ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2007-11-10 13:48:04
Вашето мнение относно Led Zeppelin [1993] 10-CD Boxed Set може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от fasrock на 2007-11-11 11:29:04
Дайте някакъв акъл с какъв player може да се възпроизедат тези файлове. Този формат .wv е меко казано супер шибан!!! Пробвах да потърся някакви plug-ins но не се получи. И моля ви имам грамотност в IT повече от един stupid user.
публикувано от PitkataJoe на 2007-11-11 22:19:50
Ако искате да обърнете до МП3 ви давам жокер ;)
1. Има една програмка CUE Splitter, тя служи да разцепите WV файла на съдържащите се в CUE файла песни.
2. Вземате Easy Audio Convertor и обръщате до MP3.
Малко пипкаво, ама и двете имат batch mode... Иначе наистина формата си е малко екзотичен. Успех
публикувано от waterjess на 2007-11-14 01:24:55
Благодаря на ъплоудъра за дискографията!

Аз лично позлвам foobar2000. Зарежда и CUE файловете без проблем. Може да конвертира WV до WAV.
публикувано от radomladenov на 2007-11-14 03:18:10
The Best Group!
публикувано от viporlin на 2007-11-16 09:52:52
Информация за тези, които имат проблеми с CUE-файловете!

За да имате в подходящ за вас формат музиката на Led Zeppelin, ползвайте [b]Easy CD-DA Extractor Professional[/b] версия поне 10 и неговата възможност за конвертиране – [color=red][b]Audio File Format Converter[/b][/color].
Той има много повече възможности от известния CUE-Splitter!

Поддържа на вход – [b]CUE[/b], MP3, WMA, OGG, MP4, M4A, AAC, WAV, WV, APE, FLAC, MPC, MP+, MPP, SHN, MP1, MP2, cue, m3u
Поддържа на изход - MP3, WMA, OGG, MP4, M4A, AAC, WAV, APE, FLAC, MPC, VQF, AIFF, 3G2, 3GP, WV

Чрез “Drag’n’Drop”-техника „пуснете“ CUE-файла в прозореца на “Easy CD-DA Extractor Professional / Audio File Format Converter”.
Долу вляво изберете подходящия аудио-формат на изход (MP3, WMA, OGG, MP4, M4A, AAC, WAV, APE, FLAC, MPC, VQF, AIFF, 3G2, 3GP, WV).

Изберете изходния фолдър ([b]Output folder[/b]) и „натиснете“ [b]Convert files[/b]!

Това е всичко!
Успех!
публикувано от Joys на 2007-12-06 23:36:27
Ето тук е избор за всеки да си конвертира или слуша *.WV файлове. http://www.wavpack.com/downloads.html. Аз ползвах плъгина за NERO и Adobe audition. Работят !!! За да работи и разцепи на отделни песни трябва файловете да са с еднакви имена. т.е. music.wv и music.cue.
публикувано от hiedfield на 2008-04-05 20:56:38
добре де ако запиша аудиото заедно с QUE файла няма ли да има отделни песни когато го пусна на двд плейъра,или пък в кола на сд плейър
публикувано от speedphlux на 2008-06-21 01:05:38
Аз гледам че за .flac става дума, а то к'во се оказа :'(
Моля, дайте го тоя release на .flac -_-