Прегледах видео материалите на бързо и на първо време мога да кажа, че са много полезни. Има един доста голям проблем (поне при мен) с АБСОЛЮТНО всички видеа, които ползват TechSmith кодека на Camtasia Studio, който е използван при огромна част от видео материалите. Ползвам Debian Wheezy 7.6 64bit и последния VLC от backports (в момента на писане на този коментар това е версия 2.1.5). При пускане на абсолютно всички видео материали с този кодек (мисля, че това се отнася до всички AVI файлове във всички папки на торента) наблюдавам едно много дразнещо трептене, а на някои видеа има и видими вертикални линии, да не говорим за размазването и cursor ghosting-а (когато предишни позиции на курсора остават видими на екрана). Всеки един такъв файл е негледаем (освен ако не искате да получите рак на очите). Аудиото като цяло е с добро качество. Всички останали файлове, които съответно са с WMAS кодек (може би всички WMV файлове), са напълно гледаеми и при тях не присъства нито един от гореспоменатите проблеми. Също така ми направи впечатление, че качеството (резолюция, битрейт (видео и аудио)) не е еднакво за всички видео материали. След проверка онлайн излиза, че проблемът с кодека на TechSmith би трябвало да е остранен: trac.videolan.org/vlc/ticket/2179