ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от knife на 2009-11-06 09:02:33
Вашето мнение относно Мастило може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Wav-E на 2009-11-06 10:36:54
:thumbsup:

thanks!
nice!
публикувано от vaskoalfa на 2009-11-06 11:30:26
този филм е страхотен, гледах му рекламата, мн. е як!!! Ама поне англ. суб. да имаше...
публикувано от nickcave на 2009-11-06 15:29:59
Филма е страхотен ! Ако може и саундтрака да качите !?! Грешка няма !
публикувано от madsun313 на 2009-11-06 15:49:56
Английски субтитри: [url]http://subscene.com/english/Ink/subtitle-271785.aspx[/url]
публикувано от babaginka на 2009-11-06 19:04:14
Мисля че това е един от най-хубавите филми, които съм гледал напоследък. Много е нестандартен :fun: и мисля че това го прави доста интересен за мен. Евала за upload-a :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от zlobarzlobar на 2009-11-07 11:20:00
Чудесен пример как могат да се правят много добри филми и с много малко пари! Определено си струва да се гледа :)
публикувано от podleciiii на 2009-11-07 13:17:37
интересен и много оригинален филм. :thumbsup::thumbsup:
публикувано от sbdbob на 2009-11-07 22:22:34
прочетох коментарите и си го свалих ....
пуснах го, гледах 1 час и ...... каквооооо - САМО ПРОСТОТИИИИИИИИИИИИИя . Извинявам се но от този филм и чеп за зеле не става :thumbsdown: . Е това е лично мое мнение ! Е ако някой харесва нискобюджетен филм, почти никакви ефекти - за scifi, постоянното крещене "fuckkk" от единия от актъорите супер тъ..по и още куп други просто...ииийй - ГО гледайте O:-
публикувано от stefius на 2009-11-08 08:51:27
Невероятно силен и запомнящ се филм. За хората, които го дърпат, очаквайки някакви ефекти - планетата се разцепва на 2 или главния герой събаря сгради с поглед, ще останат разочаровани.
публикувано от sbdbob на 2009-11-08 15:53:22
Мисля, че възможността да се пишат коментари не е поставена за да се пишат само хубавите отзиви за филма. Мисля, че съм си в правото да изкажа собственото си мнение отностно филма.То за това е място за коментари, се пак не съм коментирал нещо друго освен филма. Така че ако нещо не ти харесва не го чети ;) ,а ако по случайност го прочетеш, просто се въздържай от излишни коментари :)
публикувано от GrashOverride на 2009-11-09 03:05:28
Така че ако нещо не ти харесва не го чети ,а ако по случайност го прочетеш, просто се въздържай от излишни коментари

Абе, кретен, ти току що точно това направи, и ако има излишен коментар, то това е само твоят. Филма е меко казано шедьовър. Естествено за ограничените и праволинейно-мислещи селяни няма как да представлява интерес.
публикувано от kerahkeng на 2009-11-09 17:06:15
thank you...
публикувано от NTT_Leader на 2009-11-09 20:58:52
Филма е много смислен! Гледайте го, заслужава си и се различава от бозите които ни заливат ежедневно.:)
публикувано от NTT_Leader на 2009-11-09 21:36:19
Филма е много смислен! Гледайте го, заслужава си и се различава от бозите които ни заливат ежедневно.:)
публикувано от Code_NameRado на 2009-11-10 14:29:07
Не знам защо винаги си мисля, че съм гледал вече - Най-Голямата Простотия ... и винаги се чувствам излъган, когато видя поредната Още По-Голяма Простотия. Не отива на добре този свят ... :lol::thumbsdown:
публикувано от GrashOverride на 2009-11-10 15:46:15
Интересно защо по чуждите сайтове и форуми никъде не видях и едно отрицателно мнение за този филм, докато по нашите такива вече доста се появиха... Знам, че е нормално да има хора, които да не харесват филма. Не смятам, че е нормално да има толкова много прости хора, които да говорят глупости за филма, който по всяка вероятност просто не са разбрали и плиткият им ум не е възприел.
публикувано от Code_NameRado на 2009-11-10 16:09:47
Не смятам, че е нормално да има толкова много прости хора, които да говорят глупости за филма
... според Мен, не е нормално да има толкова много И.Н.Т.Е.Л.И.Г.Е.Н.Т.Н.И. хора, който да подкрепят подобен 'Шедьовър' :thumbsdown:
публикувано от wetfire на 2009-11-11 03:58:58
Истината е, че в ИМДБ-то пише,че е SCI FI. Това няма нищо общо с този жанр. Не знам кой идиот там го е категоризирал така. Моля ъплоудера да го махне тук от описанието.

