ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от 3dfx на 2013-03-15 00:25:51
Вашето мнение относно Masters.of.The.World.Geopolitical.Simulator.3-SKIDROW може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от ventuna на 2013-03-15 01:22:47
Евала , това е страхотна игра , може би дори си заслужава да се купи.
публикувано от guchas на 2013-03-15 01:46:07
mafia :)
публикувано от SOHK на 2013-03-15 15:24:37
Доста тъпа игричка ... изглежда все едно е много сложна, но нищо което правиш няма смисъл ... Да не говорим, че ако не си с държава от Г20 играта е мега скучна, седиш и чакаш докато нещо се случи и докато имаш достатъчно средства за да можеш да направиш едни 100 км магистрали. Да не говорим че винаги си на ръба на дефицита и само ти дават пари на заем. Отделно не видя как мога да определям бюджетите за различните министерства. Изглежда всякаш си ги прави само. Да не говорим за пича от МВР дето само доклатдва някакви агенти как са било изловени и измират ... Отделно, че играта е мега грозна. Поне малко да се бяха постарали ебаси ... и искат 50 евро за това, пфф!!!
публикувано от Autotech на 2013-03-15 21:19:53
Бива ама е пълна с бъгове за жалост :(
публикувано от 3dfx на 2013-03-16 01:05:12
Бъгове и гадна графика, да.
публикувано от otherside на 2013-03-18 12:39:18
Релийза май е нюкед заради преблама със сейфовете (ако някой знае за фикс нека сподели).
публикувано от xman911 на 2013-03-21 02:07:17
Има проблем със сейфовете, освен това е пълна с бъгове.
публикувано от Hypercho на 2013-04-03 07:26:23
Дам, лошото е, че обявиха, че няма да има Crack Fix, поне не в следващите няколко месеца. Чакаме друга рилийз група.
публикувано от KRASNOI PLOSHTAD на 2013-04-26 18:57:48
Играта е прекрасна,невероятно подробна,фрагментарна и изисква малко от компютъра Ви в пластмасовата кутия,Но адски много от този,в черепната Ви кутия!ПОЗДРАВЛЕНИЯ за това,че освен шутъри за примати,има и такива - това е уникално предизвикателство,за умът,усета и интереса ни към история,политика,наука-изобщо пулса,ритъма и природата на съвренения РЕАЛЕН свят!само едно ме побърква от яд...:))- защо е толкова бъгава играта и това със сейфа,как мога да си я куп?как да го преодолеем и кога да очакваме шанс за ПЪЛНОЦЕННА ИГРА!?не съм обсебен,но признавам-играта ме завладя все едно ще бъда арбитър на среща между ПУТИН,БАШАР АЛ АСАД И БАРАК ОБАМА!ако някой може да даде коментар по "болката" и угриженоста ми-ще го ...обичам!желая още много подобни игри!
публикувано от DonIgor на 2013-05-07 15:35:03
i have a problem,can someone help? i downloaded and i did ewerything ass it schould and its allways giving me error. it shows me that my OPENGL is 1.0 and that is required attleast 2.0 i have OpenGL 4.3 and it wont start. what can i do? HELP SOMEONE PLEASE :(
публикувано от KRASNOI PLOSHTAD на 2013-05-07 21:43:26
ей,реве ми се!р е в е ми сеее!ИГРАТА е уникална!неповторима!за не просто "геймърчета",а за умни,хаходчиви,проницателни,начетени,търпеливи и далновидни хора!това я прави безценна,но този дяволски проблем със "сейфа"?как,за Бога да го решим?няма и от къде да си я купя!?а бих дал за нея и кучето си!сериозно,хора,които рабирате или просто сте в течение на полезна информация относно тази фЕНОМЕНАЛНА игра-кажете как да оправим това със сейфа?какво да очаквам?аз по принцип съм тотален аматьор по инсталирането на игри!не им разбирам дори сложните думи и терминологии,но тази учудващо лесно я монтирах и тъкмо си казах"ВЕЛИКО ЛЕСНО И ПРЕКРАСНО Е ЗА ДА НЯМА НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ И....ПОМОГНЕТЕ!ЩЕ ВИ ПАЛТЯ АКО ТРЯБВА!ИГРАТА Я сънувам
публикувано от simeon.bg на 2013-08-07 07:18:50
За съжаление смятам, че прибързано е пусната. Има доста да се доизкусурява. Евала за ъпгрейдите с модулите за икономиките и политиките, ама с тази графика супер много ми убива настроението. Отделно бъгове със сейфовете, с картите, по-бавно работи ускорението на времето от GPS2 и най-умразното ми да се счупи по някое време от нищото - прави го по-често от GPS2. Наистина за тази графика и тези бъгове не бих дал пари, а мога да си го позволя. Дано докато направят мултиплейъра да се изчистят бъговете.