ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от TeamAnime на 2008-01-05 10:43:58
Вашето мнение относно [Kuro-Hana] Death Note Special [H264][720P][651E84B9] може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от hackum1 на 2008-01-05 11:15:58
а какво представлява този спешъл?
публикувано от Kakashi на 2008-01-05 11:33:50
Преди да го кача го изгледах, защото знаех, че ще има въпроси какво представлява! Ами, нищо особено, защото раказва историята на самото аниме! Горе-долу е така : "Едно Шинигами дочул, че Рюк е бил в света на хората и му е интересно какво се случило! Отива при Рюк и той започва да му разказва, това което се случи в анимето до смъртта на L. Накрая това шинигами тръгва към Човешкия свят!" Така свършва този спешъл
публикувано от balsamatora на 2008-01-05 14:31:38
Най-великото аниме ;)
публикувано от DaSmith на 2008-01-05 21:13:34
Kakashi, мисля че не си съвсем прав за епизода. Наистина не е кой знае какво като съдържание ново. Съществен е краят, като

[size=5][b][color=red](!!! ВНИМАНИЕ SPOILER НАДОЛУ!!!)[/color][/b][/size]

същественото е, че това шинигами май (казвам май, защото го гледах преди доста време и с друг, не много качествен превод), е самият Light. Което е съвсем друг, край, а ако трябва да съм честен аз това очаквах да е края, след като, човек използвал тетрадката не може да отиде нито в Рая нито в Ада. Единствено съм изненадан от факта, че ако това, новото шинигами е Light, той не помния нищо. Ако беше свършило така - Light умира и отива в шинигами реалма и има възможността да направи света перфектен, но не и да живее в него и всъщност в това да е голямата драма, това щеше да бъде наистина епичен край. От друга страна извода, който си извадих в края на анимето също е много добър, макар и по-простичък. А именно - перфектен свят не може да има. Cheers :drunk:
публикувано от RATAMAHATA на 2008-01-06 01:50:37
Не е Light баш Рюк си е. Честно казано малко е излишен този "special" почти нищо ново няма в него, като филмът е, синтезирани всички части на крати в едно цяло ако те мързи да гледаш сериите, на мен лични не ми беше интересно след като съм ги гледал. Хората като изкарат някой специал и в него обикновенно показват развитието на геройте след сериите, но тук просто показват това което вече сме видяли:(
публикувано от manaburn на 2008-01-29 21:20:19
Това не е никакъв спешъл :-/ това е Death Note Directors Cut ... но, анимето е уникално няма второ като него :thumbsup:
публикувано от AFCF на 2008-04-28 16:44:09
Поне да го сийдваше някой тва нещо.То не може да се изтегли.