЦИЙТЕ:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
публикувано от yMeH на 2008-07-21 21:12:33
Как се инсталира с daemon tools plsчв мн ми се играе :-/:-/:-/? :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Не ве само ви базикам иначе играта е много хубава теглете няма да съжалявате
публикувано от crazykompir на 2008-08-28 15:29:12
seeeeeeeeeed pls:-/:-/