ако компилацията е тая която си мисля качеството е супер ... преди я пускаха в старата арена мисля, но беше само от първите 3 ДВД-та 10 ГБ ... сега са пуснали и с четвъртото. аз лично ще си сваля само него. а на всички, които искат БГ аудио ще кажа само че това не им е шрек. това е класика която е на повече от 50 години, а ако се интересуваха малко щяха да знаят, че човекът който узвучава всичко във децките е един и същ - Мел Бланк наричан още човекът с 1000-те гласа и според мен ще е изключително глупаво да слушам как някой театрален актьор се мъчи да докара дафи дък, елмър или порки ... така че ако ви трябва нещо с което да си приспивате децата им пускайте том и джери ... ако искате те или вие да научите англииски и да се забавлявате истински то това е решението без дублаж. аз лично научих англииският точно от такива детски по cartoon network, когато почнах да го гледам след 3-ти клас при навлизането на кабеларките. малко теория в час и практика пред тв-то. ... но все пак вкус другар няма ... за компилацията - безценна