Тъй като явно никой друг няма да напише впечатления от филма, нека поне аз се постарая да ориентирам онези, които се чудят дали да го гледат. Филмът започва като сатира/ комедия, но много бързо придобива черни краски и накрая завършва като много тежка драма. С една дума трябва да сте готови, че може и да ви развали настроението. Ако сте фен на Кроненберг /аз не съм, но съм гледала други негови филми/ то ще се учудите, че тук липсват типичните по принцип за него прапратки към книги и сложни характери - даже бих казала, че тук героите са доста клишетарни,което ги прави скучновати. Типичните супер егоистични богати звезди и техният антураж - целта е да разкрие колко са повърхностни хората в Холивуд и как са деградирали така наречените модерни артисти и творци. С две думи - лесен за смилане филм на тема "В Холивуд хората са повърхностни", който вероятно ще ви подтисне за известно време, но и ще забравите бързо. А и Робърт Патинсън има около две сцени във филма /винаги се надявам да покаже това момче талант, но винаги оставам малко разочарована/, но пък Джулиан Мур е страхотна!