А ето и моето мнение:

The full length [b]Modern Fairytale[/b] comes with one very important attribute. [b]ORIGINAL[/b]. Something that not even one of the rest more popular from nowadays movies can provide. After a long dry period of films that strive to imitate [b]Willow[/b], this specific arty-like entertainment shines among others.

In the beginning I hoped that the indiscreet blur reminding of [i]80s erotic photography[/i] combined with [i]more faded coloуrs[/i] would be a temporally used in specific episodes to support the plot, but in the end I found it that it suits perfect and impлies in the most appropriate manner, that it is different.

На английски е защото се надявам и не само българи да го теглят. ;-)
публикувано от GrashOverride на 2009-11-11 14:56:55
Ми недей бе, пиуе, недей...
публикувано от ACHO1984 на 2009-11-11 22:30:05
сравнявайки го с останлите филми в момента,този е изклютителен. адски смислен и представен по нетрадиционен начин, няма да Би разтърси,но ще ви накра да се замислите ,затези,които мислят :)
публикувано от with на 2009-11-12 00:13:38
:thumbsup: мно ми хареса 10x
публикувано от martiuhata на 2009-11-12 01:15:12
Филма не е за всеки. Танцуващите изглеждат луди, в очите на тези които не чуват музиката. За мен филма дава въпроси за размисъл, а това дали са похарчили външния дълг на някоя държава или не за да го постигнат има значение. С пари и баба знае :)
публикувано от esetti на 2009-11-12 08:33:23
Момчета и момичета.Изгледах го преди секунди...Мисля че това е най-стойностния филм който съм гледал през живота си.Незнам , може да ви прозвучи малко пресилено но за мен не е достатъчно този филм да бъде просто филм на годината.Който го е окачествил като шедьовър не е сгрешил.Наистина филма е много силен , нямам думи...Изключително красив и наистина стойностен филм.Горещо го препоръчвам на всички и дано ви хареса колкото ми хареса на мен самия.Хиляди благодарности на ъплоудър-а и екипа за субтитрите...
публикувано от esetti на 2009-11-12 08:42:34
Само исках да вметна че досега съм писал 3-4 коментара за филми... Този е като "приказка за възрастни от която младите трябва да се поучават"...
публикувано от FANaticVF на 2009-11-13 05:06:07
аз за 2 дни го гледах 2 пъти тоя филм. Отдавна го чаках да излезне, защото пичовете от "Double Edge" ме грабнаха още с късометражното си видео "spin" -> http://vbox7.com/play:b3e40587 което е само с бюджет от 500$, но въпреки това е отнесло над 75 награди по филмови фестивали из цял свят. Самия филм вече ми е сред най-любимите, редом с "Едуард ножиците". Изумих се като прочетох отрицателни коментари тук и то толкова повърхностни и плоски, това говори само за интелектуалното ни ниво. Филми като "Бруно" се сцепват да ми ги хвалят, а предпочитам да си бях отхапал крака, вместо да гледах "Бруно". "Ink" е невероятен филм, адски много искам да си намеря саундтрака му, както и другия филм на "Double edge", озаглавен "12:59", но засега нямам успех :(
публикувано от FANaticVF на 2009-11-13 05:06:10
аз за 2 дни го гледах 2 пъти тоя филм. Отдавна го чаках да излезне, защото пичовете от "Double Edge" ме грабнаха още с късометражното си видео "spin" -> http://vbox7.com/play:b3e40587 което е само с бюджет от 500$, но въпреки това е отнесло над 75 награди по филмови фестивали из цял свят. Самия филм вече ми е сред най-любимите, редом с "Едуард ножиците". Изумих се като прочетох отрицателни коментари тук и то толкова повърхностни и плоски, това говори само за интелектуалното ни ниво. Филми като "Бруно" се сцепват да ми ги хвалят, а предпочитам да си бях отхапал крака, вместо да гледах "Бруно". "Ink" е невероятен филм, адски много искам да си намеря саундтрака му, както и другия филм на "Double edge", озаглавен "12:59", но засега нямам успех :(
публикувано от FANaticVF на 2009-11-13 05:08:21
да бях гледал "Бруно". "Ink" е невероятен филм, адски много искам да си намеря саундтрака му, както и другия филм от "double edge", озаглавен "12:59", но засега нямам успех :(
пс: сори за трите поста :/
публикувано от kdronez на 2009-11-17 22:17:38
Филма ме изненада доста приятно.Определено трябва да се гледа.
публикувано от kdronez на 2009-11-17 22:27:08
[offtopic] Sry за допълнителния пост,но само исках да кажа,че музиката малко ми напомня на theme-a на играта Secret Of Mana.Бях я слушал в някаква класация.Мисля че се казвашееееее Fear of the Heavens музичката или нещо такова.[/offtopic]
публикувано от stefanicio на 2009-11-18 12:49:06
Може би на много хора филма ще им се струва тъп и скучен, но на мен лично много ми хареса. Кара те да се замислиш за това как изборите които правиш определят живота ти. Всеки на който са му омръзнали поредицата от бози дето са пълни с "йекшън" може да го погледне и няма да съжалява
публикувано от terzer на 2009-11-29 01:18:57
единственото, което мога да кажа е, че е срамота за хората, които не харесват филма да не видят изкуството и майсторството на филма. как гордостта погубва не само твоята душа, а и душите на хората, които обичаш
просто невероятен филм!!!!!
публикувано от terzer на 2009-11-29 23:46:31
http://thepiratebay.org/torrent/5178403/Ink_The_Complete_Soundtrack_(MP3___320) ето го саундтрака, наистина мн добър!
публикувано от tyro на 2009-12-12 21:28:57
"Едно нещо е предпоставка за друго.
Човек има слабости, недостатъци.

Те го карат да изпитва вина.
Вината води до срам.

Срама се компенсира с
гордост и суета.

Когато гордостта бъде разрушена,
безнадеждността взема връх и идва разрушение.

Разрушението води
до гибелта му."

Филма си струва търпението. 10 от мен
публикувано от babaginka на 2010-01-15 13:08:58
Филма е далеч от клишираните глупости, изливащи се напоследък. Да - изисква се повечко фантазия от зрителя, но това не означава, че е "философски буломач", както коментира един лидер по горе.

Добър или лош - всеки сам си преценява. Факт е обаче, че е много добре изпипан, въпреки очевидно ниския бюджет. :)
публикувано от tabeikou на 2010-01-18 10:00:03
"имаме самочувстието да сме средно интелигентни хора и можем да кажем, че разбираме от философски булОмачи"

:lol::lol::lol:

Определено се подценявате(вие-хората :lol:), при това абсолютно несправедливо! Много над средното ниво си личи че се простира интелекта ви! Добре се посмях с този коментар, благодаря за което! :thumbsup:
публикувано от crdf на 2010-07-18 18:41:29
Интересен е, добре направен и ни припомня за важните неща. Благодаря за филмчето.:)
публикувано от marta66 на 2014-09-14 13:53:48
А защо не мога да го изтегля? Свързване с пиъри и...до там!