ся...да ви светна кво става...по принцип...дефакто, фактически, разбираш ли...Бенджамин "is the good guy"...иначе казано - готин пич. Нищо, че е малко странен...то, кой ли не е...всеки луд с номера си, нали...да си задам няколко въпроса първо, па ша си отговора сам - вие ще решите, дали съм прав...по принцип съм седнал, докато пиша...та - [color=red]1?[/color] - що арабеската бачка за Лайнъс, нали, и кой беше главната му цел, нали, [color=red]2?[/color] - Що на гроба на "Брус Ли" датата е 2004 г., нали, [color=red]3?[/color] що оцелелите са 6 ([i]Oceanic''s six[/i]), като всички знаем, че са повече, нали, [color=red]4?[/color] кой беше плашещия афро-американец, дето питаше Хюго, дали има [i]други[/i], нали...ся..изгубих си мисълта, че гледам как приятелката ми се манда гола няпред назад, нали, ...няма да си отговарям на въпросите, щото, ся, нали...сериала си пада малко съспенд...и като всеки уважаващ себе си съспенд, само задава въпроси...отговорите..нали..."[i]тате каза, че ще ми купи колело, ама друг път"[/i] (Миташки - Куче в чекмедже) нали...ся принципно съм прав, докато седя, ама ше ставам, да я вида тая голата дето се манда...:D