Пиша коментара по молба на човек който бил развалил 7 диска вече в опит да си записва XGD 3 игри.
XGD3, се очертава да са всички нови игри, тези които надминават размера на двуслойния диск и се налага лек овербърн. Това може да стане само и единствено със записвачка IHAS LITEON ревизия Б, Ползвам такава и окомплектовам с такава всеки който дойде за префлаш с LT3. Обаче се срещат и странници, живеещи в мозъчна мъгла и дори да им се каже че префлаша с LT3, без да имаме записвачката е напълно безсмислен, продължават да си вярват. Аз съм с лаптоп и съм закачил именно такава външна записвачка . Който е с LT3 префлашнат и няма такава записвачка, няма смисъл да хаби дисковете. Ако не запише играта на 100% а само на 97%, диска не се разпознава или изплюва с грешка. C4eva препоръчва да работим с Verbatim made in Singapore. Въпреки това и по евтини марки работят чудесно та дори и в лайв. Тествал съм Maxell, Memorex, SIGMA. Успешно могат да се ползват ако записвачката се префлашне с подходящия фирмуер за целта. Без значение каква е марката диск, ако е записана с необходимата записвачка с необходимия фирмуер, играта в лайв е безопасна за сега . Конкретно Mass effect 3 само се разархивира и записва. Няма нужда да се минава през ABGX 1.06 за да сменя топологията за LT3.