ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от ABGTeam на 2017-07-02 01:15:33
Вашето мнение относно Кръгът (2017) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Luciusfly на 2017-07-02 03:22:44
5.3 оценка в IMDB, с леко примляскване усещам вкус на кисела бозичка :D въпреки че трейлърът беше много впечатляващ!
Някой да ме опровергае?
публикувано от geronimo25 на 2017-07-02 07:00:53
Щом Ема Уотсън и Том Ханкс , че и Бил Пакстън участват няма как да е бозичка. Дори сюжета да е слаб струва си да се гледа само заради актьорската игра и присъствие, които няма как да са слаби.
публикувано от perz на 2017-07-02 11:59:19
Абсолютно съгласен съм! Отдавна не се влияя от псевдо-компетентни оценки поради простата причина, че огромна част от хората, ценящи качественото кино са на светлинни години от даване на оценки по сайтове. Благодаря за торента, аз лично ще почакам още мъничко за блурей-че.
публикувано от aragmar на 2017-07-02 13:06:38
За съжаление филма наистина си е бозичка. При това кисела. Редовно вече ги правят такива в холивуд - на конвейр. Прилично неоригинално и зле режисирано. Звездна актьорска игра и присъствие от Ема никак не се усеща, но поне Том е на ниво. Ако бяха го поставили него в главната роля, като цяло филма щеше да е два три пункта нагоре по десетобалната. Квотите удрят тежко филмовата индустрия тези дни. Една особено гласовита групичка настоява в повечето филми да има задължително главна героиня - независимо от качествата на въпросната като актьор. Всеки киноман е на 100% съгласен, че пола (и сексуалната ориентация) на главния герой е от абсолютно никакво значение, таланта и актьорските качества са.
публикувано от eaststirling на 2017-07-03 20:16:53
argamar добре е описал ситуацията. Силно разочарование беше този филм, направо ме беше срам че накарах един приятел да дойде с мен да го гледа.
публикувано от brigadira на 2017-07-03 21:16:42
Никога не съм разбирал защо толкова величаят Ема Уотсън. Толкова пошла и слаба игра няма дори и в част от българските продукции. Сюжетът докосва интересни теми, но няма никакво развитие - нито на героите, нито на евентуалните сценарии, които можеха да се развият. Добре, че е дядо Ханкс, който е свалил някое килце, за да замаже положението. 5.1 в IMDB му е много.
публикувано от Kasp3rsk1 на 2017-07-06 12:31:21
На мен пък филма ми хареса адски много.
публикувано от SrSiamond на 2017-07-09 21:38:16
Български субтитри на

https://subsunacs.net/subtitles/The_Circle-122066/!
публикувано от ivanivanov_at_arena на 2017-07-15 11:59:43
Тъп, скучен и елементарен филм... Няма нищо сложно за асимилиране, както някои хора твърдят. Напротив, толкова е глупав, че няма на къде. Не си заслужава да се гледа изобщо... Ема е много зле в опитите си да изглежда непривлекателна. Срам за Том Ханкс...
публикувано от vassileo1978 на 2017-07-16 21:56:40
Филмът не си заслужава. Дори Том Хенкс не го спасява. Опитали са се да предсртавят проблемите на съвременното интернет общество и социалните мрежи, но по доста нескопосан начин.Оценката в ИМДБ е напълно в реда на нещата.Нетфликс още не са дорасли за холивудски проекти, това си беше чист телевизионен филм и като операторство и като диалог.