ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от BaRdOmEtOo-X на 2010-03-19 18:45:49
Вашето мнение относно Малък голям войник може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от golodupe на 2010-03-20 20:06:12
щом е с Jackie Chan - значи е добро (поне за мен) :)
балгодарности на ъплоудера :thumbsup:
публикувано от trinitypgl на 2010-03-19 19:43:18
а субтитри -бг ,кога ще има?
публикувано от BobbyTsanev на 2010-03-19 19:43:25
ОК, ъплодера....
Съветвам те брадчед, да преглеждаш нещата преди да копи-пействаш техническите характеристики за съответния релиз.
1. Това не е РИП а някакъв скринър не само заради качеството на картинката, но и заради замъгляването на съществуващи някакви титри в релиза. Такова нещо при РИП не съществува...
2. Звука е минал на 1000 километра от AC3. Имам 7+1 звук и веднага разбирам. Качеството на звука тука е на ниво R5 Line. Ако си го пуснеш на едно калпаво спикърче може и да мине. Ако го разпънеш на уредбата разбираш че си излъган за звука....
Иначе английските титри съвпадат - поне това е вярно...
публикувано от BobbyTsanev на 2010-03-19 19:45:22
Иначе английските титри съвпадат - поне това е вярно...

Не се заяждам а само предупреждавам маняци за звука като мен да не се прекарват с този релиз а да почакат истински РИП.

Знам че всичко е безплатно, но и мненията също са свободни...
публикувано от shtonk на 2010-03-19 21:58:24
Не знам за другите, но аз сърдечно благодаря на Ъпа!
Благодаря ти причтелю :)
публикувано от kenguru на 2010-03-19 20:30:02
със субтитри съм съгласен да го гледам и на калпаво качество. но това не е поне англииски, това е КИТАИСКИ, което все още в България е нарицателно за "неразбираемо"
публикувано от Nikter на 2010-03-20 03:41:04
Критиците са прави, но засега това са двете свестни версии в нета - тази, със замазаните вградени (името на рилийза е същото в целия нет, така че тукашният ъплоудър не е виновен) и другата (при която вградените суби не са замазани, ами си личат). Доколкото разбрах от други хора - ДВД-сорса на двете версии е бил с вградени китайски, така че тепърва ще чакаме добрите версии за печене. Тези са само за приятно гледане.

Иначе утре ще се виждат субите и в ЮНАКС, в един архив и за двете версии.
публикувано от balacho на 2010-03-20 19:04:39
а бе хора кво пишете за качеството, кажете биваа ли го филма :)
публикувано от vodach на 2010-03-20 22:15:44
[b][size=3]Филмът не е просто екшън, наред с добрата игра на главните герои, върви и тематики на различно психологичесо ниво. Използвани са модерни сценични похвати. Търсен е освен екшъна и дълбочина и е постигната.[/b][/size] :thumbsup:
публикувано от Nikter на 2010-03-22 14:55:07
Допуснал съм една грешка в превода, за която обаче не съм виновен аз, а английските субтитри. Жената му е прошепнала думата "карма" (възмездие), а не "кама" (наслади), днес го научих от един блог. Така че си го оправете. Пада се 502 субтитър.

Помолих да подменят архива на субите в ЮНАКС току-що, така че там е оправена. ;)
публикувано от b0g17o на 2010-03-26 01:30:56
Филма е много добър. Благодаря за ъпа.
публикувано от barr на 2010-04-01 15:23:49
Много добър филм, препоръчвам го много, има приключение, има хумор, има философия. Теглете, няма да съжалявате!8)
публикувано от bzzt на 2010-04-04 18:26:52
Филмът е страхотен
Превъзхожа над 95% от американските бози тип "аватар" и простотии без сюжет и специални ефекти струпани със самосвал. Ктайците започват да се доближават до Европейското (т.е. качественото) кино всеки изминал дейн. Филмът е ефектен, има стабилен сценарий, играта на китайските артисти (имайки предвид факта, че са под ръководство на Джеки Чам) е добра и всичко е идеално...
Явно успяват да докажат че "китайско" вече не означава "долнопробно"!