ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от mika на 2008-06-23 03:30:29
Вашето мнение относно Лабиринт може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от sedflash на 2008-06-23 07:43:07
Филът е страхотен. Само че този релийз е с MP3, а не AC3. То можеше да се предположи, след като е малко под 700 МБ, но все пак :)

Иначе това е филм класика, филм, който даде началото на кариерата на Дженифър Конъли.
публикувано от Kiridan на 2008-06-23 07:32:16
Филмът е класика. Изтеглете до. :thumbsup:
публикувано от tbby на 2008-06-23 14:20:35
Аман и от критици :rolleyes:
Тук се обсъжда филма, а не познанията ви по "кариери".
публикувано от ton4eva на 2008-06-23 16:17:30
Филма е класика в жанра! Който не го е гледал да не се чуди, направо да тегли! btw последната снимка ме разби :lol: ето на кой ми е приличала и от кой е копирала :lol:
публикувано от sedflash на 2008-06-23 22:37:58
Ограничен съм до 500 символа, затова: BADBOY333, не цитираш IMDB, защото там не пише всичко. Конъли има не три, а четири "роли" преди "Лабиринт" - в един от многобройните епизоди на "Разкази с неочакван край", 2 минутна роля в "Имало едно време на запад", уникално тъпата комедия/ужас/трилър/криминална история "Феномен" и един прекрасен филм, който се казва "7 минути в рая", в който има главна роля... но този филм е заснет след "Лабиринт", но излиза по-рано, поради факта, че е романтична комедия, а по специалните ефекти на "Лабиринт" работят повече от година. "Лабиринт" се е превърнал в класика, защото има уникален фентъзи сценарий, който разчита на актьорското изпълнение. Защо "Властелинът на пръстените" получи 11 номинации и 11 "Оскар"-а, но нито една номинация за актьорско изпълнение. Аз писах, че филма е супер и не е AC3 и мисля, че това е най-важното :)
публикувано от sedflash на 2008-06-23 22:40:10
Продължение на предишния пост: "Лабиринт" се е превърнал в класика, защото има уникален фентъзи сценарий, който разчита на актьорското изпълнение. Защо "Властелинът на пръстените" получи 11 номинации и 11 "Оскар"-а, но нито една номинация за актьорско изпълнение? Защото актьорското изпълнение на струваше. Аз писах, че "Лабиринт" е супер и не е AC3 и мисля, че това е най-важното. И не съм казал горното с цел заяждане :)
публикувано от sedflash на 2008-06-24 08:32:15
starwise, вярно. Спомням си, че го дадоха една седмица по-късно по Канал 1, когато излъчиха и филма по въпросната телевизия. Тогава най-много ме впечатли ямата с ръцете и как са оформили различните мимики само от човешки ръце. Хореографията на куклите на Хенсън и т.н. Наистина, ако някой upload-ер има този документален филм, нека го сложи, защото си заслужава.
публикувано от Rocco_Siffredi на 2008-11-19 23:13:05
:thumbsup::thumbsup:Бравос на ъпа много добре отдавна го търсех да ви кажа и сега се кефя много :thumbsup:
публикувано от DarkLight92 на 2023-09-14 21:24:36
Не мога да го сваля :(