ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2013-01-18 18:21:04
Вашето мнение относно Линкълн може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от iko85 на 2013-01-19 00:01:10
еи ,всички филми с коментари, само този няма, естественно тука Линкълн не трепе вампири, просто филма е сериозен, пресъздаващ реални събития от американската изстория, много добре е направен, а качетвото на картината и звука също са на ниво,едно време в шоуто на Къци по канал 1 ,тои добре зададе въпроса дали има култура-мисля че отговора е ясен
публикувано от greekuser на 2013-01-19 00:28:30
Спилбърг, Даниел Дей Луис...Добро ще е!
публикувано от thor3 на 2013-01-19 10:06:22
еи ,всички филми с коментари, само този няма, естественно тука Линкълн не трепе вампири, просто филма е
сериозен, пресъздаващ реални събития от американската изстория, много добре е направен, а качетвото на
картината и звука също са на ниво,едно време в шоуто на Къци по канал 1 ,тои добре зададе въпроса дали има
култура-мисля че отговора е ясен

Жалко но това е истината тук.
публикувано от balcanmaster на 2013-01-27 17:15:59
Абе подлъгах се да го гледам това филмче, обаче не издържах и до половината - слаб сценарий, слаба режисура,
слаба актьорска игра, просто пълен провал ...

Почитател съм на Холивуд, гледал съм Отнесени от вихъра и Патриот по 108 пъти, вярвам в равенството пред закона
на всички хора, обаче това е някаква гавра с историята - при положение че самия Линкълн е бил убеден, че
негрите след като бъдат освободени трябва да бъдат депортирани за Африка, и го е декларирал няколкократно, то
за това дори да няма и намек във филма, явно ги е срам от собствената им история, и сега се опитват да лансират
някаква подобрена версия...
публикувано от azalia9 на 2013-02-23 23:03:56
Филм с 12 номинации за Оскар а някак си не те хваща,нещо липсва въпреки Спилбърг и Де Люис,надявах се на по силна игра и по голямо усещане за дълбочина каквато филм като този трябва да притежава.