аз смятам, че спора, който подхванахте е безмислен... неведнъж се е обсъждало в този сайт кой какво право има да коментира, кой е хейтър, кой не е и всякакви такива глупости. Моето лично мнение е, че първото нещо което трябва да се коментира е качеството на самия медия файл...Звук и Видео...съответно да се дадът някакви оценки, за да се ориентират следващите, които четат коментарите. Нека бъдем честни и се замислим дали повечето от нас не четем коментарите именно с тази цел, за да разберем дали релийза е с добро качество или ще се чака по-добър. Лично мен не ме интересува кой е и кой не е фен на играта и кой колко пъти я е превъртъл, защото това не помага по никакъв начин да се разбере дали си струва съответният релийз, защото все пак това е сайт за торенти, а не лексикон. Не ме разбирайте грешно аз самият съм играл играта и съм голям фен, но този тип коментари може би трябва да ги правим на торентите за игри ;) . А ако искате да разберете дали самият филм си струва има достатъчно много сайтове с Филм ревюта и след прочитането на 10 реда професионална филмова критика сами можете да прецените дали филма е по ваш вкус или не. Ужасявам се от мисълта да оставя този избор да зависи от оценките тук :-O