ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от kakanara на 2008-10-20 05:47:17
Вашето мнение относно Max Payne CAM XVID - URANUS може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Hipopotigar на 2008-10-20 12:02:16
На кино момчета на кино! :>
публикувано от vladoooo на 2008-10-20 07:14:46
Гледала ли си го....или дали е тъп?
публикувано от Rusi_MC на 2008-10-20 07:22:03
[b]Само се моля да не са омазали името "Макс Пейн" с някой долнопробен флм от сорта "хм...става за гледане"
Очаквам доста от това флмче.[/b]
публикувано от Hipopotigar на 2008-10-20 09:21:43
Където срещнете коментар от рода на "филма е много тъп" и в коментара липсва всякаква обосновка защо е така, трябва да ви е ясно, че това са коментари на заспали CS маниаци, и Dota-джии. Тези хора играта са я играли със скипване на cut сцените и натискане на СТОП на комиксите. Искам някой да ми каже поне един филм по игра, който е по-добър? Въздържайте си слюноотделянето лигави пишлемета такива. Като искате да гледате стрелби гледайте си глупавте CS Movies....
публикувано от Gnost1c на 2008-10-20 09:31:05
Бахти тъпия филм
публикувано от Gnost1c на 2008-10-20 09:37:12
и за протокола 1 типче зад мен на филма заспа но кой съм аз някой заспал Дота фен че да коментирам :blush::lol::blush:
публикувано от Hipopotigar на 2008-10-20 10:00:00
Сам си отговори на въпроса. И при тебе не виждам обосновка, нито да си казал по-добър филм. Вие сте отишли да гледате Bullet Time Combo-та, а не филм.
публикувано от BlackBird на 2008-10-20 10:06:16
[color=red]Според мен тези които не харесват филма не са играли играта или поне не цялата защото филмът е МНОГО ДОБЪР дори за мен е по добър и от повечето да не кажа всички филми които излизат напоследък.[/color]
публикувано от YURITO на 2008-10-20 10:41:32
Филмът не е тъп всяка сцена от играта я има във филма, бандата Валкири, забавените сцените. Но пък поредния кам релииз, да видим дали всеки отишъл на кино и снимал с дигиталната си камера ще бъде качен.
публикувано от ArchGod на 2008-10-20 11:46:44
Траилара ми хареса сега ще го дръпна и ще видя за себеси

ПП:траилара има мн ячка песничка
публикувано от ArchGod на 2008-10-20 11:47:32
Всъшност няма да го драпна сега като видях какво качество е :thumbsdown::thumbsdown:
публикувано от EvilPrince на 2008-10-20 11:07:11
Трябва да призная ,че филма изобщо не е чак толкова лош и истината е ,че има доста неща от играта които ще видите и във филма .Не си правете грешно впечетление ,че това е филм за няк'ви демони и т.н. Гледайте го и ще разберете за какво всъщност става навъпрос :)Не искам да развалям кефа на запалянковците на играта .
Наистина можеше да се очаква много повече от този филм ,но от цялата тази боза която е започнала да се бълва последно време ,Макс Пейн е филм който всеки един фен на играта би трябвало да гледа ,а и не само .:cool:
публикувано от fellix на 2008-10-20 11:42:30
публикувано от LuvDiMi на 2008-10-20 12:10:23
Аз го гледах на кино и ми хареса много !! :thumbsup:
публикувано от gosho_bebeto на 2008-10-20 12:10:40
а суб. кога ще има
публикувано от kolqka на 2008-10-20 12:22:23
Мале, мн смешни коментари има тука. "всички сцени от играта ги има", "бандата Валкири" ... "Valkyrie" е името на наркотика, който разработват, не е банда. Почти няма сцени от играта. Все пак филмчето е сносно. Добра актьорска игра, атмосферата е психарска както в играта. Понеже съм мн голям фен на играта, щеше ми се да видя сюжета на самата игра. Според мен играта е много по-голям филм от филма ;) Гледайте филмчето, приятно е.
публикувано от oMa3aH на 2008-10-20 12:55:08
e явно доста ще почакам за свястно качество :lol: а и колкото да ми се иска да го гледам на кино докато излезне по тука ще излезе двд рип-а :lol:
публикувано от threesixmafia на 2008-10-20 13:23:49
Този филм няма да се гледа с такова качество,заслужава да го гледаш на кино или на HD качество :)
публикувано от ker на 2008-10-20 13:35:28
Играла съм и двете игри и бях супер разочарована. Диалога не е просто стандартен, а откровено тъп, нищо общо с черния хумор и философските разсъждения от играта. Персонажите не просто нямат нищо общо, а и са тотално омазани. Марк Уолбърг цял филм гледаше като теле, за другите изобщо не ми се говори. Историята е някакъв пълна каша от несвъзани и безсмислени сцени, за сметка на тази в играта която беше супер добре структурирана и последователна. Екшъна е супер постен, нищо общо с бруталните сцени в играта. И Макс не е такава машина за убиване, защото са убили семейството му, или защото е на ръба на лудостта, а защото е предрусал! И вместо супер депресиращите и болни "dream sequences" са сложили некви крилати демони от "Константин"! Само визията е добра, но на фона на всичко друго няма голяма полза. По-добре да го бяха дали на Уве, поне нямаше и да очаквам да направи нещо свясно, а и щях да се посмея.

Надявам се че добре се обосновах, а за всички които не са играли играта, да знаете че филма няма нищо общо, изобщо не заслужава да носи името Макс Пейн. И независимо дали ви е харесал или не, пуснете си играта, ще видите разликата.
публикувано от ker на 2008-10-20 13:39:57
защото са убили семейството му, или защото е на ръба на лудостта, а защото е предрусал! И вместо супер депресиращите и болни "dream sequences" са сложили некви крилати демони от "Константин"! Само визията е добра, но на фона на всичко друго няма голяма полза. По-добре да го бяха дали на Уве, поне нямаше и да очаквам да направи нещо свясно, а и щях да се посмея.
публикувано от ker на 2008-10-20 13:41:30
Надявам се че добре се обосновах, а за всички които не са играли играта, да знаете че филма няма нищо общо, изобщо не заслужава да носи името Макс Пейн. И независимо дали ви е харесал или не, пуснете си играта, ще видите разликата.

и сори че го пиша на три последователни коментара, но нямаше място^^ (то и още толкова няма да ми стигнат да изразя възмущението си)
публикувано от vaporwhite на 2008-10-20 13:45:55
то и не може да е иначе, играта е такъв шедьовър, че всичко ще бледнее до нея - макар че между първата и втората част имаше толкова разлики, че да ти се отще, но това е друга тема - а дано разработчиците се стегнат и пуснат номер 3;)
а филми, колкото щеш
публикувано от GaNgOnE на 2008-10-20 14:10:57
Величествен Момент !
За съжаление , ще трябва да почакаме малко по-гледаем рилийз.
публикувано от ALIENRLZ на 2008-10-20 14:39:16
Не ми хареса изобщо. Някой си е помислил а как да изкарам пари с моя филм... аа даа чакай ще го кръстя Max Payne ще убият жена му и детето му и после ще си вмъкна моята историйка. Имаше точно 3 екшън сцени със дължина 3 до 5 минути.От който тази от трейлара е най-добрата.Не ми хареса изобщо! Имаше малко общи неща с играта и повечко измислици... :|:-/:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
публикувано от Hipopotigar на 2008-10-20 14:58:13
Поредния отишъл в киното да гледа Bullet Time Combo-та. Аз все още чакам някой да каже по-добър филм по игра от този.
публикувано от ALIENRLZ на 2008-10-20 16:28:43
Ami Hipopotigar кажи ти и двете игри ли си изиграл? И ми кажи къде ги има тия черни "ангели" в играта? И ми кажи какъво ти хареса във филма? Ефектите? Сценария? "Екшана" ли? КОЕ? Просто само ефектите не бяха лоши другото беше доста зле. И Max Payne след като излезна от реката като изпи наркотика извика като Кинг Конг! Много яко... простреляха го 4-ри пъти, един път с помпа и още е жив :D. Този филм доста ми прилича на Hitman. И двата не ги направиха като хората.Че даже Hitmen-a беше по-добър от този.Max Payne само по ефекти може да бие Hitman-a.Айде няма да се обеснявам повече на който му харесва здраве да е. ;) На мен не ми хареса. :(:thumbsdown:
публикувано от rurk на 2008-10-20 16:32:40
на Арена раздават клавиатури и джойстици да си го направите ,както Ви харесва да го еба....ебаси задръстеното поколение,майко мила:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от Hipopotigar на 2008-10-20 16:50:58
Към 10 пъти съм ги изиграл и двете игри, отделно съм ги слагал само за да гледам комиксите в тях пак! А нямам думи да ти коментирам изказването. Предавам се, мрете в невежество :>
публикувано от Hipopotigar на 2008-10-20 16:56:01
The FLESH OF FALLEN ANGELS мойто момче, THE FLESH OF FALLEN ANGELS. Наркотик наречен Valkyr. В първата част Макс на няколко пъти попада на материали свързани с митологията и символиката на Валкиритата. Или чакай това на CS ли беше или на DOTA?
публикувано от alec на 2008-10-20 17:23:37
вчера го гледах в Арена,и съм много доволен,мислех че ще е поредното извращение по игра,но се оказа едно добро изпълнение.;)
публикувано от GrackHack на 2008-10-20 18:06:23
публикувано от Hipopotigar на 2008-10-20 18:20:20
Това са несбъднати мечти на фенове.
публикувано от soulsurvivor на 2008-10-20 19:11:04
Не ми хареса! Който е фен на играта според мен не би било редно да се изкефи на филм-а. Нито Марк става за ролята на Макс, нито бе представен сценария по най-добрия начин. Доста муден през първата половина! Финала няма и да го коментирам...
Очаквах повече, това е!
публикувано от pasole на 2008-10-20 19:27:47
"Taken" е доста по близо до Max Payne - играта. Този филм е пълен "шит" с извинение...
публикувано от moridin1 на 2008-10-20 19:30:51
играл съм и двете части на играта и филма ми хареса,какво искат всички сюжета на играта и филма да са 1 към 1 това ще е много тъпо,обтановката и атносферата са предадени добре
публикувано от YURITO на 2008-10-20 19:35:12
kolqka ходи се гръмни нейде, "нямало сцени от играта" или не си гледал филм или не си играл играта? Метрото, склада, небостъргача, офисите, края е един същ на върха на небостъргача. Много от нещата са променени, но чак пък да ги няма.
публикувано от Hipopotigar на 2008-10-20 19:46:41
Няма смисъл YURITO, няма смисъл :>
публикувано от kristian1066 на 2008-10-20 20:08:24
Не съм го гледал още , но вярвам че е хубав
и Hipopotigar нали искаше да ти кажа филми правени по игра... Примерно Resident evil, Silent Hill това са също филми с голям успех особено Resident evil :)
публикувано от vladolinko на 2008-10-21 00:13:59
филма е хубав и има много добра атмосфера , наистина най-добрия филм по игра , за момента . Очаквам Хало на Питър Джаксън
публикувано от a1eksand3r на 2008-10-22 21:06:16
като гледам всички тези коментари само се питам а ве хора (към тези които наистина са фенове на играта)вие комиксите, репликите гледахте ли ги ве шото аз като гледах филма мисля, че видях около 95% от съдържанието на играта. Що се отнася за филмчето мога да кажа, че съм мноо мноо мноо доволен от атмосферата, Марк Уолбърг и всичко останало, само ако се бяха потрудили още малко да сложат един маняшки психарски soundtruck сичко щеше да е перфектно
Моята оценка 7,7
публикувано от dr0wn3d на 2008-10-23 02:24:58
Заради отрицателните коментари няма да свалям това качество. Заради положителните ще изчакам HD release и ще го гледам с удоволствие.
Ясно се вижда - на едни им харесва, на други не. Значи 100% трябва да се гледа :thumbsup:
публикувано от Borislav_Malechkov на 2008-10-31 01:38:41
kade sa tezi tupi subtitri?:grrr:
публикувано от Borislav_Malechkov на 2008-11-07 01:09:40
kade sa subtitrite